Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 28 mai 2011

28 May 2011, 698 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 28 mai 2011

Horoscop - Sambata, 28 mai 2011

BERBEC - Viata de familie este tot ce poate fi mai frumos si mai induiosator. Iei legatura cu rude de care iti era dor sau iti dedici ziua parintilor sau copiilor, ceea ce te face mult mai sensibil. Daca nu ai copii inca, descoperi azi in suflet o dorinta mult mai mare decat de obicei de a deveni parinte si discuti cu partenerul despre o astfel de idee. Copiii, in general, sunt azi in centrul atentiei in viata ta si le oferi lor toata energia, ca un parinte dedicat sau ca un educator talentat.

TAUR - Este o zi numai buna pentru o petrecere, pentru ca ai ajuns la un nivel superior al unei actiuni care se cere celebrata cu fast si galagie. Vrei sa auda si altii ce ai realizat pentru ca meriti felicitari si toate laudele! Poate nu a fost numai contributia ta aici, fiind un succes colectiv in care ai jucat un rol central, deci vei atrage atentia intr-un fel mai aparte. Degaji putere, autoritate si incredere, ceea ce ii face si pe altii sa ti se alature in tot ce vrei sa faci, incat ar fi bine sa preiei conducerea oricarei activitati de grup: familie, prieteni, colaboratori.

GEMENI - Ai grija la glumele pe care le faci si la atitudinea pe care o abordezi, pentru ca ceva din comportamentul tau nu place celor cu care intri azi in contact. Ridici semne mari de intrebare cu privire la veridicitatea informatiilor pe care le transmiti dar si indoieli cu privire la intentiile tale. Poate un spirit prea jucaus nu e pe placul tuturor, ca atare adapteaza-ti dialogul in functie de varsta si firea interlocutorilor tai. Nu toata lumea gusta glumele, tot asa cum nu toata lumea accepta un comportament mai usuratic in anumite situatii.

RAC - Erai trist si abatut si nu credeai ca ceva bun mai poate sa se intample, dar azi ai parte de o surpriza placuta. Din pesimismul care te-a cuprins, brusc apare o scanteie de speranta ce te readuce pe linia de plutire. Nu trebuie sa iti torni cenusa in cap daca nu reusesti sa ajungi repede la anumite scopuri, ci ajunge doar sa astepti si sa gandesti pozitiv pentru ca totul are rezolvare mai devreme sau mai tarziu. Stai atent la vestile care apar si profita imediat de ele, fara sa spui in permanenta ca nu se mai poate face nimic. Ba se poate!

LEU - Banii au un rol energizant, pentru ca ai la dispozitie o suma semnificativa care poate fi folosita pentru a-ti implini un vis costisitor. Iesi la cumparaturi pentru a lua ceva scump, un obiect de uz indelungat pe care nu ti-l poti permite decat rareori in viata, cum ar fi mobila, masina sau aparatura electro-casnica. Afacerile merg si ele bine si te bucuri de o zi cu incasari mai mari decat de obicei, ceea ce iti inspira incredere ca pot veni si vremuri mai bune. Apare soarele pe strada ta si acum se traduce printr-o stabilitate materiala binefacatoare.



FECIOARA - Stai de vorba cu partenerul si puneti tara la cale. Timpul pe care vi-l oferiti unul altuia este de mare pret, pentru ca aveti dispozitia necesara pentru a va asculta unul pe altul, pentru a va oferi reciproc explicatii sau raspunsuri care v-au tinut o vreme intr-o zona incerta, ca atare o astfel de zi e perfecta pentru a rezolva o serie de neintelegeri care s-au infiltrat intre voi. Ati fost mereu ocupati cu alte probleme si nu v-ati oferit unul altuia timpul necesar pentru a alunga suspiciunile, dar azi aveti starea necesara unei discutii clarificatoare.

BALANTA - Unde apari tu, se rezolva toate pentru ca ai mereu raspunsuri, chiar si la cele mai complicate intrebari. Tu privesti altfel lucrurile, mai detasat, mai echilibrat si fara sa te implici emotional, ceea ce te ajuta sa intelegi corect situatia respectiva. E nevoie de tine in luarea unei decizii sau in gasirea unei rezolvari care sa multumeasca mai multe tabere aflate in conflict, de aceea iti pui in joc calitatile de negociator si de judecator impartial pentru a gasi o cale amiabila si onesta de impacare.

SCORPION - Esti obosit si nimic nu mai merge, de aceea ar fi bine sa-ti permiti si tu o zi de pauza, cu adevarat, fara sa te mai gandesti la sarcinile care te asteapta. Rupe-te de griji si de proiectele complicate de la serviciu si adu-ti aminte de acele lucruri frumoase care te fac sa zambesti si iti incanta sufletul. De la o plimbare romantica pana la o seara culturala, orice se potriveste atmosferei de care ai avea nevoie pentru a te relaxa un pic. Iubirea si arta sunt cele mai bune solutii pentru a te linisti.

SAGETATOR - Rabdare si iar rabdare, asta ti se cere acum, pentru ca proiectul la care iti aduci contributia necesita mult timp pana va ajunge la rezultatele dorite. Esti o fire destul de grabita si vrei roade imediate, dar de data aceasta nu depinde de tine sa grabesti lucrurile in favoarea ta. Merita sa astepti, pentru ca, intr-un final, vei ajunge acolo unde doresti, deci aduca-ti in continuare rabdarea. Stii si tu ca cele mai bune lucruri le-ai obtinut prin efort indelungat si nu peste noapte!

CAPRICORN - Ar fi bine sa tergiversezi cat mai mult lucrurile in proiectul care se desfasoara acum, pentru ca timpul va scoate la lumina o serie de hibe pe care, daca te-ai grabi la rezultate imediate, nu le-ai putea observa. Unele aspecte neplacute ies mai lent la iveala de aceea e nevoie de un interval mai lung de timp pentru a se sedimenta lucrurile, ca atare accepta ritmul lent de evolutie, pentru ca e in avantajul tau. Cu cat trece mai multa vreme, cu atat cresc sansele ca riscurile, pericolele si inamicii sa se arate intr-un final.

VARSATOR - Vrei altceva in program pentru astazi, nu aceleasi lucruri monotone de week-end de care ai parte de obicei, de aceea vei profita de prima ocazie care se iveste si te poate scoate din rutina. Ca e o invitatie undeva unde nu ai mai fost niciodata, ca e o propunere de a te alatura unui grup de persoane, chiar daca nu le cunosti, toate sunt solutii binevenite de a iesi din banalul acestei zile. Nu trebuie insa sa te astepti la miracole, ci doar sa profiti de sansa de a mai schimba putin decorul, anturajul si preocuparile.

PESTI - Ajungi la finalul unei actiuni si esti mandru de ce ai realizat. Meriti sa te lauzi la toata lumea cu nivelul pe care l-ai atins, pentru ca ai ajuns aici prin forte proprii, punand in joc toate talentele tale. Nu te aventura deja spre etapa urmatoare, ci savureaza o vreme succesul pe care l-ai repurtat, pentru ca merita sa ramai o vreme pe aceasta treapta. Din acest succes iti vei extrage o perioada mai lunga energia, ca atare nu iesi din starea benefica de acum. Pastreaz-o cat mai mult timp posibil!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »