Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 12 iulie 2011

12 Jul 2011, 566 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 12 iulie 2011

Horoscop - Marti, 12 iulie 2011

BERBEC - Ceea ce pornesti azi se afla sub o aripa protectoare ce te va ajuta sa ajungi usor la rezultatele visate. Trebuie sa ai curaj sa dai startul unei actiuni noi care iti pune in valoare calitatile native, ca atare trebuie sa lasi la o parte modestia si sa faci ce-ti vine, instinctiv. Lucrurile vor evolua intr-o directie favorabila ce va deveni, de fapt, stimulentul altor actiuni si mai indraznete in viitor. Iti place ce faci si te incanta perspectivele.

TAUR - Nu suporti banalul acestei zile, de aceea vei face tot posibilul sa schimbi ceva in monotonia arhi-cunoscuta. Daca astepti miracole din alta parte, astepti in zadar, pentru ca aerul proaspat numai tu il poti aduce in programul zilei printr-o schimbare brusca. Nu esti atat de spontan din fire, tocmai de aceea un acces de personalitate ca cel de acum te poate lua si pe tine prin surprindere. Te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald, deci profiti din plin de energia care te cuprinde.

GEMENI - Ai un nas foarte fin care simte imediat cand cineva umbla cu cioara vopsita, de aceea vei lua masuri cu cei care incearca sa te insele cu ceva. Esti atat de perspicace, incat presimti intentiile necinstite ale unora chiar inainte de a le pune in aplicare, si vei deveni un justitiar aspru cu cei care nu respecta regulile. Esti direct atunci cand nu-ti convine ceva, nu te ascunzi dupa deget, incat aproape ca poti rani pe cei mai sensibili din fire cu atitudinea ta ferma in lupta cu minciuna.

RAC - Apelezi la o persoana mai in varsta pentru a-i cere un sfat specializat intr-o problema pe care tu inca nu o stapanesti. E o placere sa discuti cu aceasta persoana, pentru ca prinzi din zbor orice informatie folositoare pe care o bei pastra in memorie multa vreme. Ii recunosti superioritatea si experienta bogata si chiar ti-ai dori sa stii si tu atat de multe ca interlocutorul tau. Schimbul de idei poate fi reciproc avantajos, pentru ca si cel mai matur poate avea multe de invatat de la cel mai tanar.

LEU - Ai mari rezerve cand vorbesti cu o persoana pe care o privesti cu ostilitate, poate si cu un dram de frica, de parca ai banui ca oricand poate reactiona violent. Decat sa raspunzi agresiv, cu aceeasi moneda, preferi sa te abtii si sa nu spui nimic, dar asta nu inseamna ca nu vei astepta clipa cand iti vei lua revansa si vei spune pe sleau tot ceea ce acum pastrezi in tine. Nu vei tolera la nesfarsit o atitudine de acest fel, ci vei astepta momentul potrivit pentru a intoarce foaia.

FECIOARA - Uneori, devii foarte aspru cu lucrurile cu care nu esti de acord si nu mai tii cont de nimic decat de propriile tale principii.

Daca un prieten te dezamageste, esti in stare sa-i spui adio fara drept de apel, pentru ca nu vrei sa creezi antecedente. Daca te-a jignit o data, o va face din nou si cu alte ocazii, de aceea e bine sa iei masuri imediat, ca sa nu-i permiti sa repete greseala. Daca acum nu iti place reactia lui, esti capabil sa-i dai papucii fara sa stai pe ganduri. Mai bine fara, decat cu asemenea prieten.

BALANTA - Nu pornesti cu dreptul o actiune noua, de la care aveai mari asteptari, ci dai piept cu primele dezamagiri chiar de la start. Poate nu ai ales bine momentul sau nu detii inca toate mijloacele de a ajunge repede la un rezultat pozitiv, de aceea ai o stare de abandon si de tristete. Nu lasa gandurile negre sa te stapaneasca, totul e doar o chestiune de vointa pentru a depasi acest impas si a-ti recapata tonusul bun de dinainte. Lupta cu obstacolele puse de altii sau de propriile tale temeri.

SCORPION - Este o zi vesela, in care vestile bune anima atmosfera. Te intalnesti cu oameni amuzanti care au o vorba buna de spus si cu asemenea anturaj alaturi, e si normal ca toate sa mearga excelent. Poate parea de undeva si o ocazie de petrecere, pentru ca participi la o reusita colectiva in care ai avut si tu o contributie esentiala. Culegi roadele unui succes si simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul alaturi e cei la care tii, mai ales ca si ei se bucura pentru tine de parca ar fi reusita lor. Asa da prieteni sinceri!

SAGETATOR - Esti la mijloc intre doua directii la fel de atractive si ai argumente pro si pentru una si pentru cealalta, tocmai de aceea nu stii ce sa alegi. Pune in balanta toate informatiile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sigur vei gasi un avantaj care sa te influenteze sa alegi una dintre variante in defavoarea celeilalte. Totul e, ca dupa ce te decizi, sa nu ramai cu ideea ca cealalta solutie ar fi fost mai buna, ci sa fii convins ca aceasta e varianta optima.

CAPRICORN - Suferintele din iubire nu ocolesc pe nimeni iar azi intri si tu in colimatorul unei dezamagiri ce iti va ingreuna sufletul. Ti-e greu sa accepti acest esec, ce are la baza un gest incorect sau dureros venit de la persoana de la care asteptai doar lucruri frumoase. Viata de cuplu este azi un camp de lupta generator de crize sentimentale dintre cele mai profunde, dar vei reusi sa tii sub control situatia, spunandu-ti cu detasare ca deceptiile fac parte din cursul firesc al oricarei relatii. Din toate inveti ceva.

VARSATOR - Esti cuprins de o energie noua care te poate duce repede spre succes, dar starea ta psihica nu e in acord cu cea fizica. Degeaba ai atata energie gata sa se reverse asupra unui unic scop daca sufletul ti-e macinat de griji si incertitudini, de aceea trebuie sa lupti mai intai cu propriile emotii si inhibitii. Sa faci in asa fel incat sa iti regasesti energia psihica necesara unui proiect de anvergura. Daca startul e dat in conditii bune din punct de vedere afectiv, restul merge de la sine.

PESTI - Nu e suficient sa arati iubire unei persoane dragi aflate in impas, pentru ca ar dori ceva mai mult decat o vorba buna sau sprijin moral. Cel care trece azi prin momente dificile, are nevoie de o interventie concreta in viata sa care sa-i redea increderea in sine si mai ales sa ii ofere o solutie pe care sa o valorifice imediat. Trebuie sa gasesti modul potrivit de a-i sari in ajutor celui care are acum nevoie de tine, pentru ca nu ajunge doar sa-i arati ca-ti pasa. Vrea ceva material de la tine, de care sa se agate!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »