Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 19 mai 2011

19 May 2011, 700 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 19 mai 2011

Horoscop - Joi, 19 mai 2011

BERBEC - Te cam joci cu norocul si ai putea sa ratezi o sansa exceptionala doar pentru ca o iei prea in gluma. Nu fi atat de sigur ca ceea ce ti se ofera azi pe tava va suporta un comportament infantil, pentru ca superficialitatea ta se poate solda cu un rateu de toata frumusetea. Si mai dificil va fi in cazul in care ar putea aparea doua alternative la fel de bune si considerand ca ai deja prea multe variante, le-ai putea trata in gluma fara sa le valorifici.

TAUR - Vorbele de amor sunt cea mai frumoasa preocupare a zilei pentru ca esti cuprins de romantism si simti nevoia sa iti exprimi sentimentele prin cuvinte sau gesturi tandre mult mai vizibile. Vestile care sosesc de la persoana iubita sunt bune, sunt motiv de fericire, iar timpul petrecut impreuna ti se pare exceptional. Daca intalnesti azi pe cineva nou, atractia poate fi instantanee cu sansa de a te indragosti iar. Compania persoanei iubite e totul pentru tine acum.

GEMENI - Nu ajunge doar sa visezi frumos la momentul cand cel mai important proiect va deveni realitate, ci trebuie sa te implici serios la treaba. Urmeaza exemplul unei persoane care a atins deja acest scop prin efort sustinut, pentru ca si tu poti face la fel ca el. Asculta-i sfaturile, mergi pe calea deja deschisa de el si nu te abate de la telul tau cel mare. Ai tare sansele sa ajungi la el dar nu trebuie sa stai pe loc ci sa faci ceva concret in acest sens.

RAC - Banalul acestei zile ti se pare relaxant, pentru ca nu apare nimic nou sau urgent care sa te scoata din acest dolce far niente. Vei folosi acest timp, care ti se va parea dintr-o data mult mai generos, pentru a te ocupa de diverse activitati de rutina pe care le-ai tot ocolit din lipsa de timp. Ceva ordine prin acte, curatenie prin sertare sau prin vrafuri de lucruri aruncate prin casa, reorganizarea cutiilor si a dosarelor, sunt cateva activitati banale dar de care trebuia sa te ocupi odata si-odata.

LEU - Nu te baza pe promisiunile pompoase ale unui coleg care se ofera sa te ajute sa duci la indeplinire o actiune dificila. E numai gura de el si informatiile pe care ti le transmite nu sunt demne de incredere. Ori e si el dezinformat si iti poate transmite o stire gresita, ori intentiile sale sunt clar negative si face tot posibilul sa te determine sa calci gresit. Mai bine nu te bazezi pe cei care promit prea multe, pentru ca intuitia iti atrage atentia asupra celor care se ascund in spatele unei masti false.

FECIOARA - Ai facut parte dintr-un colectiv mai larg de persoane adunat in jurul unei cauze sau unui proiect care v-a animat pe toti, dar totul ajunge la un sfarsit.

Trebuie sa te retragi din acest mediu, proiectul s-a incheiat si odata cu el si colaborarea voastra. Vei duce dorul acelor vremuri cand va adunati cu totii la un loc pentru a construi acel scop comun, dar daca tot s-a format deja un grup bine legat, ar fi bine sa nu va indepartati unii de altii ci sa folositi buna intelegere de pana acum pentru alte planuri marete. E o echipa prea buna ca sa se destrame acum.

BALANTA - Desi cei de pe margine te stimuleaza cu vorbe bune de incurajare, tu nu esti intr-o pasa prea buna si nu le poti asculta indemnurile. E o diferenta imensa de viziune: ei sunt plini de energie si optimisti in timp ce tu esti pasiv si trist, vazand totul in negru. Incearca sa preiei de la tovaratii tai doar ce e mai bun, pentru ca iti pot ridica moralul si te pot ajuta sa revii in toane mai bune, totul e sa accepti sa alungi si tu gandurile negative care iti dau tarcoale. Lupta cu depresia si molipseste-te de buna dispozitie de la cei din jur.

SCORPION - Privesti cu mult interes spre perioada imediat urmatoare pentru ca ai primit o veste care iti spune ca totul va merge foarte bine spre ce ti-ai propus. Practic, urci pe o treapta noua, deschizi o etapa superioara, pentru ca rezolvi cu brio o serie de piedici care te-au tinut pe loc. Odata depasite, totul capata alt ritm de inaintare, ajungand mult mai repede la scopul proapus. Totul e sa nu pretinzi rezultate imediate si sa astepti cu rabdare clipa cand visul se va implini. Orice graba poate strica evlutia fireasca a lucrurilor.

SAGETATOR - Toate merg de-a-ndoaselea si hopul in fata caruia te trezesti azi te gaseste nepregatit. Nu stii ce sa faci, esti coplesit de ceea ce se petrece si tot efortul tau de a depasi impasul pare in zadar. La originea acestor mici esecuri se afla, pe de o parte, oboseala acumulata care se citeste in toate miscarile tale, dintr.o data mai lente, si pe de alta parte, intr-o atitudine pesimista care te face sa spui ca nimic nu se poate. E doar un hop trecator, maine iti vei recapata tonusul caracteristic.

CAPRICORN - Ghinioanele nu iarta pe nimeni iar azi esti si tu vizat de o situatie nefasta care iti taie tot elanul. Nu mai poti duce la capat ce ai inceput din cauza interventiei negative a unui rival care face tot posiilul sa te opreasca din ceea ce faci. Azi ai impresia ca toate piedicile s-au adunat in calea ta si nu mai poti ajunge la ce ai dorit sa faci, deci mai bine amani totul pe altadata decat sa consumi timp si energie fara rost. E un moment in care descoperi cu tristete ca ai si dusmani, nu numai prieteni.

VARSATOR - Vestea buna care apare astazi prin intermediul unui prieten te ia prin surprindere incat aproape ca nu stii cum sa reactionezi. Sa te bucuri din toata inima si sa o spui la toata lumea si tu, mai departe, sau sa o tii doar pentru tine pana cand se confirma totul? Important e sa te bucuri sincer de ceea ce auzi si sa fii recunoscator celor care au contribuit la atingerea reusitei acestei zile, pentru ca nu a fost doar meritul tau. Au participat si altii si, cot la cot, ati construit ceea ce va da azi atatea motive de satisfactie!

PESTI - Timpul pare sa fie cel mai mare dusman al planurilor tale pentru ca trece incredibil de haotic. Ba ziua trece intr-o clipa desi ai avea nevoie de un ragaz, ba abia se taraste, cand tu dai in clocot de nerabdare. Trebuie sa te organizezi mai eficient, ca sa folosesti timpul pe care-l ai la dispozitie cu mai multa pricepere, ca sa nu-l risipesti pe lucruri inutile. Stabileste-ti prooritatile, vezi care sunt termenele limita si abia apoi apuca-te de treaba, pentru ca azi timpul este cel mai pretios lucru de care dispui.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »