Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 24 mai 2011

24 May 2011, 549 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 24 mai 2011

Horoscop - Marti, 24 mai 2011

BERBEC - Vestea care apare azi te tine pe loc, pentru ca e o usa inchisa in continuarea planurilor tale. Probabil depinzi de interventia unei alte persoane care momentan nu este disponibila si din aceasta cauza, bati pasul pe loc, ceea ce devine frustrant pentru tine. Totul mergea atat de bine pana intr-un punct in care esti nevoit sa te opresti din elan. Nu strica sa iei o pauza, pentru ca, detasat de ritmul alert in care se desfasoara actiunea, poti observa daca ai scapat ceva din vedere.

TAUR - Ai la cine apela pentru un sfat sau pentru un sprijin, semn ca ai suficienti prieteni de calitate in jurul tau. Daca ajungi intr-un impas, nu are rost sa-ti bati capul de unul singur, ci ajunge sa dai un telefon ca sa intrebi pe cineva ce e de facut intr-o situatie ca aceasta. Va interveni in favoarea ta fara sa stea pe ganduri si ajutorul sau te va satisface pe deplin. Pe de o parte, pentru ca rezolva problema in care esti blocat, si, pe de alta parte, pentru ca ai asemenea prieten!

GEMENI - Pentru adevar, merita sa te lupti pana la capat, mai ales daca detii un argument forte pe care stii sigur ca nu ti-l poate desfiinta nimeni. Daca te simti suta la suta corect in ceea ce ai facut, vei avea curaj sa te prezinti in fata oricarei judecati, sigur ca ai facut totul ca la carte, dar nu inseamna ca nu vei genera controverse si furtuni. Tu fii ferm pe pozitie in ciuda tuturor criticilor si vino cu dovezi incontestabile in avantajul tau, ceea ce sigur va dezamorsa conflictul. Cel care are dreptate esti tu!

RAC - Nu mai stii cum sa gestionezi timpul pe care il ai la dispozitie si fiecare minut care trece te impovareaza, pentru ca s-au adunat prea multe de facut intr-un timp mult prea scurt. Invata sa mai renunti la sarcinile inutile si sa te organizezi mai eficient, pentru ca ai un termen limita foarte strict in fata si trebuie sa te incadrezi perfect in el. Nu ti se va oferi nicio prelungire, nicio amanare, ca atare, mult - putin, acesta e intervalul pe care trebuie sa-l folosesti cat se poate de bine.

LEU - Parca nu mai esti in apele tale, taci mai tot timpul si nu ai curaj sa-ti exprimi punctul de vedere cu aceeasi energie ca altadata. Parca te-ar intimida cineva din anturaj, parca ti s-ar spune mereu pumnul in gura si, intr-o atmosfera atat de frustranta, nu mai dai randament. Te retragi in banca ta, iti accepti pozitia secunda si astepti sa fii remarcat, convins ca va veni si ziua ta de glorie. Momentan, tot ce poti face e sa lasi pe altii sa se remarce, pentru ca nu poti straluci chiar tot timpul!

FECIOARA - Esti impresionabil si povestile lacrimogene din jurul tau au un efect puternic asupra psihicului tau sensibil.

Suferi alaturi de ceilalti de parca ar fi problemele tale si pui mult suflet in necazurile pe care le prezinta intr-o nota un pic axegarata, tocmai pentru ca stiu ca asa vor atrage atentia asupra lor. Nu mai e loc sa povestesti si despre ceea ce te doare pe tine, pentru ca acum e ziua lor de cainare si tot ce poti face e sa-i compatimesti, sa le oferi sprijin moral, dar, poate ceea ce conteaza cel mai mult, sa le asculti pasurile.

BALANTA - Esti pregatit sa dai startul unei investitii pe care o astepti de multa vreme dar nu-i venise randul pana acum. E o cheltuiala ceva mai mare decat de obicei, dar nu conteaza suma, ci ceea ce faci cu acesti bani. Poate cumperi un obiect scump, pe care nu ti-l poti permite decat rareori in viata, sau e o infuzie de capital in afacerea proprie pentru a o relansa pe o treapat superioara, ca atare azi ai sentimentul ca pornesti intr-o directie ce iti va aduce, intr-un final, prosperitate si profit.

SCORPION - Nu te grabi sa dai azi raspunsuri categorice, ci incearca sa iti iei cateva zile de gandire, pentru ca e un moment decisiv important. Cantareste situatia pe indelete, fara graba, analizeaz-o din toate punctele de vedere, pune in balanta si argumentele pro, si pe cele contra, pentru ca numai asa vei face o alegere corecta. Vei fi multumit de directia in care pornesti dupa acest ragaz de gandire, tocmai de aceea nu te obliga nimeni sa spui imediat ce intentionezi.

SAGETATOR - Se incing dispute in colectivul din care faci parte, pentru ca fiecare sustine ca are dreptate sau fiecare doreste sa preia conducerea la un moment dat. Desi tu ai avea mai multe calitati care sa-ti asigure dreptul de a fi lider, exista suficienti rivali in acest grup care se lupta pentru aceeasi pozitie. Daca tu consideri ca ti se cuvine, intra in competitie pentru a obtine pozitia suprema, dar daca ai obosit sa te lupti pentru intaietate, lasa-i pe altii sa urce in frunte. Tu decizi ce doresti in acest moment: sa dai ordine sau doar sa executi?

CAPRICORN - Un noroc deosebit vizeaza situatia ta materiala, ca si cum s-ar rezolva peste noapte o problema financiara care te apasa ca o povara. Scapi de o datorie, gasesti o suma de bani pierduta sau ti se ofera o sansa noua de castig dintr-o directie total neasteptata. Profita de ocaziile bune care se ivesc astazi, pentru ca ele pot aduce profituri importante si un sentiment de stabilitate financiara pe care il iubesti atat de mult. Dintr-o data, nu mai esti la fel de ingrijorat ca inainte in ceea ce priveste bugetul familiei.

VARSATOR - Esti plin de idei si de dorinta de schimbare si ar trebui sa te folosesti de aceasta energie pentru a porni intr-o directie noua care ar avea multe de oferit. Ceea ce pornesti in acest moment va evolua foarte repede spre scopul pe care ti l-ai propus, pentru ca iti vei pune in joc toate calitatile: si ambitia, si creativitatea, si originalitatea, si fantastica putere de munca. Nici tie nu-ti vine sa crezi ce repede merg toate spre finish si lasi lucrurile sa curga de la sine, in ritmul lor, pentru ca este exact ceea ce ti se potriveste.

PESTI - Grijile devin prea mari pentru starea ta psihica destul de fragila de parca te-ar coplesi dintr-o data temeri puternice si un soi de panica ce te face sa te retragi in banca ta fara sa faci nimic. Pasivitatea nu e cea mai buna solutie in fata problemelor, ca atare trebuie sa lupti cu acest refuz de a incerca sa faci totusi ceva, pentru ca nu e altceva decat teama de esec, ce nu are ce cauta aici. Ia-ti inima in dinti, in ciuda tuturor limitelor pe care ti le impui, si nu te lasa condus de emotii negative. Totul are rezolvare, daca renunti la... nu se poate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »