Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 28 iunie 2011

28 Jun 2011, 679 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 28 iunie 2011

Horoscop - Marti, 28 iunie 2011

BERBEC - Undeva in lumea larga are loc un eveniment care are o insemnatate aparte si pentru tine. Poate nu iti dai seama chiar acum care e, dar intr-o zi, privind inapoi, vei intelege ca acesta a fost momentul decivis pentru tot ceea ce se va schimba de acum inainte. Trebuie sa ai rabdare pana se vor vedea si efectele, dar merita sa astepti, oricat ar mai dura, pentru ca este o intorsatura de situatie favorabila tie. Vestea buna vine prin telefon si simti nevoia sa o transmiti si tu mai departe la cat mai multa lume.

TAUR - Este o ocazie buna de a-ti arata valoarea si de a castiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o placere sa iesi la rampa si sa spui ce stii, pentru ca te bazezi pe o experienta bogata acumulata in timp indelungat. Mult asteptata sansa de a te evidentia apare, ca atare profita de ea fara sa stai pe ganduri si fara sa o faci pe modestul. O persoana importanta sta cu ochii pe tine pentru a-ti estimeaza calitatile, pentru ca intentioneaza sa iti faca o propunere interesanta. Nu astepta sa te remarce, arata cine esti.

GEMENI - Trebuie sa lucrezi sub ochii severi ai sefului, dar vei descoperi ca prezenta sa nu e intimidanta, ci poate fi liantul tuturor celor din acelasi spatiu. El va aduna pe toti la un loc, va motiveaza, va da indrumari folositoare, ca atare nu trebuie sa strambi din nas ca iar sta seful pe capul tau. Vei vedea la finalul zilei ca fiecare a avut de castigat de pe urma interventiei sale in proiectele comune, fiind cel care a pus ordine in toate si a stabilit niste strategii de perspectiva de care veti profita cu totii.

RAC - Incearca sa nu te implici in disputele prea tensionate, pentru ca nu detii resursele necesare pentru a le tine piept. Esti mai sensibil din fire, te intimidezi repede, si daca cineva te ataca azi cu vorbe dure, vei claca imediat. Ca atare, singura solutie de a scapa basma curata din orice mediu apasator, in care furtuna sta gata sa izbucneasca, ar fi sa-ti vezi de treaba ta de parca nu ai vedea nimic in jur care sa te supere. Indiferenta se va dovedi a fi salvatoare, deci nu da apa la moara celor care abia asteapta sa porneasca cearta.

LEU - Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca razi, cand altul, alaturi plange, pentru ca nu poti rezolva necazurile tuturor de pe pamant. Acum conteaza bucuria ta si a celor care au contribuit la acest succes, deci nu te jena sa te distrezi. Sunt unii care nu stiu sa se bucure de lucrurile bune pe care le au si tot cauta ceva ce nu vor obtine. Tu ai obtinut si trebuie sa profiti de norocul tau, pentru ca viata nu e echitabila. In timp ce tu castigi ceva, altul pierde, dar asa e viata.



FECIOARA - Merita sa te lupti pentru rezultatul care se prefigureaza la orizont, pentru ca ti se potriveste si vei sti sa-l valorifici cel mai bine. Te implici intr-o competitie acerba, alaturi de contra-candidati la fel de motivati ca si tine, dar tu ai totusi ceva in plus fata de ei ce te va ajuta sa obtii succesul final. E o chestiune de organizare, de concentrare, de rezistenta la efort, or rivalilor tai le lipsesc aceste trasaturi si vor renunta foarte repede. Ei isi vor consuma resursele rapid si vei ramane tu in cursa.

BALANTA - Nu te entuziasma repede, pentru ca nu se face primavara cu o singura floare. Ajungi la un rezultat interesant, care te face sa spui ca gata, ai ajuns la scopul cel mare, dar e doar o iluzie. Mai e cale lunga pana la capat, mai ai mult de muncit, ca atare nu te bucura inainte de vreme, pentru ca risti sa fii deceptionat. Ajungi in fata unui hop care te va dezarma si te dezumfli, gata sa renunti la ceva ce incepuse foarte bine. E o lectie ca sa iti administrezi mai bine fortele si sa nu te aprinzi asa, dupa o prima reusita.

SCORPION - Prieteniile se nasc si mor, relatiile incep si se termina, ca atare nicio persoana pe care o cunosti, de-a lungul timpul, nu ramane definitiv in viata ta. E posibil sa-ti iei ramas bun de la un amic, dar relatia dintre voi s-a inrautatit major in ultima vreme si simti ca nu mai poti continua asa. Unul din voi trebuie sa fie transant si sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca adevarul doare si poate declansa o criza in relatia voastra. Decat sa te minti mai departe ca totul e perfect, mai bine privesti adevarul in fata si termini aici.

SAGETATOR - Afacerile merg de minune si gasesti mereu alte idei profitabile care vor uimi prin originalitate. Nu trebuie sa urmezi doar caile batatorite, nu trebuie sa faci asa cum fac toti ceilalti din domeniul tau de activitate, ci poti veni cu ceva complet nou. Chiar daca rezultatele financiare nu sunt imediate, merita sa le astepti pentru ca dupa aceea vei pastra un nivel satisfacator multa vreme. Fa tot posibilul sa urmezi alte cai decat ale concurentilor tai si succesul ti-e asigurat, chiar daca ajungi mai lent acolo.

CAPRICORN - Discutiile pe care le ai cu ceilalti membri ai familiei sunt izvor de energie pozitiva. Ceea ce le propui, are imediat ecou in sufletul lor si te vor insoti in tot ceea ce pornesti. Va stimulati unii pe altii, comunicati deschis si fiecare contribuie cu ceva la construirea acelui proiect de anvergura. Nu depinde numai de tine sa-l vezi indeplinit, ci toti vor juca un rol important. Impreuna munciti, iar la final tot impreuna veti amparti roadele si veti sarbatori victoria, iar optimismul va impinge de la spate.

VARSATOR - Esti nesigur de suprafata pe care calci, de aceea exagerezi cu prudenta si cu teama de a nu gresi. Nu esti asa de obicei, ai mai multa incredere in valoarea ta, dar de data aceasta ceva te face sa te indoiesti de fortele tale. Esti intimidat de barfele si de criticile pe care le auzi in jur la adresa ta si aproape ca iti gasesti si tu toate acele defecte pe care ceilalti ti le pun in carca. Prefa-te ca nu le auzi, pentru ca ceilalti nu au cum sa te inteleaga, fiindca esti o fire mai aparte. Originalitatea nu este niciodata o calitate in ochii celor conservatori si invechiti.

PESTI - Dragostea este cadoul cel mai frumos al acestei zile, pentru ca datorita persoanei dragi, ai parte de cele mai tandre momente. Ar fi bine sa va dedicati mai mult timp unul altuia, sa iesiti doar voi doi undeva sa va simtiti bine, pentru ca fericirea depinde si de clipele de intimitate pe care vi le daruiti reciproc. Prinsi mereu in angrenajul cotidian, uiti de latura frumoasa a iubirii, or aceasta trebuie pusa mai mult in valoare. Veti fi amandoi de-a dreptul fericiti dupa o seara la o terasa sau o plimbare romantica, asa ca pe vremuri.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »