Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 25 mai 2011

25 May 2011, 601 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 25 mai 2011

Horoscop - Miercuri, 25 mai 2011

BERBEC - Ai grija daca pleci la drum, pentru ca riscul sa te ratacesti sau sa dai piept cu tot felul de obstacole este mai mare decat de obicei. Poate nici nu mai ajungi la destinatia dorita din cauza unui hop neprevazut care ori iti deturneaza toate planurile initiale, ori te obliga sa te intorci de unde ai plecat. Vestile care sosesc de departe contin si ele informatii sumbre despre esecuri sau alte probleme care te afecteaza ca si cum ar fi ale tale. Evita sa pleci la drum lung chiar astazi.

TAUR - Este o placere sa petreci alaturi de un grup de persoane dornice de distractie, ca si tine. Exista un motiv de sarbatorit in jurul tau si participi si tu trup si suflet la veselia generala pentru ca ai contribuit si tu cu ceva la atingerea acestui punct maxim. Ati muncit impreuna si tot impreuna impartiti acum rezultatele bune si va apreciati reciproc rolul pe care fiecare l-a jucat in acest succes colectiv. Cand e rost de distractie, grupul se adun imediat in jurul tau.

GEMENI - Emotivitatea pune stapanire pe tine in fata unui eveniment care are un efect major asupra psihicului a. Nu esti tu genul sensibil care se emotioneaza atat de usor, dar acum parca ai fi coplesit de romantism, de sentimentalisme, de momente de maxima intensitate emotionala incat e normal sa iti recunosti pana la urma si latura fragila, pe care de obicei o ascunzi in spatele unei masti superficiale si amuzante. Azi arati lumii o cu totul alta fateta a personalitatii tale: una tematoare, nesigura, retrasa.

RAC - Cu calm si cu rabdare, totul se aseaza pe fagasul normal, ca atare incearca sa respecti ritmul lent in care evolueaza lucrurile, fara sa sari peste etapele care ti se par plictisitoare. Unele lucruri au nevoie de ceva mai mult timp sa se clarifice, sa se sedimenteze, iar tentatia de a te grabi poate strica multe, ca atare accepta sa te supui si tu ritmului impus de conditiile care chiar nu depind de tine. Acum timpul este cel care decide totul si tu trebuie doar sa stai si sa urmezi pasii dictati de stapanul absolut al acestei situatii.

LEU - Se rezolva o serie de probleme casnice care tensionau atmosfera in familie, dar le iei pe toate ca bani marunti pana ce le duci la un nivel satisfacator. Trebuie sa fii foarte sincer cu tine si cu cei dragi daca vrei ca lucrurile sa se aseze iar pe un teren pasnic, pentru ca la originea micilor probleme se afla situatii pe care fiecare le percepe diferit. Ceea ce tu consideri a fi adevarul absolut, celalalt pune la indoiala, pentru ca totul e relativ, inclusiv dreptatea.



FECIOARA - Nu esti usor de convins cand vine vorba de schimbari de directie ci ai mari rezerve daca e bine sau nu sa pornesti acum pe o noua cale care se deschide in fata ta. Tu ai nevoie de multe dovezi inainte de a crede ceva, de aceea preferi sa mai astepti sa se aseze lucrurile pe un fagas mai stabil inainte de a urma si tu aceeasi cale. Aproape ca te opui noului, pentru ca tu nu iubesti prea mult schimbarile de ritm sau de strategie.

BALANTA - Finalul brusc la care ajungi azi te ia prin surprindere si te face sa pierzi controlul asupra unor evenimente. Credeai ca totul evolueaza bine, pe un teren linistit, or surpriza de astazi cade ca nuca-n perete, exact cand aveai mai putina nevoie de o modificare de sens. Nu e finalul pe care l-ai dorit, nu e raspunsul pe care il asteptai, tocmai de aceea vei trata situatia ca pe un esec cu efecte profunde asupra starii tale emotionale, poate chiar si asupra sanatatii fizice.

SCORPION - Nu te lasa atras in conflictele care se incing azi in jurul tau si nu turna gaz pe foc de la o banala cearta. Totul poate reveni la normal doar daca reusesti sa te abtii de la replici dure, pentru ca stii si tu ce efect pot avea vorbele tale atunci cand te lasi sa se manifeste in voie. E mai bine sa taci in situatia de fata, ca sa nu tensionezi si mai mult atmosfera, pentru ca ai in jur companioni la fel de nervosi si de agresivi in comunicare, care abia asteapta sa fie provocati.

SAGETATOR - Totul merge struna si reusesti sa duci tot ce ti-ai propus la indeplinire. Succesul te motiveaza si iti da si mai mult curaj sa treci la etapele urmatoare ale actiunilor care merg atat de bine, pentru ca e normal sa vrei si mai mult atunci cand toate evolueaza perfect. Merita sa tintesti azi spre cele mai complicate actiuni, pentru ca ai toate resursele necesare unei victorii perfecte: si ambitie, si incredere in reusita, si auspicii norocoase, incat vei fi foarte mandru de ceea ce vei atinge.

CAPRICORN - Nu te lasa influentat de zvonurile negatiove care se tot aud pn anturaj pentru ca nu ai noroc sa atragi ltsnga tine colegi optimisti, ci numai pesimisti care le vad pe toate mai grav decat ar fi cazul. Rupe-te de asemenea anturaj, nu pleca urechea la critici si perspective sumbre, pentru ca tu detii toate calitatile pentru a ajunge la ce ti-ai propus. Nu te compara cu cei din coada ci cu cei din frunte, pentru ca si locul tau e tot acolo.

VARSATOR - O actiune dureaza deja de prea mult timp ca sa mai speri ca va ajunge vreodata la rezultate pozitive. Incepi sa crezi ca aceasta tergiversare este de fapt inceputul sfarsitului si iti pierzi interesul pentru ce ar mai putea urma. Nu mai prevezi nicio etapa viitoare si, incet-incet, lasi lucrurile sa moara de la sine, fara sa mai depui nici un efort. Daca ar aparea o scanteie cat de mica pentru a te motiva din nou, poate l-ai duce mai departe, or asa nimic nu te mai atrage.

PESTI - Sufletul tau e trist si duce dorul unor momente frumoase care te faceau fericit. Nu mai e nimic ca atunci, si ai dori sa poti retrai acele emotii superbe… Te simti singur, parasit, fara directie, pentru ca inimii tale ii lipseste ceva ce ar avea nevoie: ori dragoste, ori stabilitate, ori adevar, si atat timp cat nu apare un carlig de care sa te agati, pesimismul te copleseste. Nici dragostea nu are prea multe de oferit, deci nu ai cu ce umple, deocamdata, golul.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »