Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 5 iulie 2011

05 Jul 2011, 603 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 5 iulie 2011

Horoscop - Marti, 5 iulie 2011

BERBEC - Daca mai stai mult sa te gandesti, ratezi o ocazie mult prea buna ca sa-ti scape. Fii mai spontan in reactii, nu mai cere amanari ca sa mai analizezi situatia, ci e nevoie de o reactie rapida. Cu cat stai sa verifici mai atent detaliile, cu atat punctele sensibile apar mai multe la suprafata, dar uneori norocul nu asteapta. Mai greu va fi daca se vor ivi doua ocazii la fel de bune si nu vei sti pe care sa o alegi, pentru ca da, uneori sansa apare din doua sensuri diferite si nu ai vrea sa fugi dupa doi iepuri.

TAUR - Cineva te trage de maneca sa nu te bagi intr-o actiune extrem de riscanta. Daca nu-l asculti, vei avea de pierdut, ca atare tine cont si de obstacolele care vin de la altii. Cei care nu te lasa sa mergi mai departe nu-ti vor intotdeauna raul, ci e felul lor de a te opri sa faci o prostie. Azi pot aparea tot felul de vesti-bomba despre esecuri, momente critice, rasturnari de situatie, si care trebuie sa iti fie invatatura de minte sa nu te mai joci cu focul atunci cand esti avertizat ca te poti frige.

GEMENI - Ai grija cu cine iti permiti sa te comporti asa cum esti tu, fara cenzura, pentru ca o atitudine superficiala nu va fi pe placul celor care tin in mana soarta ta. Ca e un superior care nu prea apreciaza spiritele libertine sau ca e un reprezentant al statului care cauta sa respecte doar litera legii, fara abatere, azi poti avea de suferit de pe urma placerii tale de a spune ce gandesti la primul impuls. Poti lua o nota proasta, metaforic vorbind, doar pentru ca te comporti prea liber.

RAC - Emotia ta creste cu fiecare zi care te apropie de un eveniment de familie caruia ii acorzi o semnificatie aparte. Ca e vorba de o casatorie in perioada imediat urmatoare sau de un concediu impreuna cu cei dragi, privesti cu la fel de multa emotie acel moment, pentru ca simti ca te va face foarte fericit. Deocamdata preferi sa pastrezi emotia ascunsa in adancul sufletului, ca sa nu te bucuri inainte de vreme, dar se vede deja ca nu mai ai rabdare.

LEU - Nu poti fi de acord cu parerile care se vehiculeaza in jurul tau, pentru ca tu ai invatat altfel din experienta ta de viata. Una ti s-a spus la scoala si alta auzi acum, de la colaboratorii tai, de aceea esti un pic derutat: de cine sa tii cont? Cel mai bine ar fi sa iei de bune informatiile scrise negru pe alb in carti si manuale, si sa nu te bazezi pe opinii contradictorii din anturaj. Unii nu se bazeaza pe nimic la nivel teoretic ci emit pareri personale pe care cartile pe care le-ai citit tu le vor contrazice total. Informatia argumentata e sfanta, nu parerea lumii.



FECIOARA - Renunti repede la o actiune care nu mai merge nicaieri. Desi nu esti atat de ferm, de felul tau, de data aceasta preferi sa pui repede punct ca sa te apuci imediat de altceva. Daca se blocheaza o cale pe neasteptate, nu vei pierde vremea cu intrebari si deruta, ci vei schimba imediat macazul spre alt sens. Dai dovada de multa spontaneitate si curaj, pentru ca nu te pierzi cu firea atunci cand vezi ca un plan a esuat, ci gasesti rapid o alta solutie care sa te ajute sa mergi mai departe.

BALANTA - Lucrezi intr-un anturaj care inspira o buna cooperare si un spirit general pozitiv. Cand dialogul merge atat de bine, cand parerile tale sunt ascultate si primite cu entuziasm de ceilalti, e o placere sa faci parte dintr-un colectiv. Joci un rol important intr-o echipa, pentru ca tu oferi solutii originale si indraznete pe care ceilalti le vor prelua cu inima deschisa. E foarte stimulativa colaborarea, in astfel de conditii de buna intelegere si comunicare, de aceea rezultatele bune apar repede.

SCORPION - Cum sa nu te bucuri de vestile bune care apar, pentru ca aveai mare nevoie de o incurajare. Ai senzatia ca apare soarele pe strada ta dupa o perioada de tensiune si nesiguranta si arati tuturor ca te simti bine in pielea ta. Vestile bune sunt punctul perfect de start catre scopuri si mai curajoase, pentru ca ceea ce afli te stimuleaza sa mergi mai departe si sa tintesti si mai sus. Succesul apare exact din directia de la care aveai cele mai mari pretentii si poti fi mandru de eforturile pe care le-ai depus in acest sens. Meriti toate laudele!

SAGETATOR - Din doua directii, trebuie totusi sa o alegi pe una din ele, pentru ca ar fi imposibil sa mergi pe doua cai simultan. Esti in fata unei decizii, dar nu stii prea bine care sens e cel mai bun pentru tine, ca atare vei porni pe o anumita cale oarecum la ghici, fara sa detii informatii despre ceea ce te asteapta la destinatie. Esti norocos de felul tau, ca atare ai putea face o alegere buna, chiar daca e la voia intamplarii, dar ti-e absolut imposibil sa te decizi. Totusi, in timp, s-ar putea sa te gandesti de multe ori ce-ar fi fost daca o alegeai pe cealalta?

CAPRICORN - Ai suficienta rabdare sa te ocupi de un proiect nou de anvergura. Esti constient ca e cale lunga pana la rezultatele visate, dar cum esti obisnuit cu eforturile pe termen lung, te apuci serios de treaba. Fara graba, pas cu pas, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, pentru ca esti genul de om care da randament in actiuni intinse pe saptamani sau luni inainte. Stii spre ce te indrepti, nu e o directie la voia intamplarii, de aceea incerci sa construiesti totul lent, ca la carte.

VARSATOR - Nu te crampona de un banal blocaj de comunicare in iubire, pentru ca persoana iubita nu poate fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Tu una spui si el alta intelege, dar n-are rost sa transformi acest impas intr-un motiv de cearta. Ai rabdare cu el, pentru ca poate fi preocupat de alte probleme care nu-i permit sa fie atent la toate nuantele vorbelor tale. Se va trezi ceva mai tarziu si atunci vei intelege ca la mijloc a fost doar o situatie prost interpretata.

PESTI - Nu mai poti continua un plan care se tergiverseaza deja de prea mult timp. Ti-ai pierdut interesul pentru rezultatele finale si ai vrea sa te opresti aici. Daca ai obosit, daca simti ca nu mai ai nimic de asteptat de aici, merita sa pui punct cat mai repede, dar nu pentru a te apuca imediat de altceva nou,. Ai nevoie de un repaus, ca atare ia-ti o zi libera ca sa nu te mai gandesti la ce a fost. Poate e nevoie si de o recapitulare finala din care sa intelegi ce anume n-a mers bine si sa extragi niste concluzii.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »