Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 7 mai 2011

07 May 2011, 595 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 7 mai 2011

Horoscop - Sambata, 7 mai 2011

BERBEC - Ai o alta viziune asupra viitoarelor etape ale proiectului in care esti implicat si simti nevoia sa-ti exprimi punctul de vedere cu vehementa, in ciuda tuturor opozitiilor. De ce sa fii supus si sa urmezi instructiunile altora, cand nu esti de acord cu ele? Personalitatea ta puternica isi spune cuvantul si te obliga sa-ti pastrezi opinia pana la capat, chiar daca toti se aliaza impotriva ta. Esti convins ca intr-o zi ti se va da dreptate!

TAUR - Ai mari semne de intrebare cu privire la informatiile care ajung azi la tine. Daca intuitia trage un semnal de alarma ca ar exista unele erori sau chiar rele intentii in spatele acestor vesti, mai bine le verifici atent din mai multe surse. Va fi si mai derutant daca descoperi, din alta parte, o cu totul alta opinie, si daca vei continua sa intrebi in stanga si-n dreapta, se vor aduna o multime de pareri contradictorii, care te fac si mai confuz. Rezuma-te la doua surse de informare.

GEMENI - Esti trist, lipseste cineva drag de langa tine si te simti singur. Posibil ca jumatatea ta sa fie departe de tine si va duceti dorul unul altuia, dar daca nu exista inca un partener in viata si inima ta, azi vei suferi mai profund ca de obicei, pentru ca in jur vezi doar oameni indragostiti, familii fericite, cupluri bine inchegate. Este o zi in care a fi singur devine mai dureros ca oricand, dar iti vei concentra afectiunea in alte preocupari: arta, natura, prieteni.

RAC - Nu da cu piciorul sansei care apare azi in cale, pentru ca nici nu stii ce buna este! Ai tendinta de a respinge orice provocare, mai ales daca solicita ceva in plus de la tine, pentru ca nu te simti in stare sa faci fata unei eventuale confruntari de forte. Daca nu te trezesti la timp si nu te implici serios, altul va castiga sansa ta cea buna si vei regreta mai apoi ca nu ai profitat de ocazie. Este un noroc care ti se ofera acum, pe loc, si, daca stai prea mult pe ganduri, altcineva ti-l fura!

LEU - Nu te lasa coplesit de oboseala, pentru ca azi apare o idee noua care merita pusa imediat in aplicare. A o lasa pe mai tarziu nu e in avantajul tau, pentru ca interesul e maxim acum, cand e proaspata, peste cateva zile nu vei mai avea acelasi entuziasm... Stii cum se spune: bate fierul cat e cald, ca atare profita acum de energia maxima care te cuprinde ca sa faci pasi mari spre scopul ales, fara sa cauti scuze pentru a amana pe altadata.

FECIOARA - Vestile care sosesc azi te incanta, pentru ca afli despre evenimente fericite la care vei participa si tu.

Chiar daca nu esti tu eroul principal al acestor momente fericite, te bucuri de parca ar fi ale tale. Abia astepti ca ceea ce ajunge azi la urechile tale sa devina realitate, pentru ca aceste perspective promitatoare te entuziasmeaza. Nerabdarea te cuprinde si nu mai poti astepta pana cand totul se va materializa sub ochii tai; ai vrea sa se intample acum!

BALANTA - Trebuie sa pleci la drum pentru ca numai acolo, la fata locului, poti intelege cel mai bine situatia. Se intampla ceva la o oarecare distanta de casa si e greu sa intelegi totul prin telefon, din descrierile altora, ca atare e mai bine sa ajungi acolo, pentru a analiza totul in direct. Vei descoperi ca era nevoie de tine acolo, la locul respectiv, pentru ca nu vii doar cu ochi critic, ci si cu o solutie care va echilibra problema. Calatoriile au, asadar, un rol salvator.

SCORPION - Iar se amana termenul unui eveniment pe care il astepti cu nerabdare, deci iar trebuie sa bati pasul pe loc o vreme. Devine frustrant sa tot astepti atata, caci acest moment a fost demult anuntat, dar parca nu se mai materializeaza odata. Apare o alta piedica ce prelungeste asteptarea si cum rabdarea e unul din punctele tale slabe, ai fi in stare sa strici totul din cauza iritarii. Fa un efort sa te supui ritmului lent in care evolueaza lucrurile. Nu depinde de tine sa grabesti ceva...

SAGETATOR - Banii se aduna din mai multe surse decat de obicei, ceea ce nu poate fi decat o veste foarte buna, dar asa cum vin, asa sunt planificati deja pentru a achita o serie de datorii. Se acumuleaza poate o suma frumusica, dar daca incepi s-o imparti pe caprarii, descoperi ca nu mai ramane nimic pentru tine. Acum conteaza sa poti acoperi toate platile cu brio, deci nu insista sa mai pastrezi ceva bani pentru propriile tale capricii. Placerile raman, iar, pe altadata...

CAPRICORN - Te simti blocat intr-o zona care nu are nimic bun de oferit, dar suporti totusi situatia cu stoicism, dand dovada de toleranta, de rabdare si intelegere. Stii ca totul va reveni intr-o zi la normal si vei fi recompensat pentru sacrificiile pe care le faci acum, dar daca situatia se prelungeste prea mult, e normal sa suferi ca esti dezavantajat. Taci si inghiti niste conditii clar defavorabile, cu speranta ca acesta e pretul care se cere platit pentru viitoarele tale succese.

VARSATOR - Iese la iveala adevaratul caracter al unei persoane in care ai avut mare incredere. Parea un om serios, care se tinea e cuvant, dar azi treci printr-un moment critic ce iti atrage atentia ca in spatele acestei masti de bunavointa se afla de fapt un om mic, ce nu merita respectul tau. Din pacate, mai vin si astfel de momente revelatoare in care adevarul iese la iveala, dar macar vei sti, de acum inainte, sa eviti astfel de oameni care intr-un fel se comporta, si altfel sunt de fapt.

PESTI - Esti obosit la final de saptamana, dar esti multumit de rezultate. Simti nevoia sa povestesti altora despre pasii parcursi de tine intr-un anumit proiect, pentru ca stii ca interlocutorii tai pot avea un cuvant serios de spus. Asculti cu sfintenie ce-ti spune persoana cu care stai azi de vorba, pentru ca el reprezinta ochiul impartial care isi poate exprima parerea de pe margine. Daca esti blocat intr-un impas, discutia cu acesta te poate ajuta sa rezolvi problema mult mai repede.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »