Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 31 mai 2011

31 May 2011, 636 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 31 mai 2011

Horoscop - Marti, 31 mai 2011

BERBEC - Increderea absoluta in fortele proprii este cheia succesului in cele mai dificile planuri pe care ti le-ai propus pentru azi, ca atare lasa deoparte modestia sau teama de a gresi, pentru ca numai daca esti stapan pe tine poti ajunge la varf. Te poti remarca deasupra tuturor intr-o confruntare de forte puternica, dar esti, de departe, printre cei mai buni, cu sansa de a repurta o victorie de toata frumusetea. Lupta-te pentru dreptul tau de a iesi in fata!

TAUR - Dragostea nu e intotdeauna presarata cu petale de trandafiri, ci mai apar si deceptii. Partenerul nu este alaturi de tine asa cum ar trebui ci se resimte o distanta intre voi pe care nu o puteti depasi. Singuratatea pune stapanire pe inima ta si lasa loc de scenarii cu tenta negativa despre tradari. Nici tu nu ii oferi celuilalt mai multe dovezi de sinceritate, de aceea intre voi se infiltreaza suspiciunea, tristetea si deziluzia, totul din cauza unei comunicari defectuoase in cuplu.

GEMENI - Iubesti, si cand esti indragostit, visezi foarte frumos la povesti de amor, la ingerasi si inimioare roz… Te simti bine in postura de indragostit iar gesturile de afectiune care vin de la cel drag te determina sa construiesti castele de nisip. Esti totusi cam idealist si ii acorzi celui drag o aura de erou care il face perfect in ochii tai. E normal sa crezi asta cand iubesti, dar nu il privi intr-o nota ideala ca sa nu fii dezamagit mai tarziu. E bine sa-i descoperi si defectele, si limitele, pentru ca e om, nu personaj de poveste.

RAC - Ai nevoie de garantii pentru a te linisti, pentru ca esti coplesit de o stare emotionala foarte capricioasa pe care numai dovezile palpabile o pot calma. Esti atat de nesigur pe tine si pe tot ce se petrece in jur incat ai tendinta de a aluneca pe panta depresiei si calci ca pe coji de oua. Te vei linisti, pentru ca azi primesti o veste menita sa-ti alunge aceste temeri duse la extrem si sa-ti recapeti stabilitatea emotionala. Cineva se cam joaca, asadar, cu nervii si emotiile tale, dar pana la un punct.

LEU - Greu sa te manifesti in deplinatatea personalitatii tale, pentru ca exista persoane sau blocaje in jurul tau care te obliga sa te comporti mult mai retinut decat de obicei. De felul tau, ai un dram de tupeu, suficient cat sa te pui in valoare, dar de data aceasta ori ai concurenti care reusesc sa se afirme mai usor decat tine, ori altii iti tot pun bete in roate si nu te lasa sa te prezinti la justa valoare. Ai in preajma ta si admiratori care te apreciaza sincer, dar si inamici care fac tot posibilul sa te eclipseze.

Nu te lasa dat deoparte atat de usor!

FECIOARA - Esti fericit, pur si simplu, pentru ca toate merg de minune in plan sentimental. Poate abia acum te-ai indragostit cu adevarat si ti se citeste iubirea pe chip. Radiezi si simti nevoia sa arati tuturor cat esti de fericit pentru tot ceea ce ti se intampla. Este o zi dedicata sufletului tau si tot ce ti se ofera e motiv de bucurie si de sarbatoare. Poate auzi vesti legate de o casatorie sau de o nastere, si nu e exclus ca tu sa fii actorul principal al acestor evenimente deosebite.

BALANTA - Trecutul este cel mai bun profesor. Ai facut o greseala candva demult si acum treci printr-o situatie similara. Ai invatat lectia de atunci astfel incat acum esti mult mai prudent si nu vei repeta greseala. Iti aduci aminte ca ai dat in bara atunci si deci acum vei sti cum sa eviti aceeasi problema. Nu trebuie sa inchizi amintirile urate intr-un sipet si sa nu mai umbli la el, ci dimpotriva, sa rememorezi din cand in cand esecurile de odinioara, ca nu cumva sa se repete.

SCORPION - Oricat de greu ti-ar fiu sa recunosti uneori ca nu ai solutii la orice problema, trebuie sa accepti sfatul unui prieten care stie mai bine ce trebuie facut. Ai noroc ca ai la cine apela la nevoie, altfel ar fi si mai jenant pentru tine sa nici nu ai pe cine intreba cand ti-e mai greu. Raspunsul se afla la un coleg care poate interveni in favoarea ta astazi, totul e sa iti iei inima in dinti si sa-l intrebi ce sa faci. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate…

SAGETATOR - Daca pleci la drum, nu te astepta la calatorii iesite din comun. Poti trece prin locuri pe care le stii pe de rost, care nu mai au nimic nou de oferit, dar tocmai pentru ca le cunosti atat de bine, vei putea sa te orientezi extrem de usor si sa nu pierzi timpul pe cai laturalnice. Sunt deplasari in interes de serviciu, nu ai timp si pentru vizite turistice. Iti rezolvi sarcinile asumate la destinatie si te intorci repede acasa, pentru ca ai putine ore la dispozitie.

CAPRICORN - Informeaza-te de zece ori inainte de a porni proiectul pe care il planifici, pentru ca s-ar putea infiltra o greseala care va genera mai apoi un intreg sir de esecuri. O cifra daca ai scapat din vedere sau ai sarit peste una din etapele intermediare si deja declansezi o criza in proiectul pe care il pornesti, tocmai de aceea trebuie sa fii extrem de atent la toate detaliile. Cineva te-ar putea induce in eroare cu rele intentii si, daca il crezi, poti strica totul.

VARSATOR - De dragul familiei, esti capabil de eforturi suplimentare, ai sansa de a castiga un ban in plus si nu refuzi ocazia pentru ca ai nevoie de acesti bani pentru a le oferi ceva copiilor tai sau pentru a investi in confortul casei. Daca ar fi doar pentru tine, poate nu te-ai implica atat de mult, dar cand e in joc interesul intregii tale familii, descoperi in tine o ambitie si o energie greu de stapanit ce te imping direct spre tinta propusa.

PESTI - Cat sa rabzi, te intrebi, prins de prea multa vreme intr-o situatie neplacuta care se tot prelungeste. Numai de tine depinde sa-i pui odata si-odata capat, pentru ca a te complace la nesfarsit in aceasta stare de pasivitate comoda nu e in avantajul tau. Ai stat o vreme asa, sperand sa apara de undeva un miracol, dar daca vezi ca nu mai apare, e timpul sa iei tu singur taurul de coarne si sa iesi din aceasta zona sumbra. Nu vine nimeni sa te salveze, ci trebuie s-o faci chiar tu!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »