Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 13 mai 2011

13 May 2011, 550 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 13 mai 2011

Horoscop - Vineri, 13 mai 2011

BERBEC - Administreaza-ti cu multa grija finantele din aceasta perioada, pentru ca deciziile luate acum vor avea efecte pe termen lung de acum incolo. Daca te gandesti la un credit, calculeaza daca poti face fata la o serie de rate pe cativa ani. Daca vrei sa investesti tot ce ai acumulat in ultimii ani intr-un proiect masiv, pune serios in balanta cu ce ramai, ca sa nu dezechilibrezi nimic. Vei face o achizitie excelenta, dar trebuie sa fii ferm convins ca momentul ales e bun.

TAUR - Profita de calmul care s-a instalat peste anumite planuri, deoarece linistea e prielnica unor decizii corecte. Daca ai fi impins de la spate de termene limita, de stres sau de nervii altora, ai putea face alegeri gresite, ca atare o atmosfera atat de tihnita ca cea de azi este perfecta pentru a cantari pe indelete argumentele pro si contra. Nu te grabi sa dai un raspuns, nu-ti cere nimeni sa iei azi decizia finala, deci cantareste totul cumpatat, fara graba, pana ce ajungi la o concluzie limpede.

GEMENI - Fii alaturi de persoana iubita, pentru ca trece printr-un moment sensibil din punct de vedere emotional in care are mare nevoie de intelegerea celor care tin la el. Arata-i cat de mult iti pasa, lasa-l sa-si spuna of-ul si ofera-i tot sprijinul tau moral, pentru ca, in astfel de momente sumbre, se vede cine e cu tine cu adevarat! Dragostea pe care o degaji fata de el atunci cand ii e mai greu conteaza mai mult decat toate declaratiile pompoase pe care le faci la vremuri bune, deci este momentul perfect sa-i arati ce unit e cuplul vostru!

RAC - Deschide bine ochii atunci cand deschizi si portofelul, pentru ca azi esti predispus la cheltuieli inutile, pe care le vei regreta mai apoi. Te atrag tot felul de capricii si fleacuri care iti plac la prima vedere, dar peste cateva zile iti vei da seama ca nu iti sunt de niciun folos. Daca aceste cheltuieli sunt pentru a aduce zambetul pe chipul cuiva trist, atunci merita fiecare leut, dar nu e momentul sa-ti permiti tie aceste placeri trecatoare. Au un gust placut acum pe moment, dar dupa ce trece, portofelul e deja hol. Opreste-te!

LEU - Nu te grabi sa dai imediat raspunsul la o intrebare extrem de personala, pentru ca ar fi periculos pentru tine. Unele lucruri ar fi bine sa ramana secrete, pentru ca nici nu stii cine si cum se va folosi de ele candva... Nici tu nu te lasa atras de barfe si placerea de a transmite cine stie ce taina, pentru ca nu faci altceva decat sa nasti dezamagiri in sufletul celui care a avut incredere in tine. Discretia si confidentialitatea merg mana in mana si trebuie respectate.



FECIOARA - Astepti cu sufletul la gura un raspuns care are o conotatie extrem de grava, pentru ca suna a verdict, a concluzie finala, prin care se aseaza toate pe un teren solid. Stai ca pe ghimpi sperand sa apara marea veste, dar desi ceea ce ajunge azi la urechile tale rezolva intr-un fel problema care te preocupa, nu pare sa fie totusi finalul pe care l-ai sperat. Consideri ca se putea face si altceva, dar acum, cand esti pus in fata faptului implinit, nu poti decat sa accepti verdictul.

BALANTA - Esti fericit, ti se citeste bucuria pe fata si ai vrea sa impartasesti acest moment cu toata lumea. Esti generos si transmiti si celor din jur ceva din energia pozitiva care te copleseste, deoarece, in momentele de varf, te simti in stare sa schimbi in bine tot universul. Rezuma-ti darnicia la cei mai apropiati, pentru ca ei sunt cei care merita sa sarbatoreasca evenimentul alaturi de tine. Cei care nu iti sunt prieteni sinceri, vor zambi ipocrit, dar te vor barfi pe la spate, din invidie.

SCORPION - Stai si chibzuiesti profund asupra unei probleme careia ii acorzi o importanta speciala. E cariera ta in joc, poate si reputatia si imaginea, si decizia pe care trebuie sa o iei va fi in acord cu asteptarile altora de la tine. Nu poti alege ceva doar pentru ca inima ta doreste, ci acum datoria trece inainte de placere si isi va lasa amprenta pe marile tale alegeri. Rational, lucid, cu capul pe umeri, vei decide ceea ce e mai bine pentru tine, chiar daca nu e si ceea ce sufletul tau doreste.

SAGETATOR - Nu te astepta ca ideile tale sa fie imbratisate de toata lumea, deoarece ai in jurul tau suficienti oponenti care au impresia ca numai ei au dreptate. Daca ai fi un pic mai atent, ti-ai da seama ca si tu ai ceva impotriva ideilor altora, pentru ca azi fiecare face parte din alta lume si isi exprima punctul de vedere foarte egoist. Si tu o tii doar pe a ta, si tu respingi parerile care nu-ti convin, ceea ce face ca dialogul sa devina foarte agitat si chiar agresiv la un moment dat: refuzuri, ton ridicat, nervi, critici...

CAPRICORN - Cineva din familie trece printr-un moment mai dificil, dar nu vrea sa recunoasca. Noroc ca are totusi in preajma sa oameni care simt imediat ce se petrece cu el si vor interveni de urgenta. Te afli si tu printre ei, pentru ca rezonezi imediat la problemele sale si nu poti sta linistit cand stii ca celalalt sufera. Vei face tot posibilul sa-i distragi atentia de la necazurile sale, caci sprijinul moral conteaza acum mai mult decat o interventie concreta in treburile sale. Cu cei dragi alaturi, devine un pic mai puternic...

VARSATOR - Cand iti intra ceva in cap, nu te lasi pana nu ajungi la final. Un tel foarte important se naste acum in mintea ta si vrei neaparat sa il vezi realizat, chiar daca e cale lunga pana acolo. Cu un dram de ambitie combinata cu multa incapatanare si rabdare, orice vis, oricat de departe ar fi, poate deveni realitate. Resursele pe care le ai la dispozitie te vor propulsa spre marele tau tel, deci nu renunta pentru nimic in lume! Cramponeaza-te de acest scop si nu te opri pana nu-l obtii pe de-a-ntregul.

PESTI - Joci un rol central in proiectele incepute la serviciu si iti pui foarte bine in valoare talentele. E sansa ta de afirmare, pentru ca azi se vede cine este cel mai bun si cine merita cu adevarat sa fie promovat. Ai un as in maneca de care trebuie sa te folosesti cu emfaza si cu incredere absoluta in valoarea ta. Lasa modestia la o parte si nu-i lasa pe altii sa castige ceea ce poate fi al tau. Lupta-te pentru succes, pentru ca azi e cel mai aproape de tine! Dar ti se cere un dram, de tupeu...

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »