Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 27 iunie 2011

27 Jun 2011, 586 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 27 iunie 2011

Horoscop - Luni, 27 iunie 2011

BERBEC - Ai sansa de a pleca spre un loc de care te leaga amintiri placute, incat abia astepti sa ajungi la destinatie. Poate te vei intalni cu oameni de care iti era dor, poate ai ocazia de a reinvia un moment emotionant din trecut, de aceea rasfoiesti printre amintiri cu un sentiment de nostalgie. Acolo unde scoti la iveala aspecte din trecut, pot aparea la suprafata si regrete, si resentimente, dar poate e acum vremea de a le repara. Intoarce-te in trecut cu curaj, sa dai piept cu istoria ta personala. Unele lucruri s-au uitat, altele nu.

TAUR - Ai atins un nivel satisfacator in care toate par sa se aseze pe un fagas normal. Fa un efort sa pastrezi cat mai mult timp aceasta senzatie si sa duci cu tine sentimentul de liniste care se instaleaza peste tot. Chiar daca ai putea spune ca aluneci incet spre rutina si nu se mai intampla nimic nou, tu esti un mare iubitor de stabilitate si cetitudine, incat nu te deranjeaza absolut deloc daca o vreme nu se mai schimba nimic din peisaj. Este exact calmul pe care il doreai.

GEMENI - Joci un rol important in rezolvarea unei probleme in care un colaborator de-al tau este blocat. Trebuie sa te implici in treburile sale, pentru ca privesti mai detasat situatia si ii poti oferi un sfat salvator. E felul tau de a-i intoarce serviciile similare pe care si el ti le-a oferit candva, deci sari in ajutorul lui fara a mai sta pe ganduri. Atat timp cat detii cheia problemei altora, nu trebuie sa o tii doar pentru tine, deci fii generos si saritor si arata-le ce trebuie sa faca.

RAC - Dragostea nu inseamna doar vorbe dulci si sentimentalisme, ci implica si niste principii morale de netagaduit. Loialitate, fidelitate, respect reciproc, angajamente asumate si onorate, toate fac parte din fisa postului atunci cand intri intr-o relatie, ca atare, daca vrei ca iubirea care se cladeste acum sub ochii tai sa dureze, trebuie sa atungi toate aceste puncte. Le respecti pe toate intocmai? Atunci ai toate sansele sa mergi mai departe alaturi de omul pe care il iubesti. Dar face si el la fel?

LEU - Ai multe lucruri de facut, agenda e arhi-plina, dar cand incepi sa le iei la bani marunti, iti dai seama ca sunt niste maruntisuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poti concentra serios pe parcursul zilei de munca pentru a le sterge pe toate de pe lista. Dupa ce vei scapa de ele, te vei putea gandi si la alte proiecte mai importante, dar deocamdata ar fi bine sa te despovarezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine in spate ca restante de care tot va trebui odata sa te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

FECIOARA - Desi incepi saptamana cu un sentiment de saracie, lucrurile s-ar putea modifica pe neasteptate.

Nici nu banuiesti de unde se poate ivi o suma de bani sau sansa de a castiga un ban in plus, ca atare trebuie sa fii deschis la orice propuneri profitabile. Detii un talent numai al tau care ti-ar putea atrage un venit suplimentar, daca l-ai pune mai bine in valoare, ca atare rupe-te de mediul nefast care te trage inapoi si pune-ti la treaba calitatile generatoare de bani. Anturajul te poate influenta negativ, deci rupe-te de cei care se plang intruna de lipsuri.

BALANTA - Daca ai putea verifica inainte de plecare ce te asteapta la destinatie, ai evita neplacerile care s-ar putea ivi in calatorie. Ceva nu iese conform planificarilor de acasa si aceste detalii iti vor strica toata placerea deplasarii. De altfel, orice drum la o oarecare distanta de casa contine o doza de risc, pe care ai putea sa o ocolesti daca te-ai informa mai atent incotro pornesti. Ai grija cum conduci, verifica benzina din rezervor, deci ocupa-te serios de acele detalii care ti-ar putea crea necazuri la drum.

SCORPION - Gluma unui coleg nimereste ca nuca in perete si te deranjeaza enorm. Reactionezi dur la ceea ce spune si culmea, tot el se supara, pentru ca el considera ca a facut o poanta buna. Spune-i ce anume te-a deranjat, ca sa nu ramana cu ideea ca tu ai gresit in felul in care i-ai dat replica. Daca i-ai raspunde cu aceeasi moneda, ai descoperi ca se imbufneaza imediat, semn ca intr-adevar a folosit o metoda nepotrivita, fara sa se gandeasca la consecinte. Unele glume nu sunt binevenite chiar in orice moment.

SAGETATOR - Nu trebuie sa porti pica la nesfarsit colegului care te-a ranit candva. Gata, iarta-l, uita ce a spus si da-i o sansa de a repara greseala. A fost un moment de enervare in care si-a dat drumul la gura fara sa gandeasca si e posibil sa isi fi dat seama mai tarziu ce a spus, ca atare acum incearca sa dreaga busuiocul. Numai de tine depinde daca ii mai acorzi sansa de a se explica, de a-si cere scuze si de a reveni in viata ta, pentru ca e foarte probabil sa faca acelasi lucru si altadata. Creezi un precedent.

CAPRICORN - Se naste o idee noua in mintea ta si o prezinti colegilor cu incredere, cu un aer sigur, convins ca va duce spre rezultate excelente. Vei reusi sa-i convigi si se vor alatura si ei in acest demers, pentru ca nu poti ajunge singur la rezultatele visate. Da, e sansa ta de afirmare, e momentul tau de glorie, dar ca sa te propulsezi in varf, trebuie sa te folosesti de toti cei care pot juca un rol pozitiv in ascensiunea ta. Tu contezi acum, desigur, dar depinzi de sprijinul lor.

VARSATOR - Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns la primul impuls. Mai gandeste-te, mai informeaza-te, mai studiaza, pentru ca e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Asculta sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta si pentru a-ti deschide o cale. Merita sa pornesti in directia pe care ti-o arata, pentru ca el vorbeste din experienta deja verificata. Ca sa ajungi si tu la concluziile pe care el ti le da de-a gata, ai consuma energie si timp, or, asa, ai numai de castigat.

PESTI - Linguselile unui coleg vor ajunge acolo unde si-a propus, pentru ca poate castiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci si neadevarate. Apeleaza la minciuna, la prefacatorie, la masti care te conving, dar in spatele lor nu se ascund ganduri atat de bune. Din pacate, mai credul din fire, te vei lasa pacalit de metoda sa de cucerire si-i vei oferi, in final, ceea ce urmareste de la tine. Esti atat de bun la suflet, incat esti tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decat sa-si atinga scopurile prin intermediul tau.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »