Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 25 iunie 2011

25 Jun 2011, 623 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 25 iunie 2011

Horoscop - Sambata, 25 iunie 2011

BERBEC - Esti impins de la spate de o energie noua, atras de niste perspective foarte promitatoare in perioada urmatoare si faci tot posibilul sa ajungi cat mai repede la final. Tragi tare dupa principiul bate fierul cat e cald si nu lasi entuziasmul sa scada. Atat timp cat roadele de la final sunt atat de interesante, merita orice efort ca sa pui mana pe ele cat mai repede. Aduna-ti fortele, concentreaza-te prioritar spre acest mare tel, pentru ca poate fi al tau cat ai bate din palme!

TAUR - Ai de sarbatorit o mare reusita profesionala, dar nu esti doar tu actorul acestui eveniment, ci au participat si altii la acest succes. Impreuna ati muncit, tot impreuna petreceti acum, cand se culege recolta si va felicitati unii pe altii pentru nivelul la care ati ajuns. Trebuie neaparat sa scoti in evidenta si aportul altora, deci nu trage doar pe turta ta toate laudele, pentru ca risti sa ii dezamagesti pe cei care ti-au stat alaturi. Recunoaste-le si lor meritele!

GEMENI - Banii par sa fie principalul motiv de ingrijorare al acestei zile, pentru ca atunci cand calculezi ce mai ai in portofel, nu iese un rezultat prea bun. Pe o lista deja plina de datorii urgente, te poti trezi azi cu o plata in plus, care cade in cel mai nepotrivit moment. E normal sa generezi o criza cand vezi cati bani ai la dispozitie si cate s-au acumulat de platit in acelasi timp, dar toate au rezolvare daca te calmezi si iti administrezi prudent si atent bugetul.

RAC - Nu merita sa pui la suflet influentele nefaste din afara, pentru ca nu sunt probleme care sa te priveasca personal. Se stie ca rezonezi la necazurile altora, dar nu merita sa-ti strici ziua cu problemele lor interminabile. Ai altceva mai bun de facut decat sa asculti atatea povesti lacrimogene, ca atare detaseaza-te de mediile impovarate de griji si necazuri, si alatura-te celor optimisti, care au ceva de sarbatorit. Doar de tine depinde cui te alaturi: celor tristi sau celor veseli?

LEU - Visezi la vremuri mai bune pentru tine si persoana draga, dar depinde mult de energia pe care o investeste fiecare pentru a va vedea visele implinite. Primesti din partea partenerului multe stimulente care te fac sa speri ca lucrurile se vor ameliora major in relatia voastra, iar toate angajamentele pe care vi le faceti reciproc au toate sansele sa devina realitate. Aveti planuri mari de viitor impreuna si crezi din ce in ce mai mult in reusita lor pentru ca vezi si din partea jumatatii tale mult entuziasm.

FECIOARA - Uneori, banii sunt cea mai accesibila solutie de a trece peste cele mai dificile hopuri.

Fie ca orice obstacol poate fi inlaturat cu interventia financiara de rigoare, mai mult sau mai putin corecta, fie ca poti apela la specialisti platiti care sa-ti rezolve problema de urgenta. Atunci cand platesti, ai si pretentii, dar parca ti se pare mult mai usor sa scoti un ban de buzunar pentru a depasi acest moment critic. In final, se va dovedi ca merita investitia.

BALANTA - Sufletul tau e impovarat de o suferinta legata de viata sentimentala. Ti-ai facut iluzii cu privire la o poveste de amor, dar lucrurile nu merg deloc in directia visata. Posibil sa exagerezi un pic gravitatea lucrurilor, si, daca acum nu primesti ceea ce ai nevoie, ai tendinta de a le privi pe toate in negru. Nimic nu e atat de grav pe cat ti se pare, dar esti intr-o pasa emotionala extrem de vulnerabila cand orice mic semnal te trimite in depresie, suspine si singuratate.

SCORPION - Este o zi perfecta in care toate isi merg struna, mai ales activitatile care implica o colaborare directa cu cineva. Orice tranzactie, orice discutie, orice intrevedere fata in fata va avea efecte dintre cele mai bune, pentru ca ai norocul de a gasi oameni de calitate, cu care ai multe in comun. La originea dialogului vostru de succes se afla o combinatie ideala de respect, admiratie si afectiune, incat de aici se poate naste si o relatie apropiata de prietenie sau de dragoste. In doi, ziua e minunata!

SAGETATOR - Se stie ca atunci cand esti cuprins de o pasiune noua, faci pasi mari spre tinta finala. Azi iti stabilesti un punct important in perspectiva, pe care il poti atinge, dar ar fi bine sa te organizezi mai bine, ca sa nu investesti toata energia la inceput si sa obosesti mai apoi. E un demers de lunga durata, nu ajungi la rezultatele visate dintr-un singur foc, de aceea trebuie sa-ti cantaresti bine fortele, pentru a nu le epuiza inainte de final. Fii sigur ca vei ajunge acolo unde ti-ai propus, dar tine-ti in frau energia in exces.

CAPRICORN - Nu sta singur intr-o astfel de zi, pentru ca a-ti petrece ziua numai in compania propriei tale persoane ar lasa loc unor idei care nu-ti priesc. Cu cat e mai multa lume in jurul tau, cu atat iti abati gandul de la problemele care te macina si reusesti sa ai o zi vesela. Aduna-ti familia aproape, petrece-ti timpul cu jumatatea ta sau cu propriii copii, pentru ca numai intr-un astfel de anturaj vei depasi starea psihica nefasta care te paste. Daca alegi sa te retragi in lumea ta, izolat de toti, angoasele te vor coplesi.

VARSATOR - E agitatie mare in jurul tau si le faci si tu sa se amplifice si mai mult, pentru ca au un efect nefast asupra ta. Te irita, te scot din sarite, te fac sa te manifesti agresiv, dar ai noroc de interventia unei persoane mai calme din fire ce va dezamorsa usor conflictul. Asculta sfaturile sale, accepta-i indrumarile, pentru ca e detasat de tot conflictul si poate oferi o solutie perfecta pentru a iesi din acest mediu tensionat. Fa pace si pleaca de pe campul de lupta, daca vrei o zi relaxanta.

PESTI - Iti place ca lumea sa apeleze la tine, pentru ca asa te poti dedica clor care au intr-adevar nevoie de un sprijin. Esti preocupat de cei nevoiasi, de paturile sociale defavorizate, ca atare te dedici intru totul unei actiuni caritabile. Te vei simti mult mai bine daca vei oferi ceva din ceea ce ai unei persoane aflate in impas. E forma ta de a darui si tu, la randu-ti, din ce ai primit de la viata, ca atare azi esti un crestin devotat, un filantrop generos sau doar un prieten de nadejde.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »