Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 5 mai 2011

05 May 2011, 626 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 5 mai 2011

Horoscop - Joi, 5 mai 2011

BERBEC - Atmosfera este foarte vesela in preajma ta pentru ca exista un motiv de sarbatorit care aduna pe toata lumea. Se aude muzica, se bea un pahar, lumea se simte bine. In acest spatiu incarcat de veselie apar si sanse sentimentale la orizont, pentru ca degaji un aer aparte care va atrage atentia sexului opus asupra ta. Dragostea pluteste in aer si te-ai putea indragosti din nou iar timpul petrecut cu cel de care iti place ti se pare pretios. Mai greu iti va fi daca te indragostesti cumva de o alta persoana decat partenerul deja existent...

TAUR - Te-ai certat zilele trecute cu un coleg pana s-a ajuns la vorbe dure, acuze severe si despartire, dar celalalt isi da seama ca nu are rost sa ramaneti certati si face un pas spre impacare. Accepta-i apropierea, pentru ca la originea conflictului sigur s-au aflat diferente banale de gusturi, pentru ca, in fond, fiecare apreciaza altfel anumite situatii. Azi ati putea gasi o cale de mijloc prin care sa restabiliti relatia buna de altadata, si pentru ca si tu iti doresti impacarea, veti trece amandoi cu vederea micile inconveniente.

GEMENI - Rabdarea ta este acum rasplatita din plin pentru ca ajungi la capatul unui proiect de anvergura care a consumat mari resurse din partea ta. Si energie fizica, si timp, poate si ceva bani, toate au concurat spre acest succes de care te bucuri acum cu toata fiinta. A meritat sa astepti sa ajungi aici, chiar daca pe alocuri ti-ai pierdut de multe ori interesul, pentru ca tu esti genul de om care doreste rezultate imediate. Asteptarea nu face parte din calitatile tale, tocmai de aceea acum meriti felicitari!

RAC - Ca sa poti trece la etapa urmatoare a actiunii in care esti implicat, trebuie sa faci un mare compromis. E pretul care se cere platit in acest moment, fara de care nu poti depasi impasul. De multe ori esti nevoit sa accepti conditii defavorabile sau sa spui da acolo unde, cu alta ocazie, ai fi spus un nu foarte ferm, dar esti constient ca fara acest sacrificiu totul se poate termina aici. Merita sa-l accepti, chiar daca te doare, pentru ca acum importanta e tinta, nu felul in care ajungi la ea.

LEU - Nu te simti in largul tau intr-un anturaj larg, cu persoane straine extrem de diferite, si esti cu gandul in alta parte. Nu iti doreai sa nimeresti aici, dar daca tot esti inconjurat de aceste persoane, fa un efort sa nu-ti arati ostilitatea pe fata ci sa te multumesti cu ce ai. Daca le arati permanent ca sunt sub nivelul asteptarilor tale, ca esti deasupra lor, vor incepe si ei sa te respinga. Tu esti intrusul, nu ei, ca atare tu esti cel care trebuie sa se adapteze la mediu.



FECIOARA - Desi privesti cu multa neincredere sansa care ti se ofera acum pe tava, ar fi bine sa profiti imediat de ea. In ciuda aparentelor negative, s-ar putea sa aiba asupra ta un efect mai bun decat crezi. Uneori, norocul nu vine intr-un ambalaj stralucitor, ci poate aparea si in cea mai banala, poate chiar deceptionanta, forma. Nu-l subestima, pentru ca ai putea rata o ocazie excelenta doar pentru ca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

BALANTA - Viata de cuplu este motiv de relaxare si de bucurie. Te intorci acasa cu sufletul dornic de liniste si cine altcineva iti poate oferi atmosfera potrivita daca nu familia? Copiii te primesc cu bratele deschise, partenerul se arata interesat de problemele tale, si discutiile pe care le porti in jurul mesei au un efect benefic. Uiti de toate grijile de peste zi intr-o astfel de atmosfera si vei oferi si tu, cui draga inima, vorbe bune, aprecieri sincere si ganduri pozitive, care transforma viata de familie intr-o sarbatoare.

SCORPION - Trebuie sa semnezi niste acte prin care se decide soarta familiei tale pe cateva luni de zile, de aceea trebuie sa citesti cu mare atentie toate conditiile contractuale. Ca e un act de vanzare-cumparare, ca e un credit la banca sau o intelegere mutuala intre parteneri, trebuie sa urmaresti permanent legalitatea gestului tau si respectarea intocmai a regulilor impuse. Orice abatere ar putea avea urmari nefaste nu numai asupra ta, ci si asupra intregii familii, deoarece decizia luata va priveste pe toti.

SAGETATOR - Mai ai de asteptat pana cand visul tau cel mare se va materializa, dar daca vezi ca apar tot felul de piedici pe parcurs, nu abandona. Chiar si obstacolele fac parte din probele prin care trebuie sa treci, ca sa demonstrezi ca meriti ceea ce visezi sa atingi odata si-odata. E o continua educare a rabdarii, ceea ce te ajuta sa te maturizezi, deoarece nerabdarea pare sa fie unul din defectele tale principale. Daca reusesti sa tii sub control nervii asteptarii, vei fi recompensat cu roade excelente.

CAPRICORN - Primesti o veste oficiala care te bucura, pentru ca rezolva ca prin minune problemele tale actuale. Ca e o lege data la varf sau un ordin venit de la director, datorita acestui cuvant autoritar toate revin la normal in viata ta, ba chiar te propulseaza spre o etapa net superioara. Cariera ta ajunge azi intr-un punct de top de care esti foarte mandru si cand esti atat de bine stimulat, esti capabil de reusite si mai grozave. Stimulentele de acest fel fac bine oricui!

VARSATOR - Toate merg atat de bine, incat nici tie nu-ti vine sa crezi ce avant te cuprinde! Profita de auspiciile excelente ale acestei zile pentru a ajunge mai repede la nivelul pentru care depui atatea eforturi, deoarece, daca reusesti sa ajungi acolo, te vei mentine mai apoi asa multa vreme. Acela e punctul maxim la care speri in acest moment si detii toate resursele pentru a-l atinge si pentru a-l pastra mai apoi timp indelungat. Gasesti exact persoanele potrivite care te pot ajuta sa progresezi mai repede.

PESTI - Viata de familie este in centrul atentiei, pentru ca e o zi cu decizii legate de domiciliu, de planurile casnice in care joci si tu un rol important, de relatia dintre parinti si copii. Parca ies la iveala anumite aspecte pe care le-ai tinut o vreme ascunse, iar destainuirile fiecaruia fac bine vietii de familie, deoarece alunga o serie de indoieli care planau peste casa voastra. E nevoie de o discutie sincera, deschisa, prin care sa puneti punct multelor intrebari care nu primeau raspuns inainte.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »