Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 9 iulie 2011

09 Jul 2011, 722 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 9 iulie 2011

Horoscop - Sambata, 9 iulie 2011

BERBEC - Esti obosit la final de saptamana pentru ca ai trecut printr-o serie de evenimente agitate care te-au consumat la maxim si fizic, si mental. Acum tot ce-ti doresti e putina odihna, departe de orice motiv de stres, dar greu de crezut ca vei scapa de galagie si astazi. De undeva, tot apare un fleac care te irita si te face sa explodezi in cel mai nepotrivit moment, incat iti trebuie cateva ore bune ca sa restabilesti linistea initiala. Incearca sa ignori ceea ce nu-ti convine ca sa nu-ti strici ziua degeaba.

TAUR - Ce zi superba la orizont! Soare, veselie, vesti bune, toate intr-o companie perfecta pentru o zi de week-end. E ca o zi de vacanta, in care nu te preocupa nimic altceva decat distractia, joaca, aventura. Te comporti ca un copil, indiferent de varsta pe care o ai, si dai frau liber imaginatiei sa gasesti noi si noi motive de divertisment pe oriunde ai trece. Te bucuri din plin de lucrurile frumoase ale vietii si ii atragi si pe altii in joaca ta, lasand la o parte orice motiv de suparare. Ai mare nevoie de detensionare.

GEMENI - Ai rolul de a mai trage de maneca pe cei care se agita parea tare sau care se entuziasmeaza prea repede atunci cand apare ceva nou la orizont. Esti factorul de echilibru, mintea limpede, carligul care ii ancoreaza pe cei prea grabiti, pentru ca tu nu iti pierzi cumpatul nici macar in fata celor mai interesante perspective. Esti de parere ca e mai bine sa mai astepti o vreme sa se aseze toate lucrurile pe un teren solid inainte de a sari in sus de bucurie, caci, dupa aceea, te vei bucura si tu cu toata fiinta. Nu esti asa de obicei, dar e semn de maturitate!

RAC - Primesti o veste foarte transanta pe care nu o poti negocia in nici un fel. Trebuie sa accepti conditiile impuse fara sa comentezi, pentru ca peste toate planeaza teama de a nu gresi cu risc de a fi sanctionat. Nu e placut sa te supui orbeste in fata unei conditii defavorabile, dar dupa ce vei depasi acest hop, iti vei da seama ca ai facut bine, ca a fost un sacrificiu in beneficiul tau. Uneori e nevoie si de astfel de compromisuri care te vor propulsa mai departe in planurile tale.

LEU - Asteptai cu sufletul la gura un raspuns si iti faceai iluzii ca va fi unul bun, dar ai parte de o dezamagire. Vestea care soseste nu e deloc la nivelul asteptarilor si aluneci de sus, de la nivelul sperantelor facute. Desi ai primit suficiente avertismente ca nu va iesi atat de bine pe cat doresti, totusi ai continuat sa-ti faci visuri, dar gandirea pozitiva nu au fost de ajuns pentru a atrage spre tine vestea mult dorita. Te trezesti la realitate, dar tot mai ramane undeva in suflet o farama de speranta.

FECIOARA - Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu va fi o calatorie lipsita de stres.

Ori traficul e infernal, ori nu calatoresti in cea mai buna companie sau in cele mai optime conditii, ca atare vei ajunge la destinatie foarte obosit. Ceva nu iese conform sperantelor tale de relaxare de la plecare, deoarece apar tot felul de inconveniente care strica toata placerea deplasarii in sine. Aproape ca regreti ca nu ai ramas acasa.

BALANTA - Este o zi dedicata sufletului, pentru ca simti nevoia sa te detasezi de toate si sa te gandesti doar la lucrurile frumoase ale lumii in care traiesti. Cu asemenea atitudine pozitiva, vei fi pe deplin rasplatit de senzatii placute, de evenimente aducatoare de fericire si de vesti perfecte pentru un week-end reusit, iar dragostea apare si ea in peisaj prin intermediul celor care tin cu adevarat la tine. Vezi in ochii lor iubire, simpatie, admiratie, bucurie si te hranesti din darurile lor superbe.

SCORPION - Nu poti trece peste un conflict pe care l-ai avut mai demult cu un amic si refuzi orice invitatie la dialog din partea acestuia ca sa-i arati ca te simti jignit. Poate ar fi bine sa-i mai dai o sansa, mai ales daca vezi la el ca regreta ca a gresit, pentru ca trebuia sa fie o relatie de lunga durata care s-a terminat din cauza unei prostii. Iarta-l, nu te mai uita inapoi cu ostilitate, pentru ca uneori celalalt merita sa-i mai oferi o sansa de a repera greseala. El incearca din rasputeri sa-ti intre iar in gratii, totul e sa-l lasi si tu!

SAGETATOR - Te simti excelent in grupul de amici care se strange azi in jurul tau si iti acorda multa atentie. Te simti actor principal in toate activitatile de grup care se desfasoara azi iar tu devii un fel de sef de echipa care ii conduce si pe ceilalti spre cele mai interesante aventuri. Toate propunerile tale sunt acceptate imediat, imbratisate cu entuziasm de companionii tai, incat veti avea o zi perfecta impreuna. Merita sa iesi in lume, sa te distrezi, sa socializezi si sa iti pui in valoare talentele care iti vor asigura popularitatea.

CAPRICORN - Simpatia prietenilor este cel mai placut balsam al acestei zile. Dialogul merge usor, ii simti foarte aproape pe cei care iti tin azi companie si va leaga ceva mai mult decat subiectele comune de discutie. E o compatibilitate perfecta la nivel afectiv si mental, pentru ca aveti aceleasi gusturi, aceleasi preferinte si aceleasi vise, iar aceste puncte comune va apropie foarte mult. Daca faci azi o noua cunostinta, poate fi startul unei frumoase prietenii. Daca e de sex opus, de aici se poate naste chiar mai mult decat o prietenie!

VARSATOR - Planurile de viitor te entuziasmeaza atat de mult, incat ai vrea sa le dai startul chiar de acum. Nu mai poti astepta, esti prea aprins de ceea ce va urma in viata ta incat ai vrea sa sari peste unele etape intermediare, pe care le consideri neimportante sau plictisitoare. Nu te grabi, accepta ritmul impus de cursul firesc al evenimentelor, pentru ca fiecare pas are rolul sau pe parcurs. Chiar daca se prelungeste prea mult perioada de asteptare, intr-un final vei intelege ca fiecare etapa a avut un rost.

PESTI - Cine te are astazi prin preajma, are numai de castigat, pentru ca ai un efect benefic asupra celor tristi sau necajiti. Le dai ceva din entuziasmul tau, pentru ca degaji energie pozitiva de la care si ceilalti vor incerca sa prinda cate ceva. Devii un fel de sursa de energie pentru cei deceptionati, fiind modul tau de a darui celor care au nevoie de tine ceva din preaplinul tau de buna dispozitie. Si tu ai fost sprijinit in mod similar cu alte ocazii, deci acum oferi inapoi ceea ce ai primit candva. Generozitate si marinimie la maximum.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »