Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 24 iunie 2011

24 Jun 2011, 605 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 24 iunie 2011

Horoscop - Vineri, 24 iunie 2011

BERBEC - Privesti spre viitor cu sufletul la gura, coplesit de emotii intense si de dorinte aprinse. Parca se naste o pasiune noua in inima ta, ori pentru o persoana anume, ori pentru o activitate pe care tocmai ai descoperit-o, si pui mult suflet in ceea ce se cladeste incet sub ochii tai. Rezultatele vor fi excelente, datorita placerii cu care te implici in acest nou demers, si esti convins ca ceea ce vei gasi la capat te va incanta, te va unge pe suflet ca un balsam binefacator. Abia astepti sa se materializeze totul!

TAUR - Unde intervii tu, se repara chiar si cele mai acerbe dispute, pentru ca ai un mod aparte de a dezarma conflictele. Tu discuti cu ton coborat, cu duhul blandetii, fara sa te enervezi atat de repede ca cei din jurul tau si, cu asemenea atitudine mereu impaciuitoare, e si normal sa-i readuci pe toti la ganduri mai bune. Nu te lasa atras in conflictele care mustesc in jurul tau, ci pastreaza-ti calmul orice ar fi, pentru ca numai asa depasesti cu brio situatiile tensionate.

GEMENI - Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Acolo au loc cele mai placute momente in care ii ai pe cei dragi alaturi. Discutati pasnic, faceti planuri frumoase care va entuziasmeaza pe toti, iar clipele de intimitate sunt si ele extrem de intense. Esti un partener de viata devotat, un parinte dedicat, un fiu docil deschis la dialog, deci oricare ar fi rolul tau in propria familie, ti-l joci cu succes in relatie cu cei pe care-i iubesti.

RAC - Neatentia cu care tratezi un moment destul de dificil va lasa urme si, in loc sa treci mai departe, practic bati pasul pe loc si mai derutat de ceea ce se intampla. Daca ai privi lucrurile mult mai serios, acceptand ca sunt probe cu adevarat grele, te-ai concentra mai bine, dar azi esti tentat sa iei peste picior orice provocare, ca si cum ar fi floare la ureche. O astfel de atitudine va lasa urme si risti sa prelungesti si mai mult obstacolul in care esti blocat prin propriile tale neglijente. Trezeste-te!

LEU - Toate ti se par azi greu de suportat, mai apasatoare ca oricand, dar la originea acestei stari nefaste e oboseala care te-a coplesit. Ai avea neaparat nevoie de o pauza, dar deocamdata nu o poti lua, si tragi mai departe ca un cal de povara, fara sa vezi prea multe rezultate bune in urma eforturilor depuse. Mai sunt si astfel de momente cand ai impresia ca, orice ai face, bati pasul pe loc fara nicio satisfactie, dar e doar un sacrificiu ce se cere platit, momentan. Vor veni si roade mai bune!

FECIOARA - Intri intr-un colectiv amplu de persoane printre care te simti foarte bine.

Esti apreciat corect pentru valoarea ta, ai ocazia de a-ti exprima punctul de vedere fara sa te simti contestat sau neglijat, ca atare o astfel de asociere iti prieste de minune. Iti joci rolul perfect in acest mediu aglomerat si esti motivat sa dai tot ce ai mai bun in tine de vreme ce aprecierile sunt juste si la nivelul asteptarilor tale. Fii sigur ca lumea te vede asa cum esti, ca atare spune tuturor ce ai de spus!

BALANTA - Este cunoscut talentul tau de judecator corect in situatii cu mai multe directii de interpretare, ca atare azi vei interveni in mod salvator in problema altei persoane. Datorita tie, datorita judecatii tale juste si la obiect, detasat de orice influente din afara, se face lumina in viata celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate sansele sa castigi prietenia, admiratia si recunostinta acestui om, pentru ca ai jucat un rol important in depasirea unei situatii capitale pentru el. datorita sie, acest om zambeste din nou!

SCORPION - Ca sa te poti implica intr-un proiect si mai important, la serviciu, ar trebui mai intai sa te eliberezi de sarcina care te tine ocupat de la o vreme. Fa un efort sa duci la bun sfarsit o actiune care te-a solicitat la maximum, pentru ca nu ai putea face fata pe mai multe fronturi. Dupa ce va fi complet inchis capitolul respectiv, te vei putea concentra serios asupra noului proiect, care va cere de la tine tot ce ai mai bun: ambitie, atentie, cunostinte solide, care vor cantari mult la reputatia ta de bun profesionist.

SAGETATOR - Se deschide o perspectiva noua in fata ta, care naste si un entuziasm fantastic. Ai chef de actiune, sa te implici in noul proiect trup si suflet, poate molipsindu-te un pic si de la cei care iti tin companie. Daca si ei sunt la fel de implicati, daca si ei investesc toate resursele pe care le detin, roadele finale vor fi excelente. Practic, un succes de acum va deveni startul spre altul si mai important, pentru ca intri intr-un angrenaj, trecand de la o etapa la alta, din bine in mai bine. Asta da motivatie!

CAPRICORN - Esti dezamagit, incat singura idee care iti vine in fata acestui esec este abandonul. Vrei sa renunti, sa lasi totul in urma si sa te indrepti spre altceva, dar e posibil ca impresia lasata sa fie un pic cam exagerata. Nimic nu e atat de sumbru pe cat ti se pare acum, si daca pleci, intorcand spatele fara sa mai privesti in urma, acest moment va ramane in memoria ta ca un mare motiv de tristete. Sigur are o solutie si ar fi bine sa o cauti acum, pentru ca ar fi pacat sa porti pica acestui moment pentru totdeauna.

VARSATOR - Nu-i inspiri deplina incredere persoanei iubite, ceva din comportamentul tau ii ridica semne de intrebare cu privire la sentimentele tale. Incearca sa nu te mai joci cu rabdarea sa, chiar daca firea ta e mai jucausa, pentru ca el va trata toate aceste glume ca pe un semn de superficialitate, cum ca nu l-ai iubi, ci mai mult te prefaci ca iubesti. Partenerul tau are nevoie de dovezi, de fapte, nu de vorbe, ca atare, daca vrei sa-i recastigi increderea, trebuie sa i le oferi.

PESTI - Legea poate interveni destul de intransigent in planurile tale si nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsita, iar azi esti si tu vizat de o astfel de sanctiune. Ca o meriti sau nu, ti-o asumi, pentru ca nu ai argumente puternice nici pentru a te apara, nici pentru a evita acest moment critic. Daca esti vinovat de ceva, fii sigur ca faptele tale vor iesi la iveala si nu vor ramane fara urmari, dar mai ai timp sa repari repede situatia!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »