Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 10 iunie 2011

10 Jun 2011, 1569 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 10 iunie 2011

Horoscop - Vineri, 10 iunie 2011

BERBEC - Pentru bani, omul face orice si la fel faci si tu, pentru ca ai planuri mari de atins cu eventualele castiguri care se profileaza la orizont. Esti implicat intr-un proiect rentabil care ti-ar putea aduce o suma frumusica de bani, dar castigul este direct proportional cu eforturile depuse. Nu va fi usor sa ajungi la capat, dar cu atat mai mare va fi satisfactia cu cat drumul pana acolo a fost mai anevoios si mai lung. Este un succes ce se ridica lent in timp, dar cu efecte durabile.

TAUR - Toate revin la normal in grupul mai larg din care faci parte. Atmosfera devenise cam apasatoare din cauza unei neintelegeri, dar acum cineva intervine salvator si restabileste armonia initiala. Colaborati din nou foarte bine, ca o echipa bine sudata in care nu-si mai au locul orgoliile, criticile sau comentariile acide. Intotdeauna exista o persoana care aduce linistea si buna intelegere chiar si in cele mai agitate medii, iar de data aceasta se pare ca tu esti acela!

GEMENI - Daca pleci la drum, poate fi o calatorie superba care va avea efecte puternice asupra psihicului tau. Ori te indrepti spre un loc de care esti foarte atasat sufleteste, ori, pe parcursul deplasarii, devii actor principal in felul de evenimente placute ce vor transforma drumul intr-o reala placere. Ajungi la destinatie cu inima plina de senzatii, emotii si impresii frumoase pe care simti nevoia sa le impartasesti cu entuziasm si altora.

RAC - Calatoriile acestei zile vor fi pline de tensiuni si conflicte la tot pasul, ca atare inarmeaza-te cu multa toleranta inca de la plecare. Ori nu esti de acord cu ceea ce se petrece pe parcurs, de la trafic pana la conditiile de transport, fie ceea ce gasesti la statia terminus te umple de nervi, incat deplasarile acestei zile sunt mai degraba motiv de iritare si stres. Incearca sa nu dai apa la moara celor pusi pe harta pe care ii intalnesti pe parcurs, ca sa nu-ti strice ziua.

LEU - Ai un mare vis in minte si esti mandru de ceea ce vrei sa realizezi, mai ales ca exista deja un precedent creat. Ai mai ajuns odata la un nivel atat de inalt, deci esti capabil de astfel de succese. Poti deveni exemplu pentru multe persoane pentru ca valoarea ta nu poate fi contestata, ci dimpotriva, poate deveni motivatia perfecta pentru multi altii sa mearga pe acelasi drum. Daca tu ai reusit si daca toti fac ca tine, reusita devine fapt, nu doar dorinta!

FECIOARA - Desi esti persoana care suporta cel mai usor rutina cotidiana, de data aceasta abia astepti o schimbare de program care sa te scoata din banal.

Ai noroc, o astfel de noutate apare prin intermediul unui prieten care te invita undeva sau te solicita sa participi la un eveniment care va va face amandurora placere. Apare o scanteie de bucurie din toata monotonia acestei zile, care vine exact cand aveai nevoie de o gura de aer proaspat.

BALANTA - Te alaturi unui grup de persoane unite de un interes comun,. Fiecare isi aduce contributia cu ce stie mai bine iar colaborarea merge ca pe roate. Ai noroc de colegi la fel de implicati si de entuziasti ca si tine, iar aceasta energie care se aduna la un loc va insufleteste pe toti sa ajungeti la acel tel comun. Impreuna munciti, tot impreuna culegeti roadele, deci este o asociere de forte benefica din care fiecare va avea ceva de castigat.

SCORPION - Te copleseste o oarecare teama de a-ti exprima deschis emotiile si sentimentele, ca nu cumva sa fie considerate slabiciuni. Preferi sa taci si sa pastrezi doar pentru tine ceea ce isi place, pentru ca nu ai vrea sa dai jos platosa auto-protectoare pe care ti-ai ridicat-o cu alte ocazii cand ai spus prea deschis tot ce simti si altii au profitat de destainuirile tale. Ai invatat ceva din lectiile trecutului si acum tii totul doar pentru tine, din precautie…

SAGETATOR - Esti emotionat de intalnirea acestei zile, pentru ca se petrece total neasteptat. Poate iti iese in cale persoana fata de care nutresti sentimente secrete si esti de-a dreptul coplesit de senzatia pe care ti-o creeaza aparitia sa. Esti foarte sensibil in fata acestei aparitii si arati o latura a personalitatii tale ceva mai fragila, din care demonstrezi ca ai un suflet, ca ai sentimente, ca si tu simti atat de multe... De obicei le ascunzi in spatele unei masti amuzante, dar este momentul sa iti exprimi deschis emotia.

CAPRICORN - Imbraci din nou haina omului serios, cea care ti se potriveste cel mai bine, si discuti matur cu persoanele din jurul tau. Ai un sfat pentru oricine, povestesti din experienta acumulata in trecut ca atare devii un exemplu de seriozitate si de intelepciune pentru alte persoane. Tu ai trecut deja prin situatiile pe care ei abia acum le simt pe pielea lor, deci esti persoana cea mai potrivita pentru a le oferi o indrumare bazata pe experienta, nu doar pe teorie. Desi si la teorie esti as!

VARSATOR - Esti in fata unui nou inceput si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum. Privesti ceea ce va urma cu mult optimism si cu bucurie, deoarece ai mari sperante de la rezultatele acestui sens nou. Esti convins ca totul va iesi foarte bine si la final vei putea sarbatori victoria deplina, tocmai de aceea investesti in acest plan nou-nout tot ce ai mai bun in tine. Lucrurile evolueaza repede si frumos, deci ai sperante intr-o reusita de milioane pentru care lumea te va admira sincer.

PESTI - E ciudat ceea ce simti astazi, pentru ca ai atitudini diametral opuse in functie de anturajul din jur. Unde sunt multe persoane, ti-ai dori intimitate si liniste, sau invers: unde te simti singur si retras, acolo ti-ai dori sa fii integrat intr-un colectiv mai amplu. De fapt, tu doresti de fiecare data altceva fata de ceea ce ai la dispozitie, semn ca esti cam nehotarat si capricios. Cel mai bine ar fi sa iesi in lume si sa scapi de timiditatea care te copleseste fata de unele persoane pe care nu le cunosti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »