Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 13 iulie 2011

13 Jul 2011, 613 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 13 iulie 2011

Horoscop - Miercuri, 13 iulie 2011

BERBEC - Privesti spre viitor cu mult interes pentru ca se apropie un eveniment care te va solicita la maximum din punct de vedere intelectual. Te pregatesti cu seriozitate pentru ca esti constient ca de acel rezultat depinde cariera ta de acum inainte. Inveti cu sarg, aduni informatie din cat mai multe surse si acumulezi un bagaj de cunostinte care te va sustine pe tot parcursul acelui eveniment care se apropie. Ca e un examen, un curs sau o confruntare profesionala la nivel inalt, ai toate sansele sa faci impresie buna.

TAUR - Esti fericit sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de indragostit, semn ca toate gesturile tale de afectiune au avut ecou in inima sa. Orele petrecute impreuna sunt ca un vis frumos in care va pierdeti amandoi si faceti tot posibilul sa fiti cat mai mult timp unul langa altul. Daca ai norocul de a pleca in vacanta cu cel drag va simtiti excelent impreuna iar aceasta intimitate pe care vi-o oferiti unul altuia leaga si mai mult relatia voastra. Ca sunteti abia la inceput sau de ani de zile impreuna, timpul petrecut este cea mai de pret comoara.

GEMENI - Nu te poti detasa de o amintire neplacuta care te urmareste de multa vreme, dar vinovat e anturajul care face ce face, si tot la acelasi subiect revine. Cum sa uiti ceva care te doare cand toti cei din jur numai despre asta te intreaba. Ar fi bine sa le spui ca pentru tine nu mai inseamna nimic acel aspect de odinioara si ar face bine si ei sa te scuteasca odata cu astfel de povesti. Ce a fost a fost, ai reparat ce se putea, deci ce rost sa te catalogheze in continuare in functie de acel esec de demult?

RAC - Dragostea nu inseamna numai vorbe dulci si fluturasi roz, ci si momente dificile in care ramaneti alaturi, orice ar fi, trebuie sa va demonstrati acum, unul altuia, ca sunteti capabili sa treceti umar la umar si printr-un moment dificil, care va intari si mai mult relatia voastra. Vei fi multumit de felul in care se implica partenerul in problema actuala, care nu e numai a unuia din voi, ci va priveste deopotriva si pe unul si pe altul. Un impas sentimental poate fi trecut numai daca va uniti fortele.

LEU - O viata in doi nu este presarata doar de momente superbe, ci mai exista si momente critice menite sa testeze unitatea cuplului vostru. Se prefigureaza un astfel de moment, dar amandoi va inarmati sufleteste sa ii faceti fata cu brio, chiar daca nu va trece usor. Se anunta o mare schimbare in perspectiva si tocmai pentru ca aveti deja timp la dispozitie pentru a o pregati asa cum se cuvine, ar fi normal sa o rezolvati cum se cuvine. Umar la umar, totul va parea mult mai usor decat daca ati arunca greutatile unul asupra celuilalt.



FECIOARA - Discuti despre bani cu prudenta, pentru ca esti constient ca nu iti poti permite nicio greseala cand bugetul tau nu este in cea mai stabila forma. Deciziile pe care le vei lua astazi au rolul de a restabili echilibrul financiar pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa acorzi mare atentie tuturor detaliilor legate de bani. Nu te aventura in cheltuieli mai mari decat poti duce si nici nu promite sume pe care nu le poti acoperi. Fii cat se poate de rational cand vine vorba de bani, fie ca intra, fie ca pleaca.

BALANTA - Esti multumit de felul in care evolueaza un proiect in care esti implicat trup si suflet. Chiar daca dureaza mult pana la primele rezultate, privesti cu mult optimism spre viitor, convins ca totul se va aseza pe un fagas solid. Atitudinea pozitiva si increzatoare este cheia in aceasta problema, pentru ca avand rabdare sa construiesti totul lent si cu entuziasm, vei ajunge la roadele cele mai bune. Nu te grabi, accepta ritmul acesta lent, pentru ca asa totul se aseaza pe un teren mult mai sigur.

SCORPION - Muncesti mult, uneori chiar peste puterile tale, dar consideri ca merita efortul de vreme ce la final te asteapta o recompensa de toata frumusetea. Esti bine motivat sa duci la capat ce ai inceput, dar sa inaintezi cu rabdare, pentru ca succesul final va fi mai bun daca nu incerci sa sari peste etape. Incet si sigur, vezi cum se cladeste totul sub ochii tai si sub mainile tale, si esti din ce in ce mai multumit de rezultate. E un efort generator de succes, ca atare merita sa-l depui, orice ti s-ar cere.

SAGETATOR - Conflictele sunt inerente acolo unde se aduna la un loc tineri si batrani, reprezentanti ai unor generatii aflate la mai mare distanta una de alta. Copiii se vor revolta impotriva ordinelor date de parinti, angajatii proaspeti vor privi cu un dram de ostilitate la cei mai vechi, incat trebuie sa fii foarte atent cum gestionezi disputa, indiferent de tabara din care faci parte. Pune in balanta daca principiile pentru care lupti chiar merita atata patos, deoarece lucrurile s-ar putea rezolva mult mai bine cu duhul blandetii si cu o discutie matura fata in fata.

CAPRICORN - Poti straluci, pur si simplu, in medii foarte aglomerate pentru ca ai un as in maneca ce te poate scoate in fata. Orice confruntare de forte in care urmaresti sa iesi pe primul loc (concurs, competitii, examene, dispute aprinse) te poate avea printre invingatori, pentru ca detii armele cele mai puternice de a te impune in fata tuturor prin indrazneala si prin valoare. Nimeni nu poate contesta imaginea de lider pe care o abordezi, ci iti vor recunoaste meritele cu adevarat.

VARSATOR - Oriunde te afli tu, lucrurile merg de minune, de parca ai purta noroc tuturor celor cu care intri in contact. Esti un prieten amuzant si optimist, un coleg implicat, dornic sa ajute, un partener de viata dedicat problemelor cuplului, ca atare toate rolurile pe care le joci azi pe oriunde ai trece, sunt de succes si apreciate de ceilalti. Atitudinea de lider pe care o abordezi ti se potriveste si trebuie sa o pui mai mult in valoare.

PESTI - Ai sansa de a retrai aproape identic un moment frumos din trecut. E o placere sa rasfoiesti printre amintiri, pentru ca iti incarci bateriile din lucrurile frumoase si emotiile superbe pe care le-ai trait candva. Sunt evenimente fericite in trecutul tau care merita readuse in lumina, pentru ca te incanta si iti aduci aminte, cu aceasta ocazie, ca daca ai reusit odata in acest fel, oricand poti incerca aceeasi reteta de succes pentru a mai avea parte inca o data de un moment similar.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »