Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 8 iulie 2011

08 Jul 2011, 584 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 8 iulie 2011

Horoscop - Vineri, 8 iulie 2011

BERBEC - Primesti o veste excelenta despre un eveniment care va avea loc in perioada urmatoare si nu mai ai rabdare pana la clipa respectiva. Atmosfera devine mult mai animata datorita acestei vesti si aduni in jurul tau si alti oameni care asteapta, la fel ca tine, numai lucruri bune de la acel moment deosebit. Simti nevoia sa transmiti si tu, mai departe, ceea ce auzi si te bucuri sa vezi ca si ceilalti primesc stirea cu la fel de mult entuziasm. Aveai nevoie de acest suflu nou!

TAUR - Stateai ca pe ghimpi si aveai impresia ca nu poti face nimic, blocat intr-un impas, dar azi apare o veste care te ajuta sa scapi de acest stres. Te eliberezi, te simti din nou in largul tau si incepi sa descoperi si jumatatea lucrurilor, recunoscand ca ai fost coplesit de pesimism si griji inutile. Ai cautat prea mult nod in papura si evident ca ai si gasit defecte, ca atare uneori e nevoie doar de o atitudine un pic mai relaxata ca sa nu te cramponezi de orice hop.

GEMENI - Viata de familie este foarte animata si totul graviteaza in jurul unor activitati domestice la care fiecare isi aduce contributia. Exista un schimb excelent de energii intre sot si sotie, intre copii si parinti, intre frate si sora, pentru ca ii uneste un scop comun pentru care fiecare incearca sa investeasca ce are mai bun. Atat timp cat interesul este acelasi, nimeni nu va fugi de raspundere sau de efort, ci va participa trup si suflet in realizarea acelui scop.

RAC - Conflictele apar la tot pasul la locul de munca, pentru ca nu ai parte de colaboratori calmi. Unii ridica tonul la orice si tu, fire mai sensibila, poti avea reactii ciudate. Nu le vei raspunde cu aceeasi moneda, ci te vei retrage in sinea ta si vei reduce la minimum dialogul. Nu-i lasa pe cei agresivi sa se impuna prin mijloacele la care apeleaza, pentru ca poti dezamorsa conflictul si cu duhul blandetii. Unii vor sa aiba ultimul cuvant prin ton nervos, dar uita ca nervii pot strica totul.

LEU - Nu pune la suflet chiar tot ce auzi, pentru ca unele stiri nu sunt atat de sumbre pe cat par la prima vedere. Fii mai relaxat, chiar daca pe moment ai impresia ca-ti cade cerul pe umeri, pentru ca, dupa ce va trece tensiunea, vei rade ca te-ai stresat atat de tare. Un dram de indiferenta nu strica, de aceea ar fi bine sa mai faci si haz de necaz, sa mai tratezi si in gluma vestile proaste pentru ca sigur maine vei privi altfel lucrurile. Zambeste si glumeste, orice ar fi!

FECIOARA - Nu vorbi despre bani daca ai in preajma oameni de o cu totul alta situatie materiala decat tine, pentru ca se pot incinge discutii tensionate.

Daca tu nu prea ai cu ce te lauda, vei privi cu un dram, de inferioritate starea buna a celor din fata ta, dar daca ai ceva in portofel, discutiile cu cei mai saraci nu prea sunt recomandabile. Sunt unele subiecte pe care e bine sa le eviti, iar unul dintre acestea e nivelul salariului tau. Unii fac prea mult tam-tam pe seama veniturilor lor - mari sau mici - si ceilalti nu se vor simti in largul lor.

BALANTA - Trebuie sa intervii intr-o relatie oarecum dezechilibrata, pentru ca este recunoscut talentul tau de arbitru care poate restabili ordinea si buna intelegere. Esti la mijloc intre doua tabere marcate de mari diferente de viziune asupra lucrurilor: unii sunt conservatori si considera ca cea mai buna cale e cea deja experimentata si verificata, altii vor schimbare si noutate si ar fi dispusi sa incerce si alte variante. Tu vei reusi sa-i asezi pasnic la masa tratativelor pentru a gasi o cale de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea.

SCORPION - Apar neintelegeri minore in cuplu, care ar putea fi usor aplanate daca niciunul din voi nu si-ar pune prea mult in valoare propriile orgolii. O relatie implica si sacrificii, si renuntarea la propriile principii de dragul celuilalt ca atare unul din voi va fi nevoit sa treaca ceva cu vederea in cazul in care celalalt o va tine doar pe a lui cu incapatanare. Se pare ca de data aceasta partenerul tau va tacea si te va lasa pe tine sa iei decizii pentru amandoi, stiind ca asa e mai bine pentru relatia voastra.

SAGETATOR - Esti destul de speriat de o veste care priveste cariera ta de acum inainte, pentru ca te afli intr-un moment critic pe care nu ai vrea sa-l gresesti. Stii ca exista cineva cu ochii pe tine si iti urmareste fiecare miscare si, din cauza lui, incerci sa faci totul ca la carte, ca sa nu-i dai motive sa te critice sau sa te sanctioneze. Mai greu va fi ca, in cazul in care apar la iveala efectele unor erori mai vechi, sa cauti explicatii pentru ele, pentru ca nu este exclus sa ti se puna in carca si alte erori, care nu-ti apartin.

CAPRICORN - Incerci sa fii impartial si sa judeci la rece o situatie cu doua directii diferite de interpretare. Unii vor incerca sa te influenteze sa inclini spre una din parti, dar vei respinge orice incercare de intimidare. Esti capabil sa iei o decizie cat se poate de corecta, ascultand argumentele pro si contra care se vehiculeaza in jur. cu atat mai mandru esti de rezultatul la care ajungi cu cat vezi pe fata celor care asteapta de la tine raspunsul un aer de usurare, cum ca le convine pe deplin verdictul tau.

VARSATOR - Toate inainteaza lent si sigur spre un varf pe care ti se pare, in acest moment, cel mai inalt punct al viselor tale. Ti-ai stabilit un scop maret, dar pe care te simti in stare sa-l atingi, pentru ca iti vei concentra toate fortele pentru a-l realiza cat mai repede. Esti constient ca nu e usor sa ajungi acolo, dar ti-ai stabilit deja o strategie cat se poate de clara si matura. Stii la cine sa apelezi, stii pe cine poti conta, detii suficiente informatii in acest sens, deci totul e doar o chestiune de timp pentru a-ti materializa marele vis odata si-odata.

PESTI - Nu te crampona de hopul in care te simti blocat, pentru ca nu merita atata atentie! E un fleac, un obstacol minor, fata de altele, tocmai de aceea trebuie sa ai doar putina rabdare pentru a reveni totul la normal. Daca te prinde intr-un moment in care ai tendinta de a exagera gravitatea tuturor lucrurilor, vei spune ca e cel mai complicat hop din viata ta, dar dupa ce va trece vei rade de tine ca ai fost atat de panicard. Totul are rezolvare, doar ca nu in clipa si in felul in care ai dori tu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »