Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 27 mai 2011

27 May 2011, 614 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 27 mai 2011

Horoscop - Vineri, 27 mai 2011

BERBEC - Ai senzatia ca esti tinut pe loc de tot felul de piedici pe care nu le poti controla. Bati pasul pe loc, ceea ce devine de-a dreptul frustrant pentru o fire activa cum esti tu, dar de data aceasta chiar nu depinde de tine sa treci la etapele urmatoare. Momentan trebuie sa astepti conditii mai bune ca proiectele tale sa inainteze si ai mereu sentimentul ca cineva iti pune bete in roate. Poate chiar tu esti cel care bati in retragere, coplesit de o stare de timiditate care nu-ti prieste.

TAUR - Tot ce-i frumos se termina la un moment dat, deci azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri in care te-ai simtit foarte bine o perioada. Ca a fost un concediu placut in care te-ai relaxat. ca a fost o vizita la niste persoane dragi sau o iubire care te-a facut o vreme fericit, de acum inainte nu mai raman decat amintirea, dorul si nostalgia pentru tot ce a fost. Nimic nu e vesnic, deci revino cu picioarele pe pamant, savurand inca gustul dulce si placut al celor intamplate pana aici.

GEMENI - Faci parte dintr-un colectiv in care cooperarea merge de minune. Daca unul vine cu idee, toti ceilalti o imbratiseaza si o preiau cu entuziasm. Nimeni nu se erijeaza in liderul acestui grup, ci dimpotriva, exista un schimb reciproc de idei, facand totul numai impreuna. Va veti aprecia unii altora contributia pentru ca fiecare isi pune in joc resursele cele mai bune. Tu de exemplu excelezi in logica si argumentare, ceilalti in socializare si relationare.

RAC - Vestile bune vin mai ales de la rubedenii, cu care e o placere sa pierzi ore in sir la telefon. Afli numai lucruri bune de la cei dragi, cum ar fi succese scolare ale nepotilor, achizitii noi prin gospodarie, cum ar fi un obiect de mobilier, sau pui tara la cale deja pentru concediu si primesti tot felul de recomandari care merita luate in consideratie. Calatoriile facute in compania celor din familie sunt vesele, amuzante si pline de viata, mai ales daca se afla si copii in anturaj.

LEU - Daca pleci la drum, nu te astepta sa mearga toate conform planurilor de acasa. Se pot ivi schimbari de ultima ora chiar si in cele mai stricte planificari, de aceea ar fi bine sa verifici inca o data toate detaliile, inainte de a pleca de acasa. Drumul poate fi mai lung decat ai crezut, traficul poate fi mai aglomerat decat in alte zile, deci se pot ivi tot felul de surprize care vor prelungi deplasarea, fara sa-ti fi luat masurile necesare, cum ar fi o rezerva de timp sau macar un telefon inainte pentru a anunta ca intarzii.

FECIOARA - Ajungi la nivelul pe care l-ai visat, dar preferi deocamdata sa tii totul doar pentru tine.

Poate esti si un pic superstitios si nu ai vrea sa te lauzi cu ceva ce inca nu s-a asezat in forma definitiva, pentru ca inca mai apar aspecte in plus la aceasta reusita. Cand totul se va fi terminat, vei putea sa te lauzi la toata lumea, dar pana atunci preferi sa taci si sa te bucuri in sinea ta de tot ce ai realizat. Uneori, discretia e mai buna decat sa faci tam-tam pentru ceva ce nu e inca foarte bine definit.

BALANTA - Timiditatea pune stapanire pe tine si nu reusesti sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, nici emotiile negative, nici pe cele pozitive. Tot ce e in interior, pastrezi doar pentru tine, pentru ca ti-e teama sa te destainui in fata oricui. Nu ai dori ca secretele tale cele mai ascunse sa fie cunoscute de toata lumea, ca atare alegi, pentru azi, tacerea, izolarea si distantarea de toti cei care te-ar putea afecta cumva. Va veni si ziua cand vei da jos aceasta platosa protectoare, dar deocamdata preferi sa stai in umbra.

SCORPION - Nu te grabi sa dai imediat un raspuns, pentru ca trebuie sa folosesti timpul pe care-l ai la dispozitie pentru a analiza problema pe toate fete si abia apoi sa extragi o concluzie. Inca nu s-au adunat toate informatiile necesare, deci nu ai inca o viziune de ansamblu, ca atare mai asteapta un pic, sa se mai aseze lucrurile. Vor mai aparea suficiente date suplimentare care sa contribuie la luarea unei decizii, dar nu acum. Deocamdata stai cu urechile palnie, atent la tot ce apare nou!

SAGETATOR - Ai facut candva o greseala din neatentie, iar acum sufli si-n iaurt, ca nu cumva sa o repeti. Treci printr-o situatie similara celei de demult si se pare ca ti-ai invatat bine lectia. Nu te mai hazardezi asa, la primul impuls, si nici nu te mai grabesti sa ajungi imediat la rezultatele finale. Ia-o mai lent, cu rabdare, demonstrand ca te-ai mai maturizat de la ultima ta incercare esuata. Ar fi absurd sa gresesti din nou in acelasi loc!

CAPRICORN - Desi esti cel mai rabdator om cu putinta, azi parca si tie ti se pare ca timpul trece ingrozitor de lent. Sunt tot felul de obstacole in planurile tale, care iti pun din greu la incercare toleranta, care are si ea o limita. Nu te agita mai mult decat e cazul, unele lucruri chiar nu pot capata ritmul pe care ti l-ai dori, ci tot ce poti face e sa stai pe loc si sa astepti sa mearga din nou de la sine. Azi ai impresia ca toate piedicile s-au adunat in calea ta si, pe parcursul intregii zile, totul merge numai cu hopuri: un pas inainte si doi inapoi. Rabdare!

VARSATOR - Nu-ti place sa ti se comenteze gusturile, pentru ca, in fond, preferintele oamenilor difera si nimeni nu are dreptul sa le ridiculizeze. Unii vor rade de muzica pe care o agreezi tu, de felul cum te imbraci, de persoana pe care o iubesti, si toate acestea te dor, pentru ca nimeni nu are cum sa inteleaga ce senzatii iti ofera tie toate acestea. Cand vine vorba de gusturi, fiecare ar trebui sa-si vada de propriile doleante si nu sa ia in balon placerile altora…

PESTI - Esti obligat sa dai un raspuns foarte repede, ceea ce nu iti ofera timpul necesar pentru a cantari situatia corect. Cu asemenea stres in spate, e si normal sa alegi in necunostinta de cauza, ceea ce mareste riscul de a gresi. Ai dori macar un ragaz de gandire, ca sa intelegi problema corect, pentru ca asa, cu sabia lui Damocles deasupra capului, e greu de crezut ca vei observa la timp toate detaliile. Este posibil sa dai un verdict eronat doar din cauza vitezei cu care trebuie sa iti exprimi opinia finala.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »