Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 29 mai 2011

29 May 2011, 685 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 29 mai 2011

Horoscop - Duminica, 29 mai 2011

BERBEC - Esti blocat intr-o problema care nu se mai termina, dar azi descoperi unde s-a ascuns hiba care te tine pe loc. Stai de vorba cu o persoana cu mai multa experienta de viata care a trecut prin situatii similare si te poate sfatui de bine. Asculta-l cu luare aminte pentru ca stie ce spune iar sfaturile sale chiar te pot scoate din impas. Poate e specialist in domeniul respectiv, ca atare indrumarile sale se bazeaza pe cunostinte solide, care nu pot fi puse la indoiala.

TAUR - Nu merita sa-ti exerciti puterea asupra persoanelor care se afla azi in preajma ta, pentru ca sunt insignifianti, practic. Alege pe altii pentru a te compara, altfel ceea ce incerci tu sa faci ar suna de genul a fi cel mai tare din parcare, cand parcarea este goala. Compara-te cu oameni de valoare, care se ridica la nivelul tau, pentru ca e absurd s-o faci pe grozavul in fata unora umili, anonimi sau modesti, care nu au cu ce se lauda in fata nimanui.

GEMENI - Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face. Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa. Asteapta-te asadar doar la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide.

RAC - Ai grija cum raspunzi unei persoane sensibile, pentru ca i-ai putea cauza un adevarat blocaj daca nu esti atent la ton si la replici. Chiar daca nu esti de acord cu ceea ce spune, trebuie sa imbraci critica intr-o forma ceva mai diplomata, pentru a o face mai usor de tolerat. Un refuz categoric sau o critica dura l-ar putea face sa se retraga in lumea lui, fara sa mai scoti vreodata de la el vreo informatie. Pune-te in pielea sa si gandeste-te cum te-ai simti daca ti s-ar vorbi in acest fel…

LEU - Nu stii de ce sa te apuci astazi, pentru ca ar fi doua variante la fel de interesante in program. Totusi, nu poti juca pe doua fronturi, ca atare trebuie sa te decizi cui ii acorzi prioritate, altfel le vei rata pe amandoua. Una singura te duce la rezultate cu adevarat bune, deci pune serios in balanta, analizand argumentele pro si contra cu atentie. Vei gasi un detaliu care te va ajuta sa inclini mai mult spre una din directii, abandonand-o pe cealalta.

FECIOARA - Esti dispus de orice efort daca in joc este binele familiei tale, ca atare, in urma unei discutii foarte serioase cu partenerul de viata, iti vei asuma niste angajamente pe care le vei duce cu maturitate la indeplinire.

Esti un om de nadejde in familie, tot ce promiti, are toate sansele sa se materializeze, pentru ca detii toate calitatile necesare unui succes deplin. Totusi, ceea ce te motiveaza acum cel mai mult e dragostea celor din familie, pentru ca vezi ca asteapta mult de la tine si nu vrei sa-i dezamagesti.

BALANTA - Oricat ai evita tu un moment sensibil, el tot va veni, deci nu te mai eschiva. Exista situatii care nu pot fi ocolite orice ai face, si acestea pot fi coincidente nefaste, ghinioane triste sau esecuri pe care intuitia ti le-a semnalat de ceva vreme si le-ai transformat in obsesii. Mai mult, gandirea negativa are un efect maxim astazi, ca atare tot ce-ti pui in cap ca nu va merge, chiar nu va merge, ca atare ai grija cum iti programezi viitorul. Daca nici tu nu crezi ca ceva va fi de succes, atunci nu va fi…

SCORPION - Viitorul arata foarte bine si pentru ca deja se prefigureaza niste rezultate foarte interesante, prinzi mai mult curaj si faci pasi mari spre reusita. Esti puternic motivat de recompensa care te va astepta la final, si nu poti lasa nici macar o zi de duminica sa treaca fara sa mai adaugi ceva la acest demers care evolueaza incredibil de bine. Daca ai ocazia de a-ti pune in valoare calitatile native (ambitia, vointa, spiritul conducator, combativitatea, energia fizica), te poti remarca fara niciun efort.

SAGETATOR - Stai si chibzuiesti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea sa o iei la voia intamplarii. E o alegere dificila, tocmai de aceea ai nevoie de un ragaz pentru a puie in balanta argumentele. Daca mai ai nevoie de o a doua parere, consulta pe cineva care a trecut printr-o situatie similara, dar fa tot posibilul sa nu dai raspunsul final tot azi. In cateva zile ar mai putea aparea cateva elemente in plus care sa modifice directia si poate va fi prea tarziu sa te mai razgandesti.

CAPRICORN - Nu stii cum sa interpretezi intamplarea in care nimeresti astazi, deoarece are doua fete diametral opuse. Ai si ceva de castigat de aici, dar si ceva de pierdut, pentru ca e o situatie cu extreme. Ceea ce trebuia sa se termine bine ajunge intr-un punct critic ce poate strica tot, sau invers, ceea ce nu mai sperai sa aiba vreo rezolvare, se redreseaza ca prin farmec! Nimic nu ramane asa cum a inceput, pe parcursul acestei zile, deci asteapta-te la oscilatii maxime; de la plus la minus, de la ploaie la soare…

VARSATOR - Iubirea este planul celor mai tandre si mai romantice evenimente, pentru ca persoana iubita te rasfata cu gesturi de afectiune. Mai ai dubii acum ca esti iubit asa cum doreai? Pesemne ca nu, pentru ca felul in care partenerul isi pune inima pe tava, inconjurata de floricele, ingerasi si vorbe dulci e dovada clara ca cineva te iubeste cu adevarat. Ofera-i si tu aceleasi gesturi calde, pentru a transforma aceasta zi superba intr-o poveste ca-n filme…

PESTI - Cand e in joc un tel caruia ii acorzi cea mai mare importanta, esti gata sa te lupti pentru dreptul tau la succes. Poti iesi primul din orice confruntare de forte, deci lasa modestia la o parte si prezinta-te lumii cu un dram de emfaza, accentuandu-ti meritele. Daca tu nu te lauzi, atunci cine vrei s-o faca? Povesteste tuturor care sunt atu-urile tale si foloseste-te de ele pentru a te propulsa in frunte. Ai un as in maneca, si trebuie sa ai incredere in el pentru a castiga primul loc.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »