Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 11 iulie 2011

11 Jul 2011, 663 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 11 iulie 2011

Horoscop - Luni, 11 iulie 2011

BERBEC - Dragostea te face mult mai relaxat, pentru ca totul evolueaza intr-o directie promitatoare. Chiar daca esti abia la inceputul unei iubiri, privesti cu mult optimism sensul in care se indreapta relatia voastra si te bucuri din plin de fiecare moment pe care il petreceti in doi. In intimitate, vorbele dulci zboara libere, declaratiile de amor capata contur iar planurile de viitor va fac pe amandoi mai fericiti si mai dornici de implicare. Chiar daca e doar un joc al iubirii, te capteaza cu totul.

TAUR - Primesti o veste care pune capat unui drum ce parea sa mearga bine. Seamana cu un esec, ca o stire bomba care te lasa fara directie pe moment, dar trebuie sa iti aduni repede fortele si gandurile ca sa gasesti imediat o iesire din impas. E normal sa fii surprins de asemenea rasturnare de situatie, dar daca nu-ti pierzi cumpatul si iti mentii mintea limpede, vei putea deturna planurile incat sa nu pierzi totul. Schimbi rapid directia si te folosesti de aceleasi resurse, dar pentru un alt scop decat cel initial care, iata, nu mai poate fi atins.

GEMENI - Faci echipa buna cu un colaborator la fel de energic si de entuziast ca tine. va stimulati unul pe altul, va completati reciproc si din tandemul vostru poate iesi un rezultat de care va veti folosi deopotriva. Chiar daca se mai incing si dispute, se vor dovedi a fi constructive, pentru ca apreciezi momentele in care fiecare isi pune in valoare calitatile intelectuale si trasaturile de caracter, iar intre doi oameni destepti, contradictiile pot fi de fapt un schimb de pareri ceva mai furtunos, dar, in final, reciproc avantajos.

RAC - Legea intervine in sarcinile asumate si te obliga sa urmezi intocmai un regulament batut in cuie. Esti genul de om care se supune destul de usor normelor impuse de sus, pentru ca e o forma buna de a te organiza si a ajunge la rezultatele dorite fara sa pierzi timpul cu experimente. Faci totul ca la carte, asa cum ti se spune, si vezi cum se contureaza rezultatele finale. Pentru ca ai urmat calea corecta, vei fi recompensat pentru munca depusa si vei fi apreciat ca ai fost executantul perfect.

LEU - Este o zi transanta, in care se pot spune lucrurilor pe nume fara drept la replica. Finalurile de drum, despartirile, esecurile definitive pot face parte din meniu, ceea ce nu suna tocmai bine, dar uneori e nevoie si de asemenea decizii ferme. Daca nu se mai poate face nimic intr-o actiune ajunsa intr-un punct critic, mai bine ii pui punct si inchei definitiv acel capitol. Fii pregatit sa spui un adio foarte categoric, cu scopul de a te elibera de un hop de care nu poti trece decat prin abandon brusc.



FECIOARA - Viata de familie este motiv de bucurie, pentru ca aici au loc cele mai frumoase evenimente. Afli vesti bune de la rude, despre nunti sau despre venirea pe lume a unui copil, si astfel de momente cu iz festiv anima atmosfera si te fac sa te simti bine. Ti-e dor de cineva drag sau de un loc de care te leaga amintiri foarte placute si apare sansa de a trece din nou prin acel loc foarte curand. Retraiesti cu la fel de multa pasiune un moment frumos din trecut caruia ii acorzi inca o semnificatie speciala.

BALANTA - Te apuci serios de treaba si reusesti sa-i mobilizezi si pe altii, alaturi de tine, pentru un scop pe care il poti atinge. Ti se cere efort, concentrare, o buna organizare, dar se presupune ca esti suficient de odihnit peste week-end ca sa te implici serios in aceasta activitate. Nu te astepta la rezultate imediate, e un efort de lunga durata, ceva similar pregatirii unui ogor de pe care vei culege intr-o zi recolta, dar ceea ce semeni acum va fi demn de toata lauda, candva, si merita efortul!

SCORPION - Nu iti place tonul cu care ti se adreseaza cei mult mai tineri, care dau dovada de lipsa de respect in fata ta, dar stii cum sa le dai o lectie. Valoarea ta se va impune, fara sa apelezi la tonul lor agresiv, pentru ca vor vedea in tine un fel de profesor care le atrage subtil atentia asupra greselilor de comportament. Daca mai detii si puterea de a-i sanctiona cu o nota proasta, o vei face, dar fara ostilitate si fara rautate, ci doar pentru a le arata ca esti mai puternic. Ei au ca arma indrazneala, tu ai atu experienta.

SAGETATOR - Privesti spre viitor cu multa incredere, constient ca rezultatele pe care le visezi nu sunt usor de atins. E un drum lung pana la capat si te inarmezi cu multa rabdare pentru ca vrei sa ajungi acolo intr-o zi. Cu sau fara o strategie bine pusa la punct, pornesti intr-o calatorie de perspectiva care te va implini, dar trebuie sa faci pasi mici si siguri pana la primele roade. Ai garantia ca va fi un rezultat pozitiv, deci merita sa astepti, oricat ar dura. Efectele de arata in viitor.

CAPRICORN - Nu poti sta locului intr-o zi atat de buna in care toate merg ca pe roate. Parca te-ai afla sub o stea norocoasa si-ti ies toate, chiar si acolo unde nu te asteptai la rezultate prea bune. Prinzi un val favorabil tie care te propulseaza mai repede spre o etapa superioara in ceea ce faci, deci trebuie sa profiti din plin de auspiciile norocoase ale acestui inceput de saptamana. Nu cauta nod in papura la orice, ci valorifica urgent sansa cea buna care ti se ofera.

VARSATOR - Uneori trebuie sa mai spui si un neadevar pentru a iesi basma curata dintr-o situatie jenanta, dar nu lasa lucrurile sa perpetueze in minciuna. Dupa c e totul s-a sfarsit, fa tot posibilul sa repari greseala si sa restabilesti purul adevar, altfel vei construi un intreg edificiu pornind de la o informatie falsa iar minciuna, stii si tu, are picioare scurte. Foloseste-te de acel tertip doar ca solutie de compromis intr-un moment dificil, dar nu continua in acelasi sens multa vreme. Recunoaste si repara!

PESTI - Prietenul la nevoie se cunoaste, iar azi vei descoperi cine tine cu adevarat la tine si e capabil de orice pentru a te ajuta. Cand tu nu stii ce trebuie sa faci ca sa iesi dintr-un impas, apeleaza la amici si asa poti incepe sa numeri cine este cu tine la greu. Ai putea avea mari surprize de la cei pe care ii numeai prieteni, care ar putea cauta motive sa se eschiveze de sarcini, in timp ce altii, carora nu le acordai prea multa atentie, sa faca totul pentru a-ti sari in ajutor. Revizuieste-ti asadar grupul de amici!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »