Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 26 iunie 2011

26 Jun 2011, 588 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 26 iunie 2011

Horoscop - Duminica, 26 iunie 2011

BERBEC - Cand planul financiar lasa de dorit, cu siguranta exista alte domenii care compenseaza ceea ce-ti lipseste. Daca nu ai bani, ai iubire, daca nu ai nici iubire, ai prieteni, daca nici prieteni nu ai, macar ai sanatate, pentru ca intotdeauna lucrurile se echilibreaza. Bucura-te cu putinul pe care-l ai fara sa suferi pentru ceea ce deocamdata te nemultumeste. Invata sa savurezi ceea ce primesti de la viata, pentru ca altii nu au nici atat. Intr-o zi, vei fi rasplatit si cu ceea ce visezi in acest moment, dar nu vine de nicaieri.

TAUR - Timpul pare sa fie cel mai aprig dusman al planurilor tale, pentru ca nu reusesti deloc sa te incadrezi on termenele limita pe care le ai la dispozitie. Daca te grabesti, risti sa gresesti, dar nici sa tragi prea mult de timp nu e bine, pentru ca iti pierzi interesul pe parcurs. Trebuie sa dai dovada de o mai buna organizare, sa devii mai eficient, ca sa valorifici timpul pe care-l ai catre rezultatele optime. Vei reusi sa le duci pe toate la capat, cu multa rabdare, iar din toate piedicile, ai ceva bun de invatat pentru viitor.

GEMENI - Privesti spre viitor, spre perspective foarte indepartate de luni sau chiar ani de zile, si incerci sa stabilesti niste strategii pentru a ajunge la roadele visate. Esti constient ca e mult de lucru, ca sunt etape de trecut pe parcurs, tocmai de aceea stai si analizezi la rece, ori cu tine insuti, ori in dialog cu o persoana care va juca si ea un rol, pentru a vedea daca detii toate resursele pentru a-ti vedea planurile implinite. Te poti baza pe sfaturile companionului tau, pentru ca e dispus sa-ti stea alaturi, sa puna si el umarul, indiferent de cat de lung e drumul.

RAC - Mai bine nu te bagi in mediul tensionat care se formeaza in preajma, pentru ca, daca te alaturi lor, ai toate sansele sa-ti strici ziua. Ceilalti sunt nervosi, recalcitranti, cu capsa pusa, si au tendinta de a-si elibera nervii pe oricine le apare in cale, iar de data aceasta isi indreapta tinta atacurilor spre tine. Fa tot posibilul sa te retragi, sa nu le dai apa la moara, pentru ca acestia abia asteapta sa te vada invins. Vei gasi o solutie de a te scuza si a iesi din acest spatiu inainte de a fi atacat de sagetile lor otravite.

LEU - Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o pasa proasta in care te simti blocat de la o vreme. Ai nevoie de un stimulent nou, de o motivatie extrem de puternica, dar si de un dram de energie, ca atare ar fi bine sa te alaturi oamenilor dinamici, plini de viata si de idei, si sa fugi de cei care se complac in banal si comoditate. Nu e stilul tau sa stai si sa lancezesti, ci dimpotriva, ai resurse fantastice de energie care merita investite, dar ai totusi nevoie de acea scanteie care sa te remonteze.



FECIOARA - Tocmai pentru ca e o zi linistita, fara evenimente iesite din comun, ai starea necesara pentru a pune tara la cale alaturi de familia ta. Stati mai mult de vorba, stabiliti planurile pentru urmatoarea perioada si treceti in revista ce ati facut fiecare pana in prezent la un proiect care evolueaza lent, dar bine. Esti multumit de concluzii, fiecare a contribuit echilibrat la constructia acestei actiuni si ai incredere ca va indreptati spre rezultate foarte bune. Nu e nimic spectaculos in ceea ce faceti, dar esti incantat de perspective.

BALANTA - Ai tendinta de a nu mai face nimic din cauza unui esec de odinioara de care nu te poti detasa inca. Faci ce faci, si te intorci la el si nu ai forta de a mai incerca ceva similar vreodata. E posibil sa treci printr-un eveniment similar celui de demult, si pentru ca atunci a iesit prost, ai senzatia ca va iesi la fel si acum, dar nu inseamna ca daca ai gresit intr-un loc, vei gresi in acelasi loc si altadata. Ai invatat ceva din erorile trecutului si vei sti de data aceasta sa nu le mai repeti. Dar macar trebuie sa incerci!

SCORPION - Uneori ti-e teama sa-ti exprimi public marile vise, ca nu cumva lumea sa se apuce sa le judece. Daca tu crezi in ele, mai bine le tii secrete, dar poate nu strica sa tii cont si de parerile celor din jur. Unii pot fi mai obiectivi decat tine si, impartiali, de pe margine, pot descoperi in visele tale doza de idealism care le face imposibile. Daca ai incredere absoluta in cel care te asculta, merita sa ii impartasesti planurile tale de viitor, pentru ca feed-backul primit te va ajuta sa scapi de vise desarte. Cineva trebuie sa te mai traga de maneca.

SAGETATOR - Mare atentie la raspunsul pe care il dai astazi unui gest sincer de prietenie. Ai putea fi tentat sa dai o replica dura, sa interpretezi gresit un gest nevinovat care ti se pare ca ascunde intentii negative, in timp ce interlocutorul tau n-are nici cea mai vaga intentie rea fata de tine. Esti cuprins de ostilitate ce te face sa vezi in jur numai dusmani incat esti in stare sa ranesti chiar si pe cei care chiar nu au nimic cu tine. Cenzureaza-ti replicile care, azi, cam uita de bune maniere si diplomatie.

CAPRICORN - Desi esti genul de om care tolereaza usor rutina si lucrurile care dureaza mult, azi chiar si pentru tine pare prea de tot sa stai pe loc si sa tot astepti o minune. Timpul trece mult prea lent, incat iti pierzi incet interesul pentru scopul pe care ti l-ai propus initial, dar ai putea folosi totusi in favoarea ta acest ritm, pentru a construit totul in detaliu. Nu te grabeste nimeni sa termini repede ce ai inceput, ca atare lentoarea poate fi un avantaj pentru a ajunge la rezultate durabile. Daca te-ai grabi, nu ai fi la fel de multumit de roade.

VARSATOR - Se stie ca esti un vizionar optimist care vede lucrurile pana in perspectiva indepartata. La fel faci si acum, pentru ca in discutia pe care o ai cu familia, tu vii cu detalii pe care nimeni altcineva nu le observa. Toti asteapta de la tine o solutie, o propunere, o idee, pentru ca le-ai demonstrat si cu alte ocazii ca tot ceea ce alegi tu, e spre binele tuturor. Vii cu un plan care va va uni pe toti laolalta si vei reusi sa-i indrumi pe toti spre un succes de toata frumusetea. Spune ce ai de gand, caci te vor urma!

PESTI - Daca stai acasa, de unul singur, nu faci altceva decat sa-ti oferi conditiile propice unor procese de constiinta cu tenta negativa. Ai timp sa te gandesti la probleme, sa despici firul in patru si sa descoperi doar punctele sensibile, or ceea ce ti-ar prii astazi cu adevarat ar fi contactul cu lumea. Ca e o plimbare fara tinta prin oras sau discutii interminabile la telefon cu amicii, efectele vor fi la fel de bune, pentru ca iti abat gandul de la problemele care te-ar putea coplesi, ca atare cauta companiile cat mai aglomerate si mai diverse.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »