Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 29 iunie 2011

29 Jun 2011, 567 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 29 iunie 2011

Horoscop - Miercuri, 29 iunie 2011

BERBEC - Ceva nu merge bine si ai tendinta sa te enervezi pe orice aspect minor care nu te satisface, dar la originea acestei situatii se afla anturajul nefast in care nimeresti. Cum sa vezi in jur lucruri bune cand companionii tai se plang intruna si iti aduc aminte numai de lucrurile apasatoare si grele, de aceea, daca vrei sa ajungi la un rezultat convenabil, fa abstractie de cei care iti tin companie. Daca te-ai rupe de acest mediu impovarat de probleme, ai putea trece rapid peste obstacole, folosindu-te de ambitia caracteristica.

TAUR - Nu stii cum sa treci peste hopul care apare azi in calea ta, pentru ca solutia care s-ar cere in acest caz este inacceptabila pentru tine. Nu poti face una ca asta, e dincolo de limitele de suportabilitate, ca atare, fara sacrificiul de rigoare, totul se poate narui. Pui serios in balanta daca merita sau nu sa faci un astfel de compromis, dar se pare ca orice ai face, tot rau va iesi. Pericolul de a gresi, indiferent de decizia luata este cam mare, de aceea e mai bine sa te lasi la voia intamplarii: fie ce-o fi.

GEMENI - Alege-ti cu grija compania, astazi, ca sa nu-ti strici ziua din cauza vreunui tovaras de discutie care n-are chef de nimic. Iesi in lume, apropie-te de cei vorbareti si sociabili, ca si tine, pentru ca ai o atractie de-a dreptul inexplicabila spre cei timizi, retrasi, tacuti, de la care nu ai multe de invatat. Probabil preferi compania lor pentru ca ei tac si te asculta pe tine, dar nici macar buni ascultatori nu se dovedesc a fi, pentru ca nu capeti de la ei niciun feed-back. Parca ai vorbi la pereti.

RAC - Primesti o veste buna, care are un efect stimulativ asupra ta. Trebuie sa profiti imediat de scanteia de energie pe care ti-o provoaca, pentru ca e posibil sa se stinga repede, in cazul in care dai piept deja cu un prim obstacol. Ai permanent nevoie de incurajare de pe margine, pentru ca nu te poti concentra eficient. Mereu ti-e atrasa atentia spre altceva, incat nu reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect important. Ai da randament mai mult in actiuni minore, unde nu e nevoie de prea multa atentie sau efort indelungat, ceva pe care sa-l termini foarte repede.

LEU - Nu trebuie sa te grabesti sa ajungi repede la rezultatul pe care il astepti de la proiectul la care iti aduci contributia. E cale lunga pana la succes si pe parcurs mai ai de acumulat multe informatii. Acest ritm mult mai lent de evolutie este in avantajul tau, pentru ca asa intelegi mai bine situatia. Studiezi foarte atent pe ce nivel te afli si stabilesti o strategie de lunga durata prin care sa cladesti ceva solid si de perspectiva pe care sa te mentii dupa aceea mult timp.



FECIOARA - Concentreaza-te serios la proiectele pe care le ai azi in agenda, pentru ca poti face pati importanti spre materializarea scopului propus. Chiar daca lucrurile evolueaza ceva mai lent, tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca nu esti genul de om care lucreaza bine sub tensiune, impins de la spate. Cu cat ai mai mult timp sa analizezi situatia in detaliu, asa cum iti place tie, cu atat cresc sansele sa ajungi la rezultate excelente, ca atare vrei sa fii lasat in pace sa-ti vezi de treaba.

BALANTA - Te bucuri de prietenia unei persoane mai in varsta de la care ai avea multe de invatat. Profita de ocazia pe care o ai de a-i sta in preajma, pentru ca nu iti este doar un bun prieten, ci si un profesor de valoare. Ceea ce afli de la el te va ajuta sa rezolvi foarte repede o chestiune profesionala iar experienta ta creste datorita discutiilor serioase pe care le purtati. Si el e multumit de ceea ce ai tu de spus si e mandru ca are o influenta atat de buna asupra ta. Tine cat mai mult de aceasta relatie!

SCORPION - Participi la un eveniment foarte emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.

SAGETATOR - Parca nu iti vine sa te bucuri de vestea buna care apare azi, poate dintr-o vaga superstitie de a nu spune hop pana nu sari. Astepti ca lucrurile sa se sedimenteze, pana vei fi absolut sigur ca evenimentele bune anuntate chiar sunt valabile si te privesc personal, dar, pana nu primesti confirmari si din alte directii, stai cuminte in banca ta, excesiv de prudent. Se vede ca ai invatat ceva din lectiile trecutului, pentru ca altadata te-ai entuziasmat prea devreme, iar balonul s-a dezumflat repede.

CAPRICORN - Esti coplesit de gesturile de afectiune primite de la un admirator si nu stii cum sa reactionezi la asemenea vorbe dulci. Sa le crezi sau sa stai pe margine, ca nu cumva sa arati ca simti si tu ceva? Se da o lupta intre creier si inima, intre sentimente si ratiune, dar nu ar trebui sa incerci sa controlezi iubirea, ci sa te lasi purtat de ea. Clipele in doi pot fi de-a dreptul exceptionale, ca atare dedica-te intru totul celui caruia i-ai furat inima. De piatra de-ai fi si nu ai rezista la declaratiile sale!

VARSATOR - Te cramponezi de lucruri marunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu esti lasat sa treci peste ele cu indiferenta. Au grija altii sa te sufoce cu tot felul de maruntisuri, incat tot va trebui sa lasi alte treburi mai importante si sa te ocupi de ele. Nu iti place, ai fi avut altceva mult mai bun de facut, dar nu vrei sa dezamagesti pe nimeni, ca atare incepi sa iei la bani marunti toate detaliile pe care ceilalti ti le spun. Dintre toate, trebuie sa extragi o concluzie corecta.

PESTI - Desi esti multumit de ceea ce vezi cu ochii tai, totusi ceva iti spune sa stai pe loc si sa nu te entuziasmezi inca. Ti-e teama ca vestea cea buna sa nu dispara, ca atare preferi sa mai lasi cateva zile sa treaca pana se vor aseza toate pe un fagas normal. Suna bine tot ceea ce auzi, dar, suspicios din fire, parca tot pui un pic la indoiala informatia, ca si cum ai banui ca in spatele acestei masti zambitoare ar exista si un pret de platit si ti-e frica sa nu fie prea mare. Te intrebi daca fericirea ta merita asemenea pret.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »