Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 30 mai 2011

30 May 2011, 959 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 30 mai 2011

Horoscop - Luni, 30 mai 2011

BERBEC - Incepi saptamana cu un final de drum, dar este exact ceea ce iti doreai, pentru ca pui punct unei actiuni pentru a te pregati deja de o alta. Te apropii, asadar, de finalul unei activitati care te-a solicitat o vreme, dar acest final pare sa fie punctul de plecare spre o etapa superioara, ca atare nu se poate spune ca un drum inchis, ci doar rampa de lansare spre altceva, poate si mai bun. Cand o usa se inchide, se deschide altundeva o fereastra.

TAUR - Refuzi categoric orice incercare de apropiere, ori pentru ca ceilalti nu-ti inspira incredere si nu ai vrea sa-i lasi sa intre prea mult in treburile tale, ori pentru ca ai senzatia ca primesti doar critici cu privire la ce faci. Colaborarea merge defectuos dar o parte din vina o porti si tu deoarece abordezi un ton ostil, care tine la departe pe oricine. Doar cei care te cunosc foarte bine vor trece peste bariera pe care o ridici in fata tuturor.

GEMENI - Greu sa pastrezi armonia in comunicare pentru ca ai mereu impresia ca lumea nu te intelege. E o diferenta majora de principii, de gusturi si de viziuni asupra evenimentelor. Tu le vezi mai detasat, mai modern, in timp ce ceilalti sunt mai conservatori si mai incrancenati de ceea ce fac. Cat timp nu puteti ajunge la un numitor comun in felul cum priviti situatia, nu se poate vorbi de lucru eficient in echipa. Nu dai randament in relatiile profesionale sau de afaceri cu cei din generatii indepartate de tine.

RAC - Banii sunt la cote maxime ce te-ar putea determina sa decizi o investitie importanta cu ei. Poate i-ai acumulat vreme indelungata cu un scop maret si acum esti pe cale sa-i dai startul. O infuzie de capital in afaceri, un contract de milioane sau inceperea unui proiect ce poate genera venituri suplimentare se potrivesc acestei zile, ca atare ocupa-te in principal de actiuni profitabile: investitii, cumparaturi, tranzactii. Esti cu un pas mai sus decat zilele trecute in plan financiar iar viitorul e promitator.

LEU - Lucrai cu sarg la un proiect care ajunge azi intr-un punct critic, din care e posibil sa nu mai mearga nimic. Esti nevoit sa abandonezi ceea ce faceai, pentru ca ajungi la concluzia ca nu ai urmat calea cea mai buna. Ori schimbi totul din mers, ca sa nu fie chiar un esec total, ori accepti infrangerea, invatand de aici lectia cuvenita. Nu toate iti merg de minune, chiar daca esti un om obisnuit doar cu victoria, ca atare trebuie sa accepti ca ai si tu defectele si limitele tale, care se cer imbunatatite. Din astfel de hopuri severe inveti!

FECIOARA - Chiar daca nu poti multumi pe toata lumea, nu trebuie sa renunti la ceea ce ai inceput, pentru ca important e sa-ti duci la indeplinire sarcina asumata.

Intotdeauna se vor gasi carcotasi care sa comenteze ceea ce faci, dar tu trebuie sa continui fara sa tii cont de astfel de piedici, decat pentru a repara eventualele nereguli care iti sunt aduse la cunostinta. Renunta la gandirea negativa, la griji exagerate si la tentatia de a spune ca nu se poate, pentru ca altfel nu ajungi nicaieri…

BALANTA - Poti avea castig de cauza intr-o disputa aprinsa de idei si argumente. Tu apelezi la logica si la explicatii cat se poate de lucide, ceea ce te va ajuta, intr-un final, sa te faci ascultat chiar si de cei mai acerbi inamici. Succesul poate fi de partea ta in orice confruntare de forte, dar e nevoie si de un dram de tupeu pentru a te evidentia in fata tuturor. Nu te lasa coplesit de refuzuri, contradictii si ton agresiv, pentru ca ai un as in maneca de care te vei folosi cu brio la momentul potrivit.

SCORPION - Primesti o veste a carei corectitudine o pui sub semnul intrebarii. Mai bine verifici totul din mai multe surse, pentru ca e posibil sa nu fie o informatie suta la suta corecta si, daca o preiei ca atare, ai putea genera un sir intreg de nereguli. Nici daca vine de la cel mai de incredere specialist parca nu-ti vine sa-i dai crezare, pentru ca intuitia ta care are acces dincolo de dimensiunile normale, iti atrage atentia ca pe undeva s-a infiltrat o eroare. O poti descoperi lesne chiar astazi!

SAGETATOR - Nu ai prea multi prieteni alaturi care sa te ajute, asa cum ai dori, incat aluneci spre depresie si din cauza singuratatii. Nu dispera, exista cineva care intelege foarte bine prin ce treci si te va sprijini din umbra, chiar daca nu esti tu foarte constient de interventia sa. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei care se bat cu pumnul in piept ca fac orice pentru tine dar dau bir cu fugitii la greu, ci cei care tac si fac, si apoi vezi ca lucrurile s-au ameliorat si datorita influentei lor subtile.

CAPRICORN - Te afli intr-un mediu in care ti se pare ca nimeni nu te simpatizeaza, ca sunt doar inamici in jurul tau, dar e o impresie gresita. Nici tu nu esti in cea mai buna forma din punct de vedere al comunicarii si sociabilitatii, deci raceala de la tine provine. Atat timp cat tu raspunzi monosilabic la orice si respingi dialogul, e normal sa se instaleze o senzatie de ostilitate. Daca tu te-ai deschide mai mult si nu ti-a pune platosa de auto-protectie in jurul tau, atmosfera s-ar destinde.

VARSATOR - Prietenia si dragostea se impletesc de minune in relatia pe care o construiesti alaturi de o persoana nou aparuta in viata ta. Comunicarea merge de minune iar sentimentele devin din ce in ce mai clare, fara sa-ti mai pui intrebari inutile cu privire la ceea ce simte celalalt. Se vede ceea ce simte si la fel trebuie sa-i arati si tu, pentru ca de aici se poate naste o superba poveste de dragoste. Schimbul de emotii, de declaratii si de angajamente sincere e dovada clara ca ai gasit omul potrivit.

PESTI - Nu-ti place cum se comporta cu tine o persoana in care ai avut incredere dar care se dovedeste a fi un prieten fals. S-a ascuns in spatele unei masti mincinoase pentru a obtine ceva de la tine si, dupa ce a castigat ceea ce a urmarit, isi da arama pe fata. Suferi ca te-ai lasat pacalit de el, dar e o lectie buna pentru tine sa nu te mai lasi furat de linguseli, de complimente mincinoase si de prieteni ipocriti. Intuitia ti-a atras atentia, dar nu ai vrut s-o asculti…

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »