Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 6 iulie 2011

06 Jul 2011, 692 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 6 iulie 2011

Horoscop - Miercuri, 6 iulie 2011

BERBEC - Cand vin vesti proaste din alte directii, intotdeauna vei primi ceva in compensatie. Daca la serviciu ai parte numai de dezamagiri, bucuriile vin din familie. Daca banii sunt pe sponci, dragostea echilibreaza spectaculos balanta, ca atare niciodata nu trebuie nici sa disperi, nici sa iti torni cenusa in cap, pentru ca legea compensatiei functioneaza la toata lumea. Ai sa vezi ca primesti ceva care te va face sa uiti de toate celelalte probleme si neplaceri. Bucura-te de ceea ce ai, nu plange dupa ceea ce-ti lipseste!

TAUR - Nu trebuie sa crezi chiar tot ce auzi, ci e bine sa pui intrebari suplimentare, chiar daca risti sa-i iriti pe unii cu insistenta ta. Decat sa fii indus in eroare doar din jena de a intreba, mai bine iti iei inima in dinti si bati la cap pe cel care iti transmite azi informatia. Tu vei fi multumit ca ai aflat tot ce doreai, chiar daca celalalt va avea la senzatia ca nu mai suporta tirul intrebarilor tale. Mai ales la acele subiecte controversate cu mai multe directii de interpretare trebuie sa descosi interlocutorul pana in cele mai mici detalii.

GEMENI - Cu sacrificiile de rigoare, iubirea poate reveni la normal. Au existat unele neintelegeri in cuplu ce au nascut tensiuni si suferinte, dar unul din voi trebuie sa treaca cu vederea detaliile care nu-i convin daca vreti sa mergeti mai departe impreuna. Orgoliile nu-si au rostul intr-o relatie, ci din cand in cand, ba unul, ba celalalt trebuie sa mai renunte la propriile principii de dragul celuilalt. Te vei simti foarte bine dupa ce vei depasi acest impas, pentru ca te-ai aratat dispus sa accepti opinia partenerului.

RAC - Devii nostalgic si traiesti din amintiri, pentru ca iubirea era mai frumoasa si mai tandra candva. Poate ai ocazia de a revedea o fosta iubire sau de a retrai un eveniment cu o incarcatura emotionala majora, de care ai mai avut parte si in trecut. Ceva din alte vremuri revine acum in actualitate si are acelasi impact la nivel afectiv pentru tine. Sensibil cum esti, nu ar fi de mirare sa si plangi din cauza senzatiilor intense care revin la lumina si pe care le credeai uitate.

LEU - Cand vorbeste legea, nu prea ai loc de interpretare ca atare azi trebuie sa te supui intocmai regulilor impuse. Cu cat rezolvi mai corect o problema, cu atat rezultatele vor fi mai durabile si demne de respect in ochii tuturor. Fii sigur ca orice abatere de la reguli va fi sanctionata, ca atare, daca te simti vinovat de vreo greseala sau de vreo neregula, fa tot posibilul sa o repari urgent, pentru ca riscul unui control inopinat e cam mare si nu va trece fara urmari daca esti descoperit.



FECIOARA - Desi atmosfera e vesela si destinsa in jurul tau, parca nu e totusi sincera. Presimti ca cineva doar joaca teatru si nu e atat de bucuros pe cat pare. Poate chiar are ganduri ascunse pe care le disimuleaza perfect sub masca unui prieten care se bucura de reusitele tale alaturi de tine. Intr-o zi vor iesi la iveala adevaratele sale intentii, tocmai de aceea nu fi atat de sigur ca cel care azi te aplauda si te felicita galagios pentru ceea ce ai realizat, chiar e intr-adevar fericit pentru tine.

BALANTA - Banalul acestei zile este de bun augur pentru a te putea concentra eficient la o activitate care necesita ceva mai multa atentie. Daca ai fi prins in alte sarcini dificile sau urgente, nu ai avea starea necesara pentru a te gandi in detaliu la ceea ce ai de facut, ca atare profita de liniste ca sa-ti faci ordine in idei si sa stabilesti incotro e bine sa mergi de acum inainte. Poti mobiliza si pe altii in proiectele tale, pentru ca nu poti ajunge singur la rezultatele finale, deci trebuie sa gasesti tovarasii potriviti.

SCORPION - Tu esti deschizator de drumuri, dar nu neaparat si cel care pune in aplicare ideile vehiculate azi. Ai nevoie de altii care sa-ti urmeze instructiunile, pentru ca tu stralucesti azi mai ales in ceea ce priveste deciziile si stabilirea unui drum de mers de acum inainte. Altul vine cu resursele concrete de a pune in practica ceea ce pornesti tu, ca atare de unul singur nu prea vei avea succes. Cheama alaturi de tine o persoana mai matura si mai organizata care exceleaza in practica. Tu… mai mult cu teoria!

SAGETATOR - Nu umbla cu cioara vopsita mai ales cand ai alaturi de tine o persoana cu mult fler care va simti imediat ca incerci sa fugi de raspundere. Daca promiti ceva, tine-te de cuvant si nu cauta tertipuri sa te fofilezi, pentru ca nu-ti merge. Daca faci vreo greseala cu gandul ca nu va fi descoperita de nimeni, te inseli, pentru ca, de fapt, tu nu stii sa minti. Te vei da imediat de gol si atunci imaginea ta de persoana super-corecta va avea de suferit.

CAPRICORN - Nu mai poti continua o actiune, pentru ca ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce va aduce de acum inainte. Mai bine zis, nici nu crezi ca mai are ceva de oferit, ca atare preferi sa-i pui punct acum, fara sa-i mai dai vreo sansa. Uneori e mai bine sa fii transant si sa spui categoric nu, decat sa mai insisti sa salvezi o situatie care nu mai inspira nimic. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce te vei elibera de povara si vei avea starea necesara pentru a te relaxa si a te gandi si la altele, mai frumoase.

VARSATOR - Oboseala fizica se combina cu cea psihica si nu da un rezultat prea bun pentru tine. Cand nu ai resursele necesare pe care sa te bazezi, mai bine stai pe loc, pentru ca nu vei avea parte de rezultate prea bune. Ai avut o perioada extrem de agitata care te-a consumat la maximum si acum resimti major efectele propriilor tale excese. Au fost obligatii pe care ti le-ai asumat, dar nu cumva ai abuzat prea mult de propriile puteri? Acum se vede ca nu mai poti si tot ce ti-ar trebui ar fi o pauza. Mai lunga daca s-ar putea.

PESTI - Tii cu dintii de o suma de bani, convins ca va veni o zi cand vei avea nevoie de ea, dar azi esti nevoit sa umbli in acest cont pus deoparte pentru alte scopuri. Ii dai cu mari retineri, cu teama sa nu dezechilibrezi cumva bugetul, dar este o plata urgenta, de care nu poti scapa. Nu tine banii la saltea cand ai atatea facturi in asteptare, ci incearca sa scapi de ele una cate una, in functie de prioritati. Nu e perioada acumularilor, ci a platilor obligatorii, dar dupa ce le aduci la zi, te vei simti mult mai bine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »