Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 8 mai 2011

08 May 2011, 636 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 8 mai 2011

Horoscop - Duminica, 8 mai 2011

BERBEC - Mai apar si ciondaneli in cuplu, pentru ca nu reusesti sa-ti controlezi energia in exces si rabufnesti in crize de personalitate pe care nici cel mai tolerant partener nu ti le poate suporta. Fa un efort sa te calmezi inainte de a sari la atac, pentru ca esti foarte nervos si ai putea crea neplaceri si altora cu acest ton ridicat. Ai tendinta de a respinge orice parere care contravine gusturilor tale si strici si altora linistea de duminica. Numara pana la zece inainte de a da replica...

TAUR - Norocul vine, dar nu pe gratis, deci trebuie sa te pregatesti sa prestezi un anumit efort pentru a pune mana pe sansa care se iveste azi. Merita sa tragi tare, oricat de greu ti-ar fi pe moment, pentru ca roadele care apar dupa acest punct vor fi mai mult decat satisfacatoare. Ai fi tentat sa renunti cand vezi ca nu e chiar usor sa pui mana pe premiu, dar implica-te serios in acest plan, deoarece te afli sub o aripa protectoare ce te ajuta sa ajungi la varf.

GEMENI - Nu te complace in situatia trista in care te simti blocat de cateva zile. Aduna-ti gandurile, ia-ti inima in dinti si lupta impotriva emotiilor negative care-ti dau tarcoale. Nu esti genul de om care se lasa coplesit de vremea proasta de afara, nici de previziuni sumbre date de specialisti, nici de barfele nefaste din anturaj, ci esti un ambitios, gata pentru orice provocare. Vei scapa de temeri si de ganduri negre doar printr-un efort de vointa semnificativ, dar de care esti capabil!

RAC - Ai mare nevoie de afectiune, de grija, de companie, dar cand privesti in jurul tau, nu prea esti multumit de ceea ce gasesti. Ori nu sunt oamenii la care tii cu adevarat, incat mai degraba te-ai lipsi de asemenea anturaj, ori cei care sunt alaturi de tine nu stiu sa-ti ofere gesturile de simpatie de care ai avea nevoie. Te simti singur, neinteles, dat la o parte, ceea ce, pentru o fire sensibila si impresionabila ca tine, poate fi dezastruos. Fara cineva alaturi, esti ca si pierdut, deci accepta ce ti se ofera, nu mai face nazuri...

LEU - Ai unele motive de indoiala cu privire la intentiile unei persoane dragi. Intuitia iti transmite ca, in spatele mastii amicale si amabile, s-ar afla si alt gen de ganduri, pe care mai bine le descoperi acum. Daca treci si de aceasta data cu vederea, intr-o zi vei avea de suferit de pe urma credulitatii, a increderii prea mari in oameni, a idealismului tau exagerat. Trezeste-te la realitate cand vocea interioara iti spune ca cel din fata ta nu e chiar atat de bun si de bland pe cat ai dori tu.

FECIOARA - Nu ai ales momentul cel mai bun pentru a porni o actiune noua, deci, daca inca nu i-ai dat startul, incearca s-o mai lasi cateva zile sa dospeasca.

Pornesti, din pacate, cu stangul si ceea ce crezi ca va merge foarte bine, se va dovedi a fi calea directa spre un insucces. Daca poti schimba totul din mers foarte repede, ai putea salva cate ceva, dar sensul spre care mergi acum nu e deloc prielnic unei reusite, asa cum o sperai. Totul se poate destrama si chiar tu esti cel care strica totul.

BALANTA - Chiar daca e duminica, tu nu poti lasa ziua sa treaca fara sa mai faci ceva la proiectul cel mai important din acest moment. Ai o idee geniala care nu mai poate astepta, si incerci sa pregatesti terenul pentru a o pune in aplicare cat mai curand. Esti convins ca este rezolvarea pe care o cautai, salvarea ta, si abia astepti sa vezi ce efecte va avea dupa ce o vei valorifica in practica. Poate primesti un sfat specializat de la o persoana care deja a folosit aceasta solutie si, daca la el a mers de minune, de ce n-ar functiona si la tine?

SCORPION - Te cramponezi de tot felul de fleacuri care nu sunt la locul lor si ai tendinta sa vezi in jur numai piedici. Fiecare nimic care iti sare in ochi ti se pare ca ar ascunde ceva negativ, intentii rele, opozitii injuste, dar in loc sa stai si sa numeri cati dusmani ai, mai bine ai interveni concret sa te eliberezi de aceste hopuri. Ai senzatia ca la tot pasul cineva are ceva impotriva ta fara sa meriti asemenea tratament, dar poate nu esti chiar atat de nevinovat pe cat ai spune. Ceva, cat de mic, tot ai gresit tu si acum iese la lumina.

SAGETATOR - Iti propui sa iti dedici ziua acelor aspecte care iti incarca sufletul de fericire. Ca e vorba de o poveste romantica ce-ti ocupa gandurile sau de pasiuni de timp liber ce iti rasfata simturile si iti pun in valoare talentele, se poate spune azi ca esti norocos, pentru ca faci ceea ce-ti place. Persoana iubita vrea sa fie doar cu tine, copiii te inconjoara de iubire, iar tu, la randul tau, esti o persoana primitoare, amabila, care are atata dragoste de oferit!

CAPRICORN - Aduni un grup de prieteni in jurul tau si sunteti gata de petrecere, pentru ca unul dintre voi are ceva de sarbatorit. Ca e o aniversare sau doar un motiv oarecare care se cere celebrat, se incinge o atmosfera distractiva, plina pe viata, in care se poate ajunge si la vagi excese bahice, dar care ajung pana in acel punct in care anima atmosfera si o fac mai placuta. Esti o companie foarte placuta pe care multa lume si-o doreste astazi prin preajma.

VARSATOR - Ai avea nevoie de un ajutor pentru a duce la bun sfarsit un proiect la care muncesti de ceva vreme. Ai ajuns intr-un punct in care se cere si interventia altei persoane si ai noroc ca atragi alaturi de tine numai oameni folositori. Unii au idei constructive, altii iti impartasesc din experienta lor de viata, deci, daca esti atent la povestile celor din jur, ai numai lucruri utile de invatat. Daca pui in aplicare ponturile primite, vei face pasi mari spre scopul pe care-l visezi.

PESTI - Asteptai ceva care nu vine sau cel putin nu apare in forma pe care ti-ai imaginat-o si ai tendinta de a aluneca spre deceptie. In loc sa generalizezi si sa spui ca esti un ghinionist care niciodata nu primeste ceea ce asteapta, mai bine ai descoperi ca ceea ce ajunge astazi la tine merita totusi atentie. Chiar daca nu e chiar ceea ce doreai, cu siguranta poti folosi ceva din acest dar. Daca te-ai multumi cu mai putin, ar fi chiar o zi reusita, dar tu ti-ai propus scopuri mult prea inalte care azi sunt imposibile... Coboara stacheta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »