Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 26 mai 2011

26 May 2011, 547 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 26 mai 2011

Horoscop - Joi, 26 mai 2011

BERBEC - Daca simti ca te-ai impotmolit in proiectul la care muncesti de ceva vreme, nu dispera. Exista cu siguranta cineva alaturi de tine care te poate scoate la lumina, totul e sa ii ceri ajutorul. Nu te chinui de unul singur, ci accepta ca nu stii ce trebuie sa faci, ca atare ori apelezi la specialisti, ca doar pentru asta sunt platiti, ori suni un prieten sa-i pui o intrebare. Recunoaste ca mai ai si tu multe de invatat si profita de toate sfaturile care vin de la prietenii mai maturi.

TAUR - Ceva iti spune sa nu crezi chiar tot ce-ti spune colegul de alaturi, chiar daca apeleaza la toarte argumentele sale convingatoare sa iti atraga atentia. Ai tu un fler al tau special, un nas fin care te ajuta sa demasti profitorii si mincinosii de la o posta, iar acum ai acelasi sentiment fata de o persoana care ti se baga pe sub piele. La prima vedere, ai spune ca are cele mai bune intentii, dar dupa ce vei vedea insistentele sale, iti vei pune intrebari despre ce urmareste de fapt.

GEMENI - Schimbarea care se iveste astazi in program te deruteaza la prima vedere, dar daca ii dai totusi curs, vei descoperi ca duce spre ceva promitator. Esti un mare amator de noutate, ca atare te vei adapta imediat noii situatii, chiar cu o placere de a descoperi aspectele care se tot ivesc pe parcurs. Dupa fiecare etapa, abia astepti sa vezi ce urmeaza, pentru ca esti convins ca noutatea se potriveste perfect sperantelor tale. Nu mai ai rabdare pana la final…

RAC - Viata de familie este monotona, cu aceleasi preocupari arhi-cunoscute, dar te concentrezi asupra unor sarcini gospodaresti pe care numai tu stii sa le duci la indeplinire asa cum trebuie. Fie ca tu esti cel care face mancare, fie ca tu esti cel care stie sa schimbe un bec, devii actor principal in treburile domestice si toti membrii familiei trag de tine. Sunt chestiuni pe care ti le asumi, pentru ca fac parte din viata normala de acasa.

LEU - Primesti un verdict care nu te pune deloc intr-o lumina favorabila, ci dimpotriva, il tratezi ca pe un mare esec. Altceva ai sperat si iata ce primesti… Motiv de deceptie, de depresie, de auto-critica, in care ai tendinta de a generaliza ca toate merg prost in viata ta, dar e doar un hop trecator care vrea sa-ti atraga atentia ca nu intotdeauna obtii ceea ce vrei si, mai ales, ca nu ai intotdeauna dreptate. Fii corect si tu cu ceilalti, daca vrei sa fii tratat la fel.

FECIOARA - Te simti singur si ai avea nevoie de cineva drag aproape de tine sa te consoleze si sa te asculte, dar vai, nu prea ai pe cine te baza.

Toti cei dragi sunt ocupati cu propriile lor probleme si nu au timp sa te asculte. Incearca sa te retragi in linistea casei tale si sa nu te superi pe cei care nu au dispozitia necesara sa stea cu tine. Iti poti regasi energia si daca stai putin de vorba cu tine insuti, departe de iuresul vietii sociale, pentru ca singuratatea nu e chiar atat de rea.

BALANTA - Nu te grabi sa dai un raspuns imediat ce esti intrebat. Ia-ti un ragaz sa analizezi situatia pe indelete, pentru ca o analiza frugala si superficiala nu e de folos. Ar trebui sa cantaresti problema pe toate partile, sa pui in balanta argumentele pro comparativ cu argumentele contra, si abia dupa ce vei fi inteles corect situatia, sa spui care e decizia ta. Daca te grabesti la un verdict inainte de a vedea toate unghiurile posibile, ai putea gresi.

SCORPION - In inima ta e o furtuna de sentimente, dar ti-e greu sa le exprimi in cuvinte. Simti nevoia sa le pastrezi deocamdata doar pentru tine, ori pentru ca sunt chestiuni intime care nu trebuie sa fie spuse tuturor, ori pentru ca sunt inca incertitudini si pana nu primesti niste garantii in plus, preferi sa nu spui nimic. Discretia si prudenta par sa fie cele mai importante valori care te vor insoti astazi, pentru ca nu gresesti daca stai o vreme cuminte pe margine.

SAGETATOR - Timpul este cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca ajungi intr-un moment critic in care vei simti ca nu-ti mai ajung orele pe care le ai la dispozitie. Nu ai de unde primi o amanare, nici nu poti lasa pe altadata, ca atare fa un efort sa-ti organizezi mai bine timpul pe care il ai, ca sa nu-l risipesti pe lucruri neimportante, dar nici sa lasi ceva pe ultima suta de metri. Daca te ajuta cu ceva, fa-ti un tabel si respecta-l orbeste, altfel nu te incadrezi in termene-limita.

CAPRICORN - Numai cu ajutorul familiei te poti detasa de o amintire urata care te apasa inca. Lasa-i pe cei dragi sa-ti distraga atentia si nu mai reveni iar si iar la acelasi moment sensibil care te tot supara. Veselia copiilor te va ajuta sa te rupi de toate, dragostea partenerului te stimuleaza sa te eliberezi de griji, deci cauta in jurul tau acel ceva care sa-ti abata gandul de la lucrurile urate ca sa ai din nou motiv sa zambesti. Pana spre seara vei fi uitat deja de toate…

VARSATOR - Te alaturi unui grup mai amplu de persoane pentru ca va uneste acelasi interes comun. Fiecare contribuie cu propriile sale cunostinte si talente si daca va adunati fortele in acelasi sens, veti ajunge la un rezultat care va va satisface pe toti deopotriva. La final, trebuie sa va recunoasteti unii altora meritele, pentru ca numai laolalta ati ajuns aici. Singur sau fiecare separat, nu ati fi avut niciunul succesul pe care il puteti repurta daca vasliti impreuna in acelasi ritm.

PESTI - Ai de ales intre doua variante, dar niciuna nu te satisface, deci cum sa te decizi in acest caz? Ar trebui sa te multumesti cu putin, pentru ca nu intotdeauna viata e atat de generoasa incat sa-ti ofere cozonac in loc de paine, ca atare, in situatia de fata, decat nimic, e bun si pesmetul. Redu din pretentii si accepta ceea ce ti se ofera fara sa dai vina pe nimeni. In curand, vei fi recompensat dublu, pentru ca roata se invarteste continuu: azi pierzi, maine castigi, azi ti se ia, maine ti se da…

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »