Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 10 iulie 2011

10 Jul 2011, 590 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 10 iulie 2011

Horoscop - Duminica, 10 iulie 2011

BERBEC - Cand unele planuri ale vietii tale lasa de dorit, nu are rost sa aluneci spre depresie, pentru ca sigur exista altceva mai bun in compensatie. Cand o usa se inchide undeva, se deschide o fereastra in alta parte, ca atare trebuie sa-ti pastrezi tonusul ridicat ca sa poti gasi imediat directia spre care sa-ti indrepti atentia. Cineva drag are nevoie de tine, sa-l imbarbatezi, sa-i ridici moralul, si daca si tu ai fi trist si deprimat, atunci unde ati mai ajunge? Zambeste de dragul celuilalt.

TAUR - Daca pleci la drum, e posibil sa ai parte de tot felul de situatii neprevazute care sa-ti strice placerea calatoriei. Ceva nu iese conform planurilor de la plecare si aproape ca regreti ca nu ai ramas acasa. Daca ai fi fost mai informat inainte de a porni la drum, poate aceste probleme nu ar fi existat, dar ai plecat orbeste, fara sa stii ce te asteapta pe parcurs sau la destinatie iar acum e normal sa dai piept cu surprizele. E o lectie buna pentru tine sa dai macar un telefon inainte ca sa vezi daca totul e pregatit.

GEMENI - Ti se infiltreaza in minte un gand negativ si, odata instalat acolo, nu mai vrea sa iasa. Nu e genul tau, de regula ai o atitudine pozitiva, dar de data aceasta esti coplesit de acest sentiment nefast care pune stapanire pe tine. Nu mai esti in stare de nimic atat timp cat acel ghimpe ramane infipt in inima, ca atare cu el trebuie sa lupti mai intai, ca sa scapi de sub influenta acestuia. Totul ti se pare mai greu cat timp esti prins in capcana, deci fa tot posibilul sa scapi de acest gand negru care te face sa spui nu pot la orice provocare.

RAC - Trebuie sa faci o calatorie cu un scop foarte bine definit, nu neaparat din placere, fiind mai degraba o obligatie in interesul altcuiva. Lasi deoparte propriile placeri de week-end si pleci la drum pentru a-i face pe plac acelei persoane care asteapta multe de la tine. Datoria inainte de toate, iti spui, de aceea faci un efort sa duci la indeplinire angajamentul luat. Vei lasa o impresie foarte buna in ochii persoanei careia i te dedici, pentru ca arati ca esti un om demn de incredere la nevoie.

LEU - Unde e indrazneala ta caracteristica? Azi te comporti de parca ai fi timid sau ti-ar fi teama sa-ti exprimi sentimentele. Esti intimidat de prezenta persoane iubite si astepti ca aceasta sa faca primul pas in locul tau. Cand te indragostesti, nu mai esti la fel de stapan pe tine, asa ca de obicei, ci devii mai rezervat, asteptand un semn de la cel de care iti place. Cat timp nu stii ce simte pentru tine, nu ai curaj sa faci nimic.

FECIOARA - Nu poti ramane captiv la nesfarsit intr-o stare negativa ci trebuie sa iei taurul de coarne si sa faci ceva sa scapi de sentimentul nefast care te paste.

Trebuie sa lupti cu gandurile negative, cu propriile limite si temeri, pentru ca nimeni nu va veni sa le dea la o parte in locul tau. E o chestiune de vointa personala, ca atare aduna-ti fortele si concentreaza-le spre rezolvarea acelei probleme in care te simti blocat. Detii toate resursele sa depasesti acest impas prin ambitia ta proverbiala, dar si prin curajul de a actiona aici si acum.

BALANTA - Esti coplesit de o stare emotionala sensibila care te face sa vezi in jur numai motive de suparare. Te simti dezavantajat, dat la o parte, si ai impresia ca esti singurul care se sacrifica pentru ceilalti. E nevoie si de astfel de compromisuri, din cand in cand, pentru ca fara ele nu poti depasi diversele hopuri ale vietii. Dupa ce totul se va fi asezat pe fagas normal, ai sa fii multumit ca ai putut face aceste gesturi, chiar daca acum, pe moment, par dureroase. Fa-le fara sa regreti, vor avea efectele scontate!

SCORPION - Nu sta singur cand te paste depresia, pentru ca nu esti in cea mai buna forma psihica si orice amintire neplacuta te poate dobori. Trebuie sa te alaturi unui grup mai larg de persoane printre care sa gasesti subiecte interesante de discutie. Concentrat la cu totul alte probleme decat cele personale care te-au coplesit, vei uita de toate si, pana la finalul zilei, te vei relaxa asa cum trebuie. Fa un efort sa iesi din casa, din lumea ta sumbra, pentru ca acolo e mediul in care crizele stau gata-gata sa rabufneasca si nu-ti fac bine.

SAGETATOR - Ca sa poti termina cu brio un proiect, ai avea nevoie de un ajutor din afara. Azi poti gasi persoana potrivita care te poate ajuta in acest sens si ii vei fi recunoscator pentru interventia sa salvatoare. Uneori ajunge doar sa spui ca ai nevoie de sprijin, pentru ca adevaratii prieteni vor veni alaturi de tine, oricat de greu ar fi. Si tu ai face la fel pentru ei, la nevoie, pentru ca asta inseamna prietenia adevarata: un schimb permanent, egal si reciproc de energii pozitive.

CAPRICORN - Primesti exact informatia de care aveai nevoie prin intermediul unui prieten care apare in calea ta la momentul potrivit. E un noroc, pentru ca totul depinde de sansa de a trece prin locul respectiv in momentul oportun pentru a-ti iesi in cale vestea cea buna. Totul se rezolva datorita acestei aparitii miraculoase pe care o vei trata ca pe cel mai important moment al saptamanii. Esti fericit, se vede pe chipul tau ca ti-ai recapatat optimismul si curajul de a merge mai departe, pentru ca depindeai intru totul de acea stire excelenta.

VARSATOR - Visele tale au toate sansele sa se implineasca asa cum doresti si azi incepi sa vezi cu ochii tai cat de aproape esti de scopul cel mare. Faci un pas inainte, mai depasesti un hop, mai atingi un succes partial, si esti din ce in ce mai aproape de finalul fericit. Totul depinde de optimismul tau dus la extrem, pentru ca, atat timp cat spui da, se poate, la orice, nimic nu te poate opri. Gandeste pozitiv, nu renunta nicio clipa la speranta si vei vedea ca totul se indreapta spre succesul propus.

PESTI - Banii sunt la un nivel promitator si iti curaj sa faci planuri costisitoare. Meriti si tu din cand in cand un premiu, ca atare poti visa la cumparaturi scumpe, la o vacanta de lux sau la o investitie de milioane. Trebuie sa tintesti cat mai sus, pentru ca succesul depinde mult si de increderea proprie in reusita visata. Detii toate resursele sa atingi un succes deplin, sa iesi in fata, sa te remarci printr-un atu doar al tau care te propulseaza in frunte si iti da mai multa incredere in propria valoare.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »