Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 1 iunie 2011

01 Jun 2011, 578 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 1 iunie 2011

Horoscop - Miercuri, 1 iunie 2011

BERBEC - Grijile devin exagerate pentru ca nimic nu ti se pare promitator in ceea ce se prefigureaza la orizont. Aluneci prea usor spre depresie, spre neputinta si abandon si in loc sa incerci alte variante, preferi sa spui ca nu se poate si te retragi in carapacea ta pentru a-ti plange infrangerea. Totul are rezolvare, dar depinde mult de tonusul tau, deoarece pe un fond deprimat si negativist, nimic bun nu mai poate aparea. Nu ai de ce te agata, deocamdata, pentru a iesi la liman.

TAUR - Te simti cu ceva mai puternic decat toti cei din jur si stii sa te folosesti de acest avantaj pentru a te face auzit. Este sansa ta de a te afirma si de a-ti castiga un loc in fruntea unei ierarhii, pentru ca stii mai multe decat toti dar, mai ales, abordezi o atitudine de invingator, stapan pe sine, ce te motiveaza sa obtii ceea ce doresti. Trebuie sa te pui mai bine in valoare, sa te lauzi, la o adica, pentru ca daca tu nu vorbesti de tine in termeni elogiosi, atunci cine ai vrea s-o faca? Arata lumii care e atu-ul tau si foloseste-l ori de cate ori ai ocazia.

GEMENI - Esti dornic de calatorii si, daca ai ocazia, urci in masina si pleci oriunde vezi cu ochii. Cea mai mare placere a ta e sa afli lucruri noi despre alte locuri, alte culturi, alte tari, ca atare, daca nu poti pleca efectiv spre acele destinatii, iti satisfaci nevoia de cunoastere prin studiu. Rasfoiesti ghiduri turistice, siteuri de specialitate si acumulezi o cantitate uriasa de informatii incitante. Devii o enciclopedie de date istorice sau informatii turistice pe care simti nevoia sa le impartasesti si altora.

RAC - Esti privit cu maxim respect de catre o persoana care iti recunoaste superioritatea intr-un anumit domeniu si asteapta de la tine o indrumare. Stie ca tu detii raspuns la intrebarile care il preocupa de aceea va sta cu urechile palnie la tot ce ai tu sa-i transmiti. Te bazezi pe o experienta mai bogata in domeniul respectiv si pe un bagaj de cunostinte mult mai bine conturat. O faci, asadar, pe profesorul si te simti bine in aceasta postura, pentru ca ai multe de spus.

LEU - Nu pune la suflet cuvintele care vin de la cei pe care-i numesti prieteni apropiati, pentru ca acestia nu sunt intr-o pasa buna, ci spun vrute si nevrute. O vorba de-a lor te poate rani profund, dar tot tu trebuie sa arati intelegere si toleranta si sa te prefaci ca nici nu ai auzit. Amicul tau nu e intr-o stare diplomata ci spune tot ce-i vine pe limba, fara sa-si dea seama ca poate rani pe cineva.

Nu are nimic cu tine, ci doar nu stie sa se controleze.

FECIOARA - Nu stii cum sa te imparti intre doua pasiuni la fel de importante, pentru ca totusi numai asupra uneia te poti concentra astazi cu adevarat. Oricum te-ai imparti, tot vei deranja cealalta tabara, deci nu incerca sa multumesti si capra si varza, pentru ca nu poti ajunge la un consens. Oricat de greu ti-ar fi sa alegi doar una dintre directii, totusi azi poti avea rezultate bune numai daca reusesti sa discerni foarte clar intre cele doua sensuri incompatibile unul cu celalalt.

BALANTA - Muncesti mult, dar nu ajungi la rezultatele pe care le-ai dorit, ci sunt roade mult sub asteptari. Azi trebuie sa te multumesti cu putin, pentru ca eforturile tale nu sunt direct proportionale cu recompensa pe care o poti primi. Aproape ca nu merita sa te agiti prea mult, pentru ca te vei simti defavorizat si chiar jignit de felul cum esti trata. Ca e vorba de bani ca urmare a unui serviciu prestat sau de aprecierile unei comisii, ai senzatia ca altul primeste mai mult decat tine.

SCORPION - Institutiile statului devin cei mai mari dusmani ai planurilor tale, pentru ca ai mereu senzatia ca toate usile ti se inchid in nas si nu reusesti sa duci nimic la indeplinire din ceea cea ti-ai propus pentru azi. Birocratia te tine pe loc, te intoarce din drum, te amana pe altadata, ceea ce devine iritant pentru o fire agresiva ca tine, incat vei reactiona dur la orice afront. Reprezentantii acestor institutii parca ar avea ceva personal cu tine, dar nu e asa, ci ei respecta niste legi absurde.

SAGETATOR - Noroc ca apari tu intr-un mediu apasat de griji si probleme, pentru ca energia pe care o emani tu va ajuta si pe cei mai tristi din jur sa isi revina. Ai un efect energizant asupra unor persoane dragi care trec prin momente dificile, si pentru ca te au pe tine alaturi, parca nu li se mai pare nimic atat de complicat. O vorba buna daca ai pentru ei sau daca intervii concret in problema care-i doare, dintr-o data orizonturile s-ar lumina si pentru ei.

CAPRICORN - Muncesti cu sarg la un proiect de lunga durata care a ajuns acum intr-o etapa in care trebuie sa-ti concentrezi toata atentia la detalii, cifre, acte. Trebuie sa ai capacitatea de a-ti organiza eficient timpul pe care-l ai la dispozitie, pentru ca roadele depind mult de talentul tau de a le ordona pe toate cu rigurozitate. Nimeni nu te intrece atunci cand e vorba de o organizare ca la carte, de aceea tu trebuie sa te apleci mai ales asupra acestor sarcini.

VARSATOR - Ai grija ce declaratii faci astazi, pentru ca s-a infiltrat pe undeva o informatie gresita, poate chiar rau intentionata, care, daca nu e descoperita la timp, poate genera un intreg sir de probleme. Fii sincer cu tine, recunoaste daca nu stii ceva anume, pentru ca a pune o masca pe figura doar pentru a face impresie buna nu e solutia optima in acest moment, te minti pe tine, in primul rand, si ii deceptionezi si pe cei care asteapta un anumit cuvant.

PESTI - Ai mare noroc azi in ceea ce priveste oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca o astfel de persoana, aparuta pe neasteptate in calea ta, detine cheia la problema care te preocupa. Fii fericit ca ai astfel de tovaras alaturi, fiindca e absolut o aparitie trimisa de providenta! Vei privi aceasta intalnire cu un sentiment ciudat, cum ca nu ar fi deloc intamplatoare, ci a aparut in calea ta cu o misiune foarte importanta pe care ti-o indeplineste cu brio fata de tine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »