Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 20 mai 2011

20 May 2011, 702 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 20 mai 2011

Horoscop - Vineri, 20 mai 2011

BERBEC - Declaratiile de dragoste pot lua azi o forma mult mai entuziasta, de parca abia acum te-ai indragosti cu adevarat. Gesturile care vin de la persoana care te atrage te motiveaza si te stimuleaza sa te implici si mai serios in relatie. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tenta sentimentala este extrem de intens incat esti gata sa spui ca ti-ai gasit jumatatea potrivita. Intr-o atmosfera atat de inflacarata pot avea loc numai evenimente speciale in doi: o destainuire de suflet, primul sarut, o cerere in casatorie...

TAUR - Faci echipa buna cu un coleg mai experimentat decat tine, desi nu esti nici tu mai prejos. Amandoi sunteti la fel de bine pregatiti in domeniul in care colaborati si daca fiecare isi investeste bine zestrea cu care e dotat in cariera, rezultatele comune ar fi exceptionale. Ce-i drept, intodeauna mai e ceva de invatat iar prezenta companionului tau mai in varsta se pare ca e un avantaj pentru tine, deoarece ai ocazia sa acumulezi cunostinte noi din dialogul foarte serios cu acesta.

GEMENI - Te afli intr-o companie pesimista, in care tovarasii tai de discutie sau de lucru il iau pe nu in brate si nu vor sa colaboreze eficient, asa ca altadata. Unii sunt prea delasatori si asteapta sa li se spuna ce sa faca, deci preia tu conducerea acestei echipe si da-le o directie. Acestora le lipseste motivatia, dar si initiativa, de aceea asteapta de la altii solutii sau sarcini. Tu esti intr-o pasa buna, degaji energie, autoritate si chef demunca, de aceea ai putea avea succes in rolul de lider, daca ti l-ai asuma.

RAC - Fii foarte atent la propunerile acestei zile, deoarece pot deschide o perspectiva noua promitatoare. Ca e sansa de a te asocia intr-o afacere, ca e o invitatie de a participa la un eveniment deosebit, trebuie sa spui da imediat, pentru ca e un prilej excelent de socializare, de comunicare, de a te pune mai bine in valoare. Tovarasii tai de discutie sunt entuziasti si plini de viata, incat te vei molipsi si tu de la ei si bucuria de a incerca ceva nou se va dovedi a fi cheia succesului oricarei actiuni.

LEU - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti care finalmente apare, dar nu te multumeste deloc. Nu ai incotro, trebuie s-o accepti ca atare, deoarece nu depinde de tine. E un raspuns care nu e deloc la nivelul sperat, dar trebuie sa faci un compromis si sa preiei aceste date asa cum sunt si sa te folosesti de ele. E o solutie de moment, altceva nu s-a gasit, dar decat deloc, e bine si asa! Chiar daca esti un om cu pretentii mari, uneori trebuie sa mai treci cu vederea si sa te multumesti cu putin. Zi mersi ca s-a rezolvat!

FECIOARA - Pornesti cu mult elan o actiune noua dar, culmea, nici n-a inceput bine, ca s-a si oprit.

Ori dai de un hop care este imposinabil de trecut continuand pe aceeasi cale, ori e un refuz categoric ce iti interzice orice initiativa. Probabil ai pornit cu stangul, nu era momentul potrivit, poate nici strategia cea mai buna, deci trebuie ori sa amani inceputul pe altadata, cand vor fi intrunite conditiile unui succes deplin, ori sa accepti sa modifici din mers directia ca sa nu fie un esec total. Asa cum ai pornit, nu ajungi prea departe!

BALANTA - Te folosesti de talentele tale de bun judecator intr-o situatie cu doua directii diferite de interpretare. Cineva apeleaza la tine, tocmai pentru ca iti cunoaste reputatia de arbitru impartial care vede lucrurile din toate unghiurile. Vei analiza cu detasare, fara sa tii partea nimanui, iar verdictul pe care-l vei oferi la final va deschide o perspectiva noua asupra situatiei. Gasesti o alternativa total diferita la ideile vehiculate pana acum, pentru ca acesta a si fost scopul pentru care s-a apelat la tine: sa cantaresti si sa oferi o solutie originala.

SCORPION - Dorul te cheama departe, spre un loc unde ti-ai lasat inima. Fie ca e vorba de o localitate in acre ai mai fost candva si in care tanjesti sa ajungi din nou cat mai curand, fie ca e vorba de locul in care a plecat persoana iubita, faci tot posibilul sa iei legatura cu cei care se afla acolo. Simplul contact telefonic e suficient pentru a-ti mai domoli dorul si a-ti reincarca bateriile de emotii pozitive, pentru ca uneori ajunge doar sa te gandesti la acel loc si esti ca nou. Dar daca ai putea, ai pleca chiar acum acolo!

SAGETATOR - Treci cu brio printr-un moment critic, ce ar fi putut lasa urme neplacute asupra ta si asupra celor care iti sunt aproape, dar nu te lasi coplesit de griji si emotii negative si depasesti situatia cu capul sus. Un impas major in plan financiar, un esec profesional minor sau o veste proasta nu trebuie sa te demoralizeze, ci dimpotriva, sa te determine sa gasesti imediat solutii pentru a merge merge mai departe. Ai un talent aparte de a rezolva situatiile in care apasa tensiunea si tristetea.

CAPRICORN - Cel mai bine e sa stai in banca ta astazi si sa profiti de discretie si intimitate, fara sa dai nimic peste cap. Ai nevoie de putina liniste si detasare, sa te refugiezi din mediul agitat de zi cu zi, pentru a-ti reincarca bateriile. O zi, doua, de odihna nu ti-ar strica, dar daca nu ti le iei de buna voie, e posibil ca sanatatea sa te oblige sa stai pe acasa pana ce depasesti momentul sensibil. Trebuie sa te asezi pe tine in pim plan, fara sa te mai dedici altora, deci fii un pic mai egoist si ai grija de propria persoana inainte de orice.

VARSATOR - Cand e in joc o idee in care crezi cu tarie sau o informatie de care esti absolut sigur ca e corecta, esti capabil sa te lupti cu oricine. Desi se spune ca seful are intotdauna dreptate, de data aceasta nu esti de acord cu el si te ridici cu mult curaj sa-ti exprimi punctul de vedere. Poate prima reactie va fi agresiva din partea celui care percepe replica drept un afront, dar dupa ce iti vei argumenta pozitia cu informatii incontestabile, ai putea repurta o victorie de toatp frumusetea care va atrage respectul celor din jur.

PESTI - Esti impresionat de avalansa de emotii si trairi de odinioara care revin azi in prim plan. Ai ocazia sa revezi oameni de care iti era dor, despre care nu mai stiai nimic, cu care ai impartasit candva emotii la fel de intense, iar regasirea dupa atatia ani are un efect fantastic la nivel psihic, si pentru tine, si pentru ei. E o atmosfera intens emotionala in jurul tau, iar la originea acestor stari se afla depanarea amintirilor de demult. Retraiti totul ca si cum abia s-ar fi intamplat, chiar daca au trecut ani de atunci.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »