Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 18 mai 2011

18 May 2011, 628 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 18 mai 2011

Horoscop - Miercuri, 18 mai 2011

BERBEC - Un prieten nu raspunde dorintelor tale asa cum sperai si esti dezamagit profund, aproape gata sa renunti la o astfel de relatie de vreme ce nu are nimic bun de oferit. La originea acestei situatii se afla faptul ca amicul respectiv este neatent, cu gandul in alta parte si nu isi da seama ca se petrece ceva cu tine, nu e alaturi de tine, asa cum ar trebui sa faca un prieten adevarat, ci abordeaza o atitudine usor egoista si indiferenta la problemele tale. Nu pune la suflet aceasta atitudine, e si el ocupat cu altele...

TAUR - O vreme te-ai bazat pe ajutorul unei persoane care brusc, isi retrage orice sprijin, ceea ce te cam lasa in aer. Ori l-ai suparat cu ceva si nu mai doreste sa participe in vreun fel la planurile voastre comune, ori interesul lui a palit si deja se indreapta spre altceva care il satisface mai mult. Nimic nu e vesnic: nici prieteniile, nici colaborarile, nici contractele care au mers bine o vreme, ca atare azi te poti astepta sa-ti recapeti independenta dintr-o actiune comuna care nu mai poate continua.

GEMENI - Trebuie sa ai rabdare cu tovarasii tai de lucru, pentru ca nu au aceeasi energie ca tine si nici acelasi ritm de munca. Tu esti mai iute din fire, ajungi repede la rezultatele propuse, dar daca faci echipa si cu persoane mai in varsta sau mai conservatoare, trebuie sa astepti ceva mai mult pentru a ajunge la aceleasi roade. Chiar ar fi bine sa te adaptezi la lentoarea lor, pentru ca ei se bazeaza pe tehnica pasilor marunti pentru a ajunge la rezultate durabile.

RAC - Un noroc deosebit se indreapta spre inima ta, ca si cum ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni o sansa cu totul speciala. Poate te indragostesti, poate persoana iubita iti pregateste o surpriza superba, poate traiesti evenimente iesite din comun alaturi de persoane de care iti place, deci este o zi cu auspicii excelente in tot ce este legat de iubire. Ofera-ti dragostea pe tava fara sa-ti fie frica, deoarece schimbul de emotii este sincer si foarte intens.

LEU - Nu te simti in largul tau daca nimeresti intr-un anturaj impovarat de lipsuri si probleme, pentru ca tovarasii tai de discutie te vor acapara cu necazurile lor. Oricat ai incerca sa ramai detasat de tot ce auzi, tot se va vedea la un moment dat diferenta de statut material dintre tine si ceilalti si atunci te vei simti total neadecvat locului si situatiei. Fa tot posibilul sa iesi din acele medii in care toata lumea se plange de orice, pentru ca ai alt un tonus mult mai bun astazi!

FECIOARA - Sa nu te jigneasca faptul ca o persoana mult mai tanara va veni azi la tine ca la un profesor pentru a-ti cere un sfat.

Iti recunoaste astfel superioritatea, autoritatea si experienta acumulata intr-un domeniu in care acesta abia acum paseste, de aceea asteapta de la tine o indrumare. Daca aceasta situatie te onoreaza, ii vei impartasi cu draga inima din ceea ce stii, dar daca, dimpotriva, te supara, vei astepta ceva mai multa linguseala din partea sa pentru a te lasa convins.

BALANTA - Declaratiile de simpatie si de prietenie nu te conving, de parca ai banui ca in spatele vorbelor frumoase se afla si intentii egoiste. Desi intuitia ta nu greseste, de data aceasta e posibil sa iti faci o impresie falsa despre cel care incearca sa-ti intre in gratii, avand senzatia ca ar fi altfel decat pare. Unii oameni merita mai multa incredere, nu-i privi cu ostilitate, pentru ca e posibil ca impresia lasata sa depinda mult de sarea ta psihica. Daca nu esti in toane bune, ai tendinta de ale gasi tuturor defecte.

SCORPION - Nu te poti detasa de o amintire neplacuta care inca te irita. Nu cumva te cramponezi prea mult de trecut? Lasa lucrurile la locul lor in amintire si concentreaza-te la ceea ce se petrece acum, dar ai tendinta sa compari permanent prezentul cu cele petrecute candva si sa gasesti mereu similitudini negative. Adu-ti aminte din trecut doar ceea ce te ajuta, nu ceea ce iti poate genera noi esecuri, pentru ca poti repeta oricand vechile erori.

SAGETATOR - Orice fleac naste in sufletul tau o reala furtuna de senzatii, pentru ca te legi de nimicuri. Desi nu e genul tau sa pui la suflet orice zvon si orice informatie neinsemnata, de data aceasta totul ridica un semn de intrebare in inima ta. O grimasa, tonul vocii, o spranceana ridicata sunt semnale care iti atrag atentia ca lucrurile nu sunt asa cum par ci ar fi bine sa le cunosti in amanuntime, dar fara a exagera totusi cu chitibusurile!

CAPRICORN - Te cam grabesti, pentru ca orice detaliu nou care apare in peisaj pe tine deja te determina sa faci planuri din ce in ce mai elaborate. Mai asteapta, aduna ceva mai multa informatie si mai aprofundata inainte de a visa atat de departe. Ai tendinta de a construi castele de nisip din orice, inainte de a fi sigur ca la capat te asteapta ceva, ceea ce nu prea e stilul tau. Esti omul care se bazeaza pe fapte, pe argumente solide, dar azi orice promisiune te face deja sa speri imposibilul!

VARSATOR - Esti foarte imprastiat, ceea ce poate lasa o impresie gresita asupra ta, pentru ca tovarasii tai de lucru vor ceva mai multa concentrare din partea ta. Prea iei totul peste picior si nu inspiri deloc seriozitate, dar lumea uita ca esti o fire jucausa, care foloseste simtul umorului la orice. Poti ajunge la rezultate foarte bune chiar si asa, luand totul in gluma, dar cand e vorba de colaborare, ceilalti trebuie sa-ti tolereze spiritul usuratic.

PESTI - Cineva te-a mintit si abia acum ies la iveala adevaratele sale intentii ceea ce te supara enorm. Te simti jignit, inselat, dezamagit profund, pentru ca aveai alte pretentii de la colaboratorii in care ai avut incredere. Acum ai tendinta de a respinge pe oricine, pentru ca ti-e teama sa nu fii victima sigura pentru alti fatarnici care se pot folosi de naivitatea ta. Invata ceva din acest esec, si nu-l transforma in blocaj pentru urmatoarele tale relatii.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »