Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 14 iulie 2011

14 Jul 2011, 692 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 14 iulie 2011

Horoscop - Joi, 14 iulie 2011

BERBEC - Ai un plan maret in minte, dar, daca esti superstitios din fire, preferi sa nu spui deocamdata nimic din intentiile tale. Ti-e teama ca o destainuire ar micsora sansele de reusita ale acestui proiect, de aceea taci si faci inainte de a te lauda la toata lumea. Un succes trebuie impartasit in momentul cand e complet sigur, pentru ca deocamdata totul e doar un vis de perspectiva. Te indrepti spre rezultate promitatoare, dar e mai bine sa astepti mai intai sa se sedimenteze si sa fii tu primul sigur de ele.

TAUR - Daca planurile pe care ti le-ai facut pica, nu te crampona de micul esec, ci deturneaza imediat totul intr-o alta directie. Daca incepi sa cauti nod in papura, ca sa intelegi ce anume a generat acest esec, pierzi timpul inutil, pentru ca totul poate fi salvat cat de cat daca schimbi imediat macazul. Nu te mai gandi atat la problema initiala, ci concentreaza-te asupra altor variante care sa te duca intr-un final la scopul propus. Daca ceva nu merge bine, nu are rost sa te opresti punandu-ti intrebari de ce.

GEMENI - Ceva apare din monotonia acestei zile care te scoate din impas. Credeai ca nu se mai poate schimba nimic in bine si alunecai spre o stare de abandon pasiv, dar nu te lasi totusi coplesit de comoditate. Gasesti ceva bun de facut care sa alunge rutina si sa iti aprinda o scanteie de speranta. Daca vezi ca nu se intampla nimic deosebit in jurul tau, inventeaza tu ceva, pentru ca ai suficiente idei sclipitoare care se cer puse in practica. De vointa ta depinde sa depasesti obstacolul care te tine pe loc.

RAC - Iubirea poate aparea in viata ta pe nepregatite si la fel se poate intampla si azi cand te trezesti indragostit peste noapte. Cineva te atrage incredibil de mult, poate de la prima vedere, si deja visezi la o evolutie rapida a relatiei voastre. Te cuprinde patima, ceea ce nu te reprezinta de obicei, dar felul in care celalalt iti face curte, te zapaceste si te maguleste, pur si simplu. Esti gata sa te arunci intr-o noua iubire cu inima deschisa, dornic de senzatii noi si aventuri nebanuite.

LEU - Pornesti o actiune noua, dar e posibil ca dupa cateva zile sa iti dai seama ca are si alte directii de mers, nu doar cea pe care ai ales-o la pornire. Ca atare ar fi bine sa lasi loc de intoarcere in orice nou proiect inceput, pentru a putea oricand sa deturnezi sensul catre altceva, poate mai bun, poate mai interesant. Esti o fire patimasa care pune multa pasiune in tot ce-i nou, pentru ca iti place provocarea si te entuziasmezi repede atunci cand se iveste ceva incitant la orizont.

Te implici trup si suflet, pentru ca-ti place ceea ce se cladeste sub ochii tai.

FECIOARA - Nu te baza pe informatiile care ajung azi la urechile tale, pentru ca ar putea fi false. Chiar daca la prima vedere iti convin si iti dau impresia ca rezolva problemele pe rol, daca le pui in aplicare vei incepe sa le descoperi punctele slabe. Nu te multumi cu solutii de moment, pentru ca se vor dovedi a fi piste false sau iluzii trecatoare. Mergi numai pe caile deja batatorite, arhi-cunoscute, care au fost verificate si cu alte ocazii, fara sa te lasi indus in eroare de vanzatori de vise.

BALANTA - Uneori, lucrurile bune se cladesc si in joaca, deci nu lua totul prea in serios. Ceva mai relaxat si detasat de importanta momentului, poti ajunge la rezultate mult mai bune decat daca te-ai concentra intens la ceea ce ai de facut. Intri intr-un colectiv de persoane care nu inspira prea multa coeziune la prima vedere, dar vei descoperi ca este exact atmosfera prielnica unui succes comun. Cu zambetul pe buze, fara a va crampona de obstacole, totul merge struna.

SCORPION - Esti intr-o pasa foarte buna si ai o impresie excelenta despre propria persoana. Cu astfel de atitudine, poti avea parte de succese depline, pentru ca gandirea pozitiva face minuni. Esti convins ca totul are rezolvare, ca detii toate resursele necesare victoriei si iti pui in joc toate calitatile pe care le ai in dotare. Este exact alura de invingator care poate trece peste toate numai datorita stimei de sine foarte ridicate. Cat timp te apreciezi pe tine insuti asa cum esti, nimic nu e greu!

SAGETATOR - Ai niste planuri foarte bine puse la punct, dar, in ciuda bunei organizari de la pornire, se vor ivi o serie de obstacole pe care nu le-ai prevazut. Acum trebuie sa pierzi vremea sa le dai la o parte si ti-e ciuda ca nu te-ai gandit la ele dinainte, ca sa nu bati pasul pe loc acum din cauza lor. Mai devreme sau mai tarziu tot ar fi aparut, ca atare te confrunti acum cu ele, le rezolvi si apoi calea ta va fi din nou libera spre scopul propus. Nu te lasa infrant de cateva piedici inerente, ci lupta-te cu ele!

CAPRICORN - Vestea pe care o primesti azi te pune serios pe ganduri, pentru ca iti dai seama ca ai privit prea idealist un anumit aspect. L-ai vazut in tonuri mult prea optimiste, cand iata, lucrurile nu erau deloc atat de simple pe cat pareau. Nu-i nimic, daca tot dai piept cu realitatea, te vei concentra serios in rezolvarea acestei probleme, pentru ca e un impas trecator. Grijile sunt mult exagerate, nu ar merita atata patima, deci calmeaza-te inainte de toate. Nu e atat de grav pe cat pare!

VARSATOR - Ai stat o vreme concentrat la orizont in asteptarea unui raspuns foarte important, de care depindea fericirea ta. Acesta apare, finalmente, si iti ia o mare povara de pe suflet. Este exact vestea pe care o doreai si te relaxezi ca prin farmec, de parca nici nu ar fi existat acea perioada de stres de dinainte. In tot acest timp de asteptare, ai sperat permanent ca va fi bine, ca totul va iesi conform planurilor, si iata ca gandirea pozitiva a functionat: primesti exact ceea ce visai sa apara!

PESTI - Viata de familie este tihnita si armonioasa. Fiecare apeleaza la un ton diplomat si scazut pentru a se face inteles iar colaborarea dintre membrii familiei este foarte constructiva. Atat timp cat asezi in prim plan valori solide precum respectul reciproc, rabdarea si toleranta, toate merg bine in familie. Fa un efort sa asculti inainte de a-ti exprima si tu parerea, pentru ca fiecare are un rol de jucat in buna functionare a treburilor casnice.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »