Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 21 mai 2011

21 May 2011, 827 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 21 mai 2011

Horoscop - Sambata, 21 mai 2011

BERBEC - Cand iti place ceea ce faci, nu mai conteaza efortul pe care-l depui pentru a-l duce la capat. Pui pasiune, iti folosesti talentele cu care esti inzestrat si la asemenea investitie de energie pozitiva, rezultatele nu pot fi decat excelente. Daca mai reusesti sa aduni si alti adepti alaturi de tine, atunci va fi un succes colectiv in care fiecare contribuie cu ceea ce stie mai bine. Dupa o zi destul de plina, cu un consum mare de energie, meriti ceva pentru suflet, cum ar fi un film, o plimbare sau o seara romantica.

TAUR - Ai noroc ca la nervii pe care ii pui in comunicare nu ti se raspunde la fel. Ori ii intimidezi pe cei cu care discuti din cauza tonului cam impulsiv, ori ceilalti se dovedesc a fi mai intelepti si nu raspund la provocari cu aceeasi moneda. Ar fi bine sa iti domolesti tonul daca vezi ca ceilalti mai mult tac, pentru ca e semn ca nu le convine modul tau de exprimare. Unii ar putea fi jigniti, iar altii pur si simplu nu vor sa vorbeasca cu tine daca nu-ti controlezi energiile in exces pe care le versi in cuvinte.

GEMENI - Un noroc chior poate viza situatia ta materiala, deci fii atent la sansele care apar nu se stie de unde. E un fel de situatie neprevazuta care are mai multe de oferit decat ai fi putut spera vreodata, deci nu subestima momentele aparent neinsemnate, pentru ca nici nu poti gandi ce pot aduce. Poate faci o afacere foarte profitabila, gasesti pe undeva un portofel cu bani, descoperi o suma uitata prin buzunare sau afli o veste care rezolva ca prin farmec o situatie dificila. Norocul apare din senin si le aseaza pe toate foarte bine.

RAC - Banalul acestei zile nu-ti displace, pentru ca iti ofera exact linistea de care aveai nevoie pentru a-ti recapata forma maxima. Chiar daca dormi cateva ore in plus sau lenevesti in jurul unor activitati sedentare prin casa, e placut uneori sa nu faci nimic. Nu se iveste nimic nou in program, care sa te scoata cumva din aceasta comoditate care iti prieste de minune. Nu te astepta la evenimente iesite din comun si nici la senzatii noi, pentru ca tot ce se petrece in jurul tau e oarecum plictisitor si tern.

LEU - Visele tale de iubire prind contur din ce in ce mai bine, pentru ca persoana care te face sa visezi atat de frumos face promisiuni care te motiveaza. Relatia voastra evolueaza frumos, intr-un ritm alert, incat ati putea trece repede peste momentele de inceput ale idilei pana la un nivel care deja iti va inspira incredere pe termen lung. Esti convins ca ceea ce planificati impreuna, cuprinsi de optimism si idealism, are sorti mari de izbanda cat timp va tineti amandoi de promisiuni.

FECIOARA - Apreciezi foarte mult compania unui prieten care se arata dispus sa te insoteasca intr-o actiune cu un consum mare de energie.

Primesti din partea sa doar semne de incurajare, o prietenie sincera si mai ales vorbe bune, care te stimuleaza enorm, si atat timp cat te vei bucura de sustinerea sa, tot ce veti face impreuna va evolua foarte repede. Dintr-o astfel de colaborare, in care fiecare apreciaza corect rolul celuilalt, nu pot iesi decat rezultate care va multumesc si pe unii si pe altii.

BALANTA - Te afli intr-o companie extrem de animata, dar parca nu-ti gasesti locul printre ei. Acestia mai mult te irita, te deranjeaza cu energia lor necontrolata, pentru ca nu reusesc sa se concentreze la un singur tel. Vor ba una, ba alta, si pentru ca isi risipesc fortele fara rost, ai senzatia ca te afli intr-un spatiu cuprins de haos. Cineva ar trebui sa-i organizeze pe toti, deci, daca tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi sa preiei tu aceasta sarcina si sa-i determini pe toti sa se adune intr-o singura directie?

SCORPION - De dragul persoanei iubite, ar trebui sa faci si compromisuri, pentru ca uneori mai treceti si prin momente care nu poate fi depasite altfel. Treci si tu cu vederea, trece si celalalt, si astfel totul revine la normal fara a declansa vreo furtuna in cuplu. Daca insa esti atat de intolerant si nu poti face sacrificii, considerand ca numai tu ai dreptate, atitudinea ta poate deveni sursa unei crize conjugale ce poate denatura. Daca vrei sa-ti salvezi iubirea, trebuie neaparat sa taci si sa inghiti, fara sa ripostezi agresiv la orice aspect care nu-ti convine.

SAGETATOR - Au loc evenimente deosebite in familie, momente care au loc rareori in casa ta, tocmai de aceea esti mai emotionat ca niciodata. Se aud vesti de casatorie, despre venirea pe lume a unui copil, despre mutari in casa noua, chiar daca nu tu esti principalul actor al acestor evenimente deosebite. Te bucuri enorm, pentru ca in centrul atentiei se afla persoane la care tii si bucuriile lor sunt si ale tale. Asteapta-te la vesti dintre cele mai frumoase care te anunta evenimente cu iz sarbatoresc!

CAPRICORN - Ajungi la capatul unei actiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Iti poti recapata linistea pentru ca totul ajunge la capat si poti sa te detasezi de tot iuresul evenimentelor din ultima perioada. Poate sa nu fie chiar finalul asteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odata si-odata tot stresul, dar acum nu conteaza la ce nivel ai ajuns si cum, ci faptul ca poti pune punct, fara sa te mai gandesti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

VARSATOR - Este o zi excelenta, in care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simti centrul universului, pentru ca in jurul tau graviteaza numai vesti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru ca orice problema anterioara se poate rezolva azi ca prin minune. Poti intalni o persoana cu care te simti pe aceeasi lungime de unda si de aici se poate naste o relatie de viitor de toata frumusetea. Ca e o sansa de iubire sau de colaborare profesionala, din acest moment se poate spune ca ai castigat un prieten.

PESTI - Singur nu stii cum sa iesi din situatia in care te afli, de aceea ai avea nevoie de o parere din afara, de la o persoana impartiala. Gasesti un astfel de prieten caruia i te poti confesa iar ideile pe care ti le ofera sunt demne de incredere si merita puse in aplicare. Trebuie sa recunosti ca nu le stii tu chiar pe toate, dar in astfel de momente iti dai seama cat de important e sa ai prieteni si cunostinte care iti pot impartasi din experienta lor. Daca urmezi sfatul unuia dintre ei, ajungi la liman si ii esti recunoscator.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »