Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 7 iulie 2011

07 Jul 2011, 817 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 7 iulie 2011

Horoscop - Joi, 7 iulie 2011

BERBEC - Credeai ca lucrurile au ajuns pe un teren sigur pe care se va mentine asa o perioada, dar se pare ca te-ai bucurat inainte de vreme. De unde nici nu te astepti, un inamic isi baga coada in treburile tale si da peste cap tot echilibrul pentru care ai muncit atata. Ai pierdut din vedere un detaliu aparent minor, dar care acum isi arata efectele nefaste. Daca ai fi fost mai atent si mai prudent, nu ai fi pierdut acum atata timp reparand o boacana in care ai si tu o oarecare contributie.

TAUR - Ai o atitudine rezervata in fata promisiunilor si viselor frumoase pe care si le fac amicii tai. Ei vad lucrurile intr-o maniera mult mai idealizata, optimisti la maximum, or tu esti mai retinut si nu ai vrea nici sa te lasi furat de iluzii, ca ei, si nici sa le dai apa la moara. Vii cu argumente solide, cu dovezi palpabile si ii mai tragi din cand in cand de maneca pentru a le arata ca nu tot ce zboara se mananca. Nu-i trezi din visare, daca ei se simt bine asa, pentru ca unora le face placere sa traiasca in alta lume decat cea concreta, iar tu, un om al concretului, nu ai cum sa-i intelegi.

GEMENI - Esti nesigur pe sentimentele tale, acum spui una, peste o ora spui alta, incat nici partenerului nu mai stie ce sa inteleaga. Te cam joci cu rabdarea lui si nu inspiri prea multa incredere prin aceasta atitudine usuratica. Dragostea seamana mai mult cu o distractie pentru tine, fiind mai atras de aventuri, de flirturi, de glume romantice, decat de o relatie solida si de viitor. De fapt, nu vrei sa te implici atat de mult, deocamdata, considerand ca e bine sa-ti mentii libertatea.

RAC - Decat sa suferi in continuare de pe urma unei vechi erori, mai bine te confrunti direct cu efectele acesteia si repari ce se mai poate. Daca nu mai e nimic de facut, inchide acest capitol definitiv, accepta-ti infrangerea cu maturitate si mergi mai departe fara sa te chinuiesti singur. Nu are rost sa ramai blocat la nesfarsit intr-o zona sumbra doar pentru ca te simti vinovat, ci, in situatii critice, e mai buna o interventie rapida, chiar si fara anestezie. Doare pe moment, dar dupa aceea totul trece.

LEU - Te simti bine in pielea ta, totul merge intr-o directie promitatoare iar perspectivele te stimuleaza sa te implici mai mult in ceea ce-ti face placere. Ca e vorba de discutii cu amicii, ca e munca obisnuita de serviciu sau orele petrecute cu persoane dragi, esti fericit si se vede pe chipul tau ca toate merg bine. Vei transmite ceva din buna ta dispozitie si celor cu care intri in contact, incat vei deveni o companie foarte placuta si cautata. Ai o vorba buna, o gluma si un compliment pentru orice persoana cu care interactionezi.



FECIOARA - Daca vrei sa te detasezi cu adevarat de tot stresul din ultimele zile, nu sta in acelasi mediu tensionat. Iesi de aici, fugi unde vezi cu ochii, ia-ti o zi libera in care sa nu te mai gandesti la nimic. Te apuca un dor de duca si simti nevoia unei vacante, dar numai tu stii daca ti-o poti permite acum sau mai trebuie sa amani. Sa visezi la destinatii superbe nu te opreste nimeni, ca atare chiar si o calatorie virtuala ar avea un efect la fel de relaxant pentru tine, chiar daca nu poti urca, efectiv, in tren si sa pleci acolo unde ai dori sa fii.

BALANTA - Esti atent la detalii si nu vrei sa pornesti o actiune noua fara sa detii toate informatiile necesare. Pui mana pe carte, afli raspuns la intrebarile care te coplesesc si eventual stai de vorba si cu un specialist, de la care ai multe de aflat. Nu porni pe acest drum decat dupa ce esti sigur ca ti-ai format o imagine de ansamblu foarte clara si matura si dupa ce iti trasezi pe hartie pasii importanti. E nevoie de o organizare extrem de riguroasa, pentru ca succesul vine doar daca urmezi intocmai strategia batuta in cuie de altii mai intelepti.

SCORPION - A sta singur si a rumega in sinea ta o suparare nu e cea mai buna solutie pentru tine. Iesi in lume, inconjoara-te de oameni pentru ca numai acolo vei uita de toate. Ai nevoie de un anturaj vesel, care sa-ti distraga atentia de la necazurile personale. Ca atare profita de orice ocazie de a socializa. Vei uita repede de problemele tale daca te vei implica intr-o activitate colectiva. Cand vei compara problemele tale cu cele ale unei omeniri intregi, iti vei da seama ca nu merita atata suferinta.

SAGETATOR - Stai tu ce stai, dar si cand se umple paharul, devii ca o furtuna. Suporti o vreme un tratament pe care nu-l meriti, dar vine o zi cand vei rabufni si te vei ridica pentru drepturile tale. Agresivitatea nu e cea mai buna solutie, dar daca nu merge cu vorba buna, trebuie sa mai iei si taurul de coarne pentru a obtine ceea ce ti se cuvine. Cat ai sa tolerezi atitudinea dominatoare a celui care se uita la tine de sus? Trebuie sa spui odata si-odata: gata!

CAPRICORN - Iti place rolul pe care il joci in actiunile altor persoane, mai ales daca apeleaza la tine cu un soi de umilinta. Stii ca eu nevoie de tine si astepti sa fii rugat, dar vei interveni cu inima deschisa pentru a le oferi un sfat sau o solutie. Daca raspunsul e la tine, il vei da fara sa stai pe ganduri, dar ai nevoie doar de atat: de o invitatie un pic lingusitoare pentru a interveni in favoarea celui aflat in impas si, la final, doar un multumesc sincer. Te dedici cu adevarat, pentru ca stii ca cineva are nevoie de tine.

VARSATOR - Muncesti cu placere, complet adancit intr-o activitate care iti pune foarte bine in valoare talentele. Daca ai ocazia de a strecura in activitatea ta si un dram de simt artistic, atunci rezultatele vor fi demne de toata lauda. Nu dai randament in activitati de rutina, in care sa urmezi un sablon strict pe care-l stii pe din afara, ci ai nevoie de ceva care sa-ti puna la treaba creativitatea, imaginatia si spiritul liber de artist. Pui suflet in ceea ce faci si se vede!

PESTI - Ideile tale sunt valoroase si trebuie sa le expui public, pentru ca ar putea beneficia si altii de ele. Vei fi apreciat pentru ceea ce spui, vei primi laude sincere pentru ceea ce reprezinti, si o astfel de atmosfera este foarte stimulativa. Dai si mai mult din tine atunci cand esti apreciat si ajungi mai repede la scopurile propuse daca esti inconjurat de oameni care pun pret pe parerile si faptele tale. Nu ai avea niciun chef daca mereu te-ar critica cineva sau ar incerca sa te dea la o parte, or, azi, ai toate sansele sa iesi in prim plan si sa-ti exprimi punctul de vedere.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »