Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 11 iunie 2011

11 Jun 2011, 668 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 11 iunie 2011

Horoscop - Sambata, 11 iunie 2011

BERBEC - Esti ingrijorat de soarta unui prieten si orice veste care vine de la el sau despre el te impresioneaza pana la lacrimi. Dai dovada de o imensa compasiune pentru ceea ce se petrece cu el si ai vrea sa-l ajuti, dar uneori e de ajuns o vorba buna care sa-i arate ca iti pasa. Pe de alta parte, problemele tale personale ar parea mult mai usoare daca le-ai impartasi celor care tin la tine, deoarece sfaturile primite de la ei sau incurajarile sincere te vor ajuta sa depasesti impasul cu capul sus. E o zi in care prietenia sincera cantareste enorm!

TAUR - Nu stii daca sa pui in prim plan sentimentele pe care le nutresti pentru o anumita persoana, sau prietenia care va leaga, deoarece aceste doua valori nu merg astazi impreuna. Ori tratezi omul din fata ta prin prisma ratiunii, ca pe un coleg cu care ai ceva in comun, ori prin prisma inimii, care vede altfel situatia: mai subiectiv, mai bland, mai tolerant. Uneori, in prietenie e nevoie sa spui direct ce gandesti, pe cand iubirea te face sa ascunzi anumite detalii, ca sa nu superi pe cel drag.

GEMENI - Poate fi o zi perfecta pentru investitii masive, deci, daca ai acumulat o suma de bani sau tocmai ai primit-o de undeva in cantitati ceva mai mari decat de obicei, vei pleca la cumparaturi, pentru ca ai planuri mari cu ea. Afacerile merg foarte bine, poate fi o zi cu incasari bune, cu contracte profitabile, cu parteneriate de viitor, iar veniturile care vor aparea in urma acestei zile s-ar putea calcula in valuta forte, nu in banii locali. Pune-ti ideile valoroase in practica, pentru ca pot genera castiguri bune.

RAC - Uneori chiar si cel mai drag om te poate rani profund, fara sa-si dea seama. Asa se intampla si azi cand inima ta va plange amarnic din cauza unei jigniri, a unei vorbe dure, a unui gest necugetat pe care persoana iubita ti le adreseaza la primul impuls. Trebuie sa-i arati ceea ce a declansat in interiorul tau, deci nu ascunde suferinta, altfel nu va sti nici sa repare greseala, si nici sa invete ceva din aceasta gafa. Nu o face din rautate, ci din agresivitate de moment…

LEU - Daca de la prieteni nu primesti atentia pe care o doresti si nici nu te inteleg asa cum ar trebui, cauta acompania celor din familie. Acestia sunt cei mai buni prieteni la bine si la greu, ca atare un frate, o verisoara sau un parinte te vor asculta intotdeauna cu inima deschisa, fara sa te intrebi ce ascund. Sinceritatea maxima, iubirea neconditionata si un ajutor la nevoie numai de la cei de acelasi sange vei gasi, asa cum se intampla si azi.

FECIOARA - Ai grija la reactia pe care o ai astazi in fata unei afirmatii care, la prima vedere, te irita.

Totul depinde numai de replica ta, deoarece esti pus pe harta si ai putea strica multe prin ton ridicat intr-un moment nepotrivit. Ai tendinta de a judeca incorect ceea ce auzi, de a critica aspru fara sa merite sau sa te razbuni, dar oricare ar fi efectul celor auzite de tine, nu e deloc o reactie adecvata la momentul respectiv. Mai bine stai sa chibzuiesti inainte de a face vreun pas!

BALANTA - Evident ca te deranjeaza felul in care te trateaza persoanele din jur. Consideri ca la varsta pe care o ai, la functia pe care o detii sau la experienta acumulata in timp ai merita respect si ascultare din partea altora, dar acestia sunt nepoliticosi cu oricine si nu vor sa se supuna. Desi sfaturile tale sunt utile si valoroase, azi nu ai cu cine discuta, pentru ca unii considera ca numai ei au dreptate si vor aborda o atitudine rebela, obraznica sau total dezinteresata fata de ceea ce ai de spus.

SCORPION - Spui oricand prezent daca cei din familie te solicita pentru a le sta alaturi in diverse momente importante. Ca e un eveniment fericit sau unul tensionat, te dedici celor dragi cu toata fiinta, pentru ca stii cat de importanta e sustinerea morala de la cei care te indragesc. E felul tau de a le intoarce un serviciu similar, pentru ca si ei au fost alaturi de tine in astfel de momente candva: razi alaturi de ei, plangi impreuna cu ei si formati o echipa foarte bine sudata.

SAGETATOR - Esti obosit, dar nimic nu te opreste sa nu te apuci de diverse activitati casnice. Le-ai ignorat in ultima vreme din cauza unui program foarte aglomerat, dar acum, ca te-ai mai eliberat de sarcini urgente, te poti apleca si asupra activitatilor mai domestice. Orice faci impreuna cu familia e motiv de bucurie, pentru ca e o ocazie buna de a mai sta de vorba, de a mai povesti una - alta, deci merita fiecare minut petrecut impreuna! Mai stergi de pe lista de sarcini casnice o serie intreaga de maruntisuri.

CAPRICORN - Ce poate fi mai placut intr-o zi de weekend daca nu o excursie? Daca mai ai noroc si de vreme buna, va fi o iesire superba care te va ajuta sa te detasezi de toate problemele si sa-ti reincarci bateriile cu energie pozitiva. Nu sta acasa intr-o astfel de zi: de la cea mai banala plimbare prin imprejurimi pana la o fuga de cateva zile cat mai departe de casa, efectele se vor resimti pe termen lung. Ai nevoie de aceasta evadare din cotidian, dar beneficiile se resimt numai daca reusesti sa stai departe de griji.

VARSATOR - Parca esti blocat undeva in trecut, preocupat inca de o problema pe care nu o poti uita. Poate e un regret legat de un esec de odinioara, poate e o amintire urata care revine iar si iar in atentie, ca atare vei resimti acest hop ca si cum ai fi prins intr-o capcana de senzatii neplacute. Numai de tine depinde sa inchizi acest capitol, pentru ca daca rasfoiesti iar si iar bagajul de amintiri nefericite, nu faci altceva decat sa rascolesti o rana ce ar putea sa se inchida, totusi, candva…

PESTI - Inima ta parca tot creste incarcata de emotii frumoase si sentimente intense. Poate sunt primii fiori ai unei noi iubiri sau sperante superbe legate de viitor, in care este implicata si persoana iubita, ca atare abia astepti ca lucrurile care se prefigureaza acum atat de frumos la orizont sa devina intr-o zi realitate. Simti ca te copleseste o emotie noua cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel eveniment promitator si te implici trup si suflet pentru a-l transforma intr-un motiv de sarbatoare.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »