Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 22 mai 2011

22 May 2011, 652 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 22 mai 2011

Horoscop - Duminica, 22 mai 2011

BERBEC - Esti in fata unui nou inceput, dar ai mari rezerve daca sa-i dai startul acum. Esi influentat negativ de cei din anturaj care au facut ceva similar inaintea ta si nu le-a iesit, dar uiti ca aici e fiecare cu norocul si priceperea lui. Daca lor nu le-a mers, nu inseamna ca vei repeta si tu esecul lor, deci ai tot dreptul sa incerci asa cum crezi singur de cuviinta. Invata din greselile lor, ca sa nu faci la fel ca ei, dar nu te lasa oprit de ei. Tu poti avea un atu in plus care sa iti asigure succesul.

TAUR - Esti in fata unei decizii foarte transante. Rabdarea ta are si ea o limita, pentru ca vezi ca nu se mai termina o actiune care se tergiverseaza deja prea mult, de aceea azi esti pregatit sa dai un ultimatum foarte ferm. Cel care te tot amana cu diverse scuze nu are incotro, ci va trebui sa-ti accepte conditiile: ori - ori? Fii hotarat, nu te mai lasa dus cu zaharelul de cei care stiu ca le merge asa, ca atare trebuie sa iti expui punctul de vedere cu maxima seriozitate ca sa vada toti ca tu nu glumesti.

GEMENI - Te simti blocat intr-o zona in care nimic nu se mai misca si toate eforturile tale de a gasi o solutie dau gres. Norocul e de partea ta, pentru ca azi iti iese in cale exact persoana care detine cheia problemei tale si intervine salvator in favoarea ta. Il vei privi ca pe eroul zilei, pentru ca ideea geniala pe care o ofera readuce totul la normal si deblocheaza totul. Un pic de rabdare sa ai si, mai ales, deschidere spre parerile altora, ar fi cel mai bun lucru pentru tine, deoarece ideile optime vin de la oameni cu mai multa experienta.

RAC - Viata de familie este foarte placuta, acolo au loc cele mai tandre si mai calde evenimente care leaga si mai mult relatiile dintre tine si cei dragi. Vin vesti excelente de la rude, persoana iubita te rasfata cu gesturi de afectiune iar momentele petrecute in familie ti se par cele mai valoroase. Nimic nu se potriveste mai bine cu aceasta atmosfera ca o reuniune de familie sau o zi la iarba verrde, cu mic cu mare, pentru ca va fi veselie, distractie si bucurie intre membrii familiei, mai ales daca ii aduni pe toti in jurul mesei.

LEU - Linistea familiala este data peste cap de o surpriza neplacuta, care e ultimul lucru de care aveai nevoie. Ori te trezesti cu musafiri nepoftiti de care nu stii cum sa scapi, ori se defecteaza vreun obiect prin gospodarie si va da tuturor cheful peste cap, ca atare trebuie sa fii pregatit sli pentru modificari neprevazute in programul de week-end, venite din alte directii decat te-ai putea astepta. Pot aparea si vesti proaste despre cei dragi de departe iar planurile facute pentru azi nu mai respecta nicio regula.



FECIOARA - Ai o zi la dispozitie pentru a te detasa de toate si a te gandi la planurile tale viitoare. E liniste, totul e in ordine in jurul tau, deci e atmosfera ideala pentru a medita asupra proiectelor care te preocupa. Rupt de grijile cotidiene, descoperi alte solutii la ceea ce te framanta si reusesti sa cantaresti situatia din toate punctele de vedere pentru a lua o decizie inteleapta. Aveai nevoie de o astfel de zi pentru a face ordine in ganduri si idei, ca de maine sa le poti pune cu calm in aplicare.

BALANTA - Daca pleci la drum, fii pregatit pentru tot felul de surprize specifice calatoriilor insuficient pregatite. Apar schimbari de directie, te trezesti in alta parte decat era stabilit sau detaliile calatoriei sunt date peste cap de un aspect la care nu te-ai gandit dinainte. La destinatie nu te asteapa ceea ce era stabilit, de aceea ar fi bine sa dai un telefon inainte pentru a verifica din nou daca toate sunt in regula, ca sa nu apara modificari de orar sau de conditii. Ceva nu va iesi conform socotelii de acasa!

SCORPION - Esti foarte alert din punct de vedere mental, ideile vin pe banda rulanta, ai argumentele cele mai potrivite la indemana si ai putea straluci in competitii sau discutii intelectuale. Esti, de departe, cel mai bine pregatit care stie sa-si exprime punctul de vedere cu fermitate si talent in arta argumentarii, pentru ca ai mintea si limba ascutite si le valorifici la maximum. Memoria poate acumula azi mari cantitati de informatie iar comunicarea merge brici, ca atare foloseste-te mai mult de aceste atu-uri!

SAGETATOR - Din discutii se nasc cele mai bune solutii, de aceea merita sa vorbesti despre problemele care te preocupa cu cat mai multe persoane, pentru ca ideile diverse stau la baza unei victorii de toatp frumusetea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu cauta compania celor care iti seamana, ci a celor cat mai diferiti de tine. Si tu le poti oferi lor idei interesante, si ei iti pot deschide ochii spre cu totul alta viziune decat credeai ca exista, ca atare nu evita mefiile cat mai pestrite si mai aglomerate.

CAPRICORN - Nu te lasa pacalit de imaginea matura si sobra a persoanei cu care discuti azi chestiuni arzatoare. In spatele acestei masti se piate afla un dusman care poate interveni oricand negativ in planurile tale. Nu toti cei care iti inspira incredere sunt cu adevarat demni de respect, deci trebuie sa-l cunosti mai bine pe cel din fata ta pentru a-i afla adevaratul caracter. Intr-un moment cheie va iesi la iveala, de aceea e bine sa-l treci prin cat mai multe probe inainte de a lega prietenii cu acesta.

VARSATOR - O zi libera e numai buna pentru a pregati etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupa. Stai si chibzueisti, pui pe hartie detaliile semnificative si trasezi o strategie pe care o vei respecta intocmai in zilele care vin. Nu poti ajunge la telul tau cel mare fara un program bine stabilit dinainte, caci nimic nu poate fi atins daca le lasi la voia intamplarii. Aduna-ti gandurile si aseaza-le in ordine, ca apoi sa construiesti totul conform planului.

PESTI - Nu te astepta la efecte imediate in planul pe care-l incepi acum, pentru ca e cale lunga pana la implinirea acestui vis. E nevoie de modificari pe parcurs si trebuie sa le accepti din mers, renuntand la conservatorism si la teama de schimbare. Rezultatele cele mai bune apar doar daca esti dispus sa accepti alternative, caci, daca te cramppnezi de un unic scop si o singura cale de a ajunge acolo, e posibil sa nu obtii ce-ti doresti. Flexibilitatea e obligatorie pentru a atinge succesul de la final.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »