Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 17 mai 2011

17 May 2011, 549 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 17 mai 2011

Horoscop - Marti, 17 mai 2011

BERBEC - Banii vin, dar pleaca si mai repede, ceea ce te cam irita. Este un adevarat iures prin contul tau, pentru ca asa cum vin, asa au si plecat banii. Trebuie sa faci o plata urgenta, poate neprevazuta, si esti enervat de faptul ca trebuie sa cheltuiesti iar! Nici vorba de economii sau de acumularea unei sume mai mari pentru zile negre, pentru ca acum sunt mai importante facturile pe rol care nu pot astepta. Trebuie sa aduci la zi foarte repede o plata care te ia prin surprindere.

TAUR - Viitorul te entuziasmeaza si abia astepti sa te apuci de un proiect care suna foarte bine. Ai noroc si de excelente resurse proprii de energie, dar si de un companion la fel de entuziasmat ca si tine. Daca va uniti fortele in acelasi sens, rezultatul spre care va indreptati va prinde contur si mai repede. Cooperarea este eficienta, pentru ca va stimulati foarte bine unul pe altul si va completati reciproc pentru a ajunge mai repede la scopul propus. In doi, totul pare mai usor!

GEMENI - Ar fi bine sa te informezi mai intens inainte de a pleca la drum, deoarece calatoria in sine poate fi intesata de situatii care ar fi putut fi evitate daca ai fi dat un banal telefon inainte. Ori traficul e ingrozitor exact pe traseul pe care l-ai ales tu, ori la destinatie nu te asteapta ceea ce sperai, ca atare deplasarile la o oarecare distanta nu sunt tocmai favorizate astazi. Poate te intorci din drum sau nu gasesti pe cei cu care ar fi trebuit sa te intalnesti, ca atare calatoriile par oarecum... inutile.

RAC - Ti se pun in balanta fidelitatea si sinceritatea, dar tu nu te simti vinovat de nimic, deci te vei prezenta in fata partenerului tau cu capul sus. Daca simti ca i-ai dat unele motive de indoiala cu privire la bunele tale intentii, inseamna ca a existat o problema de comunicare intre voi ce poate fi depasita printr-un dialog sincer si serios cu cartile pe masa. Stati de vorba si spuneti-va fiecare punctul de vedere, pentru ca sigur la mijloc se afla o neintelegere ce a lasat loc de interpretari eronate unul la adresa celuilalt. Adevarul va linisteste!

LEU - Esti imprastiat si nu te poti concentra eficient intr-o singura directie, poate si pentru ca ai agenda incarcata si trebuie sa te ocupi si de unele, si de altele. Nu poti da randament daca incerci sa lucrezi pe mai multe fronturi simultan, pentru ca, orice ai face, tot apare la un moment oboseala ce va genera greseli din neatentie. Alege dintre multele planuri pe care le ai pentru azi doar unul singur pe care sa il duci cu brio la capat pentru ca doar asa, prin eliminarea sarcinilor neimportante, poti ajunge la un rezultat de care sa fii mandru. Altfel e risipa de energie...

FECIOARA - Ceea ce faci astazi e marcat de noroc, pentru ca-ti ies toate incredibil de bine, mai bine decat te asteptai! La originea acestui succes fantastic se afla curajul de a face lucruri pe care nu le-ai mai facut niciodata, de a incerca metode complet noi si originale dar si increderea absoluta in fortele tale.

Cand incerci alte variante decat cele cu care esti obisnuit ti-e putin teama de rezultate, fiind genul de om care prefera rutina arhi-cunoscuta, dar acum indrazneala este calea cea mai sigura spre o victorie de toata frumusetea.

BALANTA - Uneori, chiar si ce mai apropiati prieteni te pot dezamagi. Tu esti de multe ori alaturi de ei fara sa ti-o ceara, simti cand au nevoie de ajutor dar ei ce-ti ofera in schimb? Azi vezi cine iti este cu adevarat prieten, dar e posibil ca rezultatul sa nu te satisfaca, descoperind ca nu sunt chiar atat de multi pe cat ai fi sperat. Ai nevoie tu de sprijin, de data aceasta, dar in jurul tau e cam gol, ceea ce normal sa te deranjeze. E o lectie buna sa nu te mai dedici, altadata, cu atata pasiune chiar oricui...

SCORPION - Muncesti mult alaturi de o echipa intreaga de tovarasi cu care vaslesti in aceeasi directie cu mult entuziasm. Cineva trebuie sa se erijeze in liderul acestui grup, dar se pare ca de data aceasta tu joci un rol mai bun in pozitia de simplu executant, nu in cea de lider. Sefi se gasesc oriunde, multi se bat pentru acest rol, pe cand oameni atat de implicati si de sarguinciosi ca tine - mai rar! Azi ar fi bine sa ramai pe planul doi, ca cel care duce greul in spate, pentru ca esti de baza in acest proiect.

SAGETATOR - Pasiunea pune stapanire pe tine pentru ca, atunci cand iti place ceva cu adevarat, nimic nu te mai poate opri din elan. Azi se naste o dragoste noua in mintea si inima ta: pentru o persoana, pentru un obiect, pentru o situatie, care devine astfel motorul principal al vietii tale din aceasta perioada. Tot ce faci, graviteaza in jurul noii tale atractii si faci tot posibilul ca tot ce e legat de ea sa mearga struna. Uneori ai nevoie doar de atat: de o scanteie noua care sa se aprinda, pentru ca ea te va duce direct la reusita.

CAPRICORN - Nu te astepta ca cei mai tineri sa fie de acord cu tine, chiar daca le-ai dovedit in nenumarate randuri ca ai dreptate. Indiferent de argumentele pe care le vei folosi in dialogul cu ei, unii sunt atat de revoltati si de greu de supus, incat resping din start orice parere, chiar si pe cele care au demonstrat ca sunt potrivite situatiei de fata. Se va naste un conflict intre generatii, dar nu te lasi nici tu mai prejos. Cand stii ca ai dreptate, te lupti pana in panzele albe sa te faci ascultat si respectat!

VARSATOR - Dorintele tale cele mai ascunse ar trebui sa ramana secrete, pentru ca nu ai vrea sa destainui cuiva vreun lucru intim si apoi sa-l vezi in ziare. Desigur, e doar o metafora, dar azi sunt suficiente urechi indiscrete in preajma ta care ar dori sa prinda din zbor un detaliu cat de mic pe marginea carora sa brodeze povesti neadevarate. Azi barfele si zvonurile sunt la putere, dar faci tot posibilul sa le distrugi in fasa, cat timp sunt inofensive. Esti constient ca daca deschizi gura sa spui cel mai banal lucru, maine il vei auzi din zeci de directii mult exagerat, asa ca mai bine taci!

PESTI - Simti nevoia sa-i spui unui prieten ce ai pe suflet, pentru ca te copleseste o durere pe care nu o mai poti pastra doar pentru tine. E vorba de o dezamagire, de un mare secret, de o vina care te apasa, de aceea trebuie sa-ti alegi cu mare grija confidentul care merita sa ii spui asemenea taina! Exista cineva care va pastra secretul si te va intelege foarte bine, primind din partea sa suport moral, o vorba buna, poate chiar si un sfat pe care merita sa-l urmezi. Aceasta e dovada de adevarata prietenie!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »