Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 12 mai 2011

12 May 2011, 620 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 12 mai 2011

Horoscop - Joi, 12 mai 2011

BERBEC - Ai o atitudine rebela impotriva celor mai in varsta, precum un copil neascultator la mustrarile parintilor. Esti greu de supus, greu de controlat, pentru ca nu recunosti autoritatea celor care sunt cu ceva mai presus decat tine. Daca esti elev, vei lua peste picior profesorii, daca esti subaltern, te ridici impotriva directorului, daca esti tanar ai un cui impotriva celor batrani, pentru ca ai senzatia ca varsta iti da din start un drept deplin deasupra tuturor si te face sa te crezi mai bun!

TAUR - Primesti o veste proasta in cel mai sensibil moment si efectele acesteia sunt majore asupra psihicului tau. Te prinde intr-un moment sensibil, cand orice afront te deranjeaza si te face sa generalizezi ca toate iti merg prost. Nici nu mai vezi ca ai parte si de lucruri bune in jur, fiind intru totul absorbit de surpriza neplacuta care cade in calea ta peste noapte. Nu te crampona de vestea negativa, ci agata-te imediat de altceva mai bun care sigur se iveste dintr-o alta directie. Legea compensatiei functioneaza.

GEMENI - Te intalnesti cu persoana care va juca un rol important in etapele urmatoare ale actiunii in care esti implicat. Te vei putea baza fara griji pe sfaturile sale, pe interventia sa concreta, pe sprijinul neconditionat, pentru ca se vede ca are intentii bune vizavi de tine. Ai incredere absoluta in promisiunile sale pentru ca observi din partea sa o implicare deplina. Nu sunt doar vorbe in vant, ci se vede ca e gata sa vasleasca alaturi de tine, daca il vei ruga.

RAC - Ai grija la startul pe care il dai astazi, pentru ca exista riscul sa pornesti cu stangul pe un drum nou si sa descoperi mai apoi ca ai facut o greseala. Esti furat de ispita, de magia succesului rapid, or ceea ce se deschide acum in fata ta nu e deloc facil, nu asa cum pare. In spatele aparentelor inselatoare se afla si alte aspecte bine ascunse intr-un ambalaj orbitor, dar, stii cum se spune: nu tot ce sclipeste e aur! Deschide bine ochii inainte de a te lasa furat de un pericol care, la prima vedere, pare a fi o sansa buna.

LEU - Esecul tau inseamna succesul altuia, dar asa e viata: nedreapta. Nu pune la suflet acest aspect, ci incearca sa accepti ca poti si esua intr-un plan, dand altuia loc sa se remarce. Acum e momentul tau de coboras, impingand pe altul in sus, dar cum viata e o perpetua sinusoida, intr-o zi se vor rasturna pozitiile in acest carusel. Tu esti acum cel care sufera, dar maine va fi din nou clipa ta de glorie. E un tribut pe care il platesti, ca oricare altul, dar convins ca merita sacrificiul.



FECIOARA - Nu te poti adapta in mediul in care te afli azi, desi sunt oameni care iti seamana din multe puncte de vedere: sunteti de-o seama, aveti interese comune, lucrati la acelasi scop, dar tu nu esti cu gandul la acestea. Te detasezi de toate si faci opinie separata, pentru ca ceva nu iti convine la acest anturaj aparent in armonie cu firea ta. Vinovat esti tu, ca nu te integrezi asa cum ar trebui, pentru ca ceilalti conlucreaza excelent impreuna, dar nu si cu tine. Fa un efort sa fii unul de-al lor!

BALANTA - Presimti ca ceva nu e in regula in preajma ta si ca in grupul tau de lucru s-a infiltrat un profitor care apeleaza la minciuna si ipocrizie pentru a obtine un avantaj personal. Intuitia ta ascutita il va mirosi usor, si nu te vei lasa pacalit nici de linguseli, nici de promisiuni marete, pentru ca vezi de la o posta ca ai de a face cu un mincinos. Nu te lasa, asadar, furat de vorbe dulci si inselatoare, ca sa nu faci loc profitorilor sa puna mana pe un succes care nu li se cuvine.

SCORPION - Daca vrei sa-ti asiguri succesul in confruntarea care se incinge azi in jurul tau, aduna alaturi de tine un grup de adepti cu interese similare si luptati vehement impotriva sursei conflictului. Daca-l luati tare si-l inconjurati rapid pe inamicul numarul unul, il veti imobiliza si nu va mai avea nicio putere. Reusita consta, asadar, in unirea fortelor intr-un sens comun si actionarea rapida, fara sa lasi loc inamicului sa mai riposteze. Ataca in forta!

SAGETATOR - E nevoie de tine in alta localitate pentru a oferi ajutor unui prieten aflat in impas. Generos din fire, lasi orice activitate deoparte pentru a-i face un serviciu acestui amic, pentru ca stii cat de important e sa-ti fie cineva alaturi in momentele dificile. Va primi cu multa recunostinta gestul tau de daruire si nu va uita ce ai facut pentru el, insa nu poti fi atat de sigur ca, daca ai trece si tu prin ceva similar, ar fi capabil de acelasi sacrificiu pentru tine...

CAPRICORN - Viata sentimentala merge de minune, incat azi poti avea parte de unele din cele mai frumoase momente in compania celui drag. Daca apare cineva nou in calea ta, atractia poate fi instantanee si reciproca, cu sansa de a infiripa o idila romantica, plina de emotie. Se poate spune ca ai motive de fericire in amor, pentru ca iti plac gesturile care vin de la persoana iubita, care iti arata cat se poate de clar cat de mult insemni pentru ea. Si ea pentru tine!

VARSATOR - Nu te poti detasa inca de o problema care revine in discutie iar si iar ca o obsesie. De fapt, poate tu ai reusi sa te rupi de tot ce a fost candva, dar ai in preajma o persoana care are o placere aproape sadica sa vorbeasca doar despre cele mai neplacute momente din trecutul tau. E felul sau de a se da mai puternic decat este, amintindu-ti ca ai gresit si tu odata! Nu pune la suflet atitudinea sa, ci incearca sa-i demonstrezi ca ai invatat ceva din acele timpuri si nu repeti greseala si a doua oara.

PESTI - E mare tensiune in jurul tau si, pentru ca esti o fire care rezoneaza imediat cu vibratiile din mediul inconjurator, devii si tu la fel de agitat ca cei din preajma. Felul unora de a se comporta te irita si nu poti sta degeaba, cand simti ca sangele iti clocoteste in vine. Reactionezi si, pentru ca atmosfera este foarte incarcata, ajunge doar o scanteie ca butoiul cu pulbere sa explodeze. Desi nu esti, de felul tau, atat de intempestiv, de data aceasta ai o manifestare foarte agresiva a nemultumirilor tale.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »