Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 30 iunie 2011

30 Jun 2011, 567 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 30 iunie 2011

Horoscop - Joi, 30 iunie 2011

BERBEC - Ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus, trebuie sa te inarmezi cu multa vointa, dar si cu un dram, de impulsivitate, pentru ca vei intalni o sumedenie de piedici si inamici pe parcurs. Unii se vor opune ideilor tale, vor face tot posibilul sa te tina pe loc si sa-ti taie elanul, dar succesul final depinde exact de capacitatea ta de a trece peste aceste oprelisti cu ambitie si curaj. Nu te crampona in critici si opozitii, pentru ca totul depinde numai de felul in care iti administrezi tu fortele in fata piedicilor deloc putine.

TAUR - Nu stii daca e bine sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera azi un coleg sau mai bine nu, pentru ca nu stii ce intentii se ascund in spatele aparentei sale bunatati. Ti-e teama ca nu cumva, intr-o zi, sa-ti ceara inapoi ceva prea scump fata de cat a avut el azi de oferit si ca atare ar fi un sacrificiul mult prea mare. Daca e musai sa apelezi la ajutoare din afara, vei accepta cu orice conditii, dar daca te poti descurca si singur, mai bine te bazezi pe fortele proprii.

GEMENI - Un moment pe care l-ai tot amanat, cu speranta ca nu va mai avea loc niciodata, se pare ca devine astazi imposibil de evitat si iti aduce o surpriza neplacuta. E un esec pe care ai presimtit ca va avea loc odata si-odata, pentru ca au existat unele semnale de mai multa vreme, dar care abia acum s-au transformat in ceva concret. La originea acestui moment critic se afla un gest necinstit al unui coleg care, cu ceva timp in urma, a lucrat murdar, dar efectele acestor actiuni ies acum la iveala si te afecteaza profund.

RAC - Ca sa-ti poti implini un mare vis, ai avea nevoie de o suma ceva mai consistenta de bani, de aceea azi tot cauti solutii prin care sa-ti maresti veniturile. Trebuie sa lupti sa vezi acest plan atins, pentru ca suna prea frumos ca sa il lati sa treaca. La fiecare leu in plus pe care-l aduni in cont, deja te simti mai aproape de telul tau cel mare si crezi cu tarie ca visul tau va prinde contur cat de curand. E cale lunga, totusi, pana acolo, dar poti gasi solutii profitabile de a creste in timp suma acumulata.

LEU - Nu esti multumit de felul in care te trateaza unele persoane de la care aveai mai multe pretentii. Credeai ca tin la tine ca te apreciaza si te respecta, dar descoperi azi ca nu au intotdeauna cea mai buna parere despre tine. In loc sa o faci pe suparatul, mai bine ai asculta un pic ce au de spus. Daca argumenteaza rational parerile pe care le emit, merita sa le dai atentie, pentru ca tot ascund ele un dram de adevar, ca atare nu refuza complet dialogul doar pentru ca te simti jignit. Pe undeva, tot au dreptate.



FECIOARA - Tine de banii pe care i-ai adunat si nu te lasa pacalit de tentatii trecatoare. Pui ochii pe un obiect ceva mai scump pe care ti l-ai dori enorm, dar daca nu te opresti la timp, ai putea pierde toti banii pe care i-ai acumulat cu greu pentru un scop mult mai important. Chiar daca ai vrea sa cumperi ceva frumos doar pentru tine, fa un efort si spune nu. Peste cateva zile vei avea nevoie de acesti bani pentru altceva si atunci vei fi multumit ca ai putut sa te opresti la timp din furia cumparaturilor.

BALANTA - Faci parte dintr-o echipa foarte buna, in care tu vii cu energia si cu ideile curajoase si altul stabileste strategia la nivel teoretic. Tu stai cel mai bine din punct de vedere fizic, pentru ca ii poti mobiliza pe toti foarte bine, stimulandu-i prin exemplu personal sa se implice trup si suflet. Altul e liderul acestui grup, deci va trebui sa iti canalizezi energia debordanta in directia pe care acesta o prezinta, pentru ca rezultatele vor fi bune doar daca reusiti sa va adunati toate aceste energii la un loc pentru un scop comun.

SCORPION - Simti un imbold nou undeva in adancul sufletului, dar ceva iti spune sa mai astepti, sa nu te entuziasmezi ca altadata. Probabil mai ai nevoie de cateva informatii in plus inainte de a porni intr-o directie deocamdata necunoscuta, si imediat ce acestea vor sosi, te vei apuca serios de actiune. Vrei sa schimbi ceva, ai planuri noi in minte, dar parca tot astepti un moment prielnic pentru a-i da startul. Acum presimti ca nu e momentul potrivit si iti mai domolesti pasiunea.

SAGETATOR - Iti place sa stai de vorba cu oameni isteti, care stiu sa foloseasca in comunicarea lor toate calitatile intelectuale. Apreciezi ironia daca e folosita cu cap, respecti discutiile bine argumentate din punct de vedere logic si aplauzi un discurs concis si la obiect care transmite exact ceea ce intentioneaza. Si tu valorifici exact aceleasi trasaturi ori de cate ori ai ocazia sa te adresezi unui auditoriu, oricat de restrans ar fi. Reusesti sa strecori o gluma la momentul potrivit si apelezi la bagajul de cunostinte pentru a lasa o impresie impecabila.

CAPRICORN - Discuti cu partenerul de suflet despre lucruri extrem de serioase ce va privesc pe amandoi. Stati de vorba cu documentele pe masa, stabilind prioritati, directii de abordare, strategii pe termen lung, care pot avea si un usor iz oficial, pentru ca deciziile pe care le veti lua vor avea efecte majore asupra traiului vostru in doi pe cativa ani de acum inainte. Poate e vorba de un credit comun sau de schimbari profesionale pentru unul din voi, subiecte care trebuie discutate fata in fata cat se poate de matur.

VARSATOR - De unde nici nu te astepti, se iveste azi o solutie salvatoare care readuce totul la normal intr-o problema de la care nu mai sperai nimic bun. Iata o dovada noua ca niciodata nu trebuie sa iti iei gandul de la anumite planuri, doar pentru ca o perioada lunga nu se mai intampla nimic, pentru ca surprizele pot aparea chiar si din cele mai ciudate directii. Acum poti pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi sa te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

PESTI - Desi ai ceva bani la dispozitie, te simti de parca nu ar fi ai tai, pentru ca sunt deja planificati intr-o directie. Daca ii dai, ramai din nou lefter, dar e mai bine sa-ti achiti cat mai repede datoriile care apasa cel mai crunt. Chiar daca se duce o suma mare dintr-un foc, ai sa te simti mult mai bine dupa ce vei sterge de pe lista de restante una din cele mai apasatoare poveri. Vei suferi dupa acei bani, mai ales daca era o suma consistenta, dar zi mersi ca i-ai folosit pentru a rezolva o chestiune arzatoare.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »