Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 15 iulie 2011

15 Jul 2011, 777 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 15 iulie 2011

Horoscop - Vineri, 15 iulie 2011

BERBEC - Daca reusesti sa te linistesti si sa te detasezi de griji, ar fi o zi perfecta, pentru ca totul depinde de calmul cu care privesti orice provocare. Trebuie sa eviti sa lasi frau liber nervilor tai caracteristici, sa o iei mai moale si sa nu scoti ghearele la orice. Cu cat abordezi mai calm o chestiune, cu atat sansele de a o rezolva mai bine cresc, deci fa tot posibilul sa iti pastrezi calmul indiferent de atmosfera din jur. Poti fi un exemplu de maturitate si toleranta, ce ii face pe multi sa isi schimbe parerea despre tine.

TAUR - Starea emotionala sensibila este cel mai mare dusman al acestei zile, pentru ca te trage inapoi din fata provocarilor si te determina sa abandonezi prea repede. Ai o permanenta teama de a gresi si daca psihicul e fragil, e normal sa nu gasesti in tine resurse pentru a trece peste toate cu capul sus. Iti lipsesc vointa, ambitia, curajul, trasaturi pe care de obicei stii sa le valorifici in avantajul tau, dar azi esti mult mai sensibil si iti scoti in evidenta mai mult slabiciunile.

GEMENI - Muncesti cu placere pentru ca ai garantia ca la finalul eforturilor depuse acum te asteapta recompense pe placul tau. Trebuie sa profiti de ajutorul care vine de la prieteni, de sfaturile bine documentate, pentru ca ai mereu ceva bun de invatat din relatia cu lumea. Persoana care se ofera azi sa participe cu ceva la proiectele la care iti aduci contributia, se va dovedi a fi un colaborator de isprava, pentru ca te sustine de pe margine sa mergi mai departe cu optimism. Sustinerea morala conteaza enorm.

RAC - Ajungi la un nivel aparent stabil, dar nu esti in cea mai buna forma psihica ci incepi sa vezi in jur numai piedici. In loc sa te bucuri ca totul s-a asezat pe un fagas cat de cat normal, cauti nod in papura si ai mereu senzatia ca in spatele calmului aparent s-ar afla tot felul de inamici care s-au aliat impotriva ta. Cu o atitudine negativa nu poti gasi nimic bun de care sa te agati, ca atare incearca sa te detasezi un pic de ganduri negre, pentru ca ele nu te vor lasa sa ajungi prea departe. Ai nevoie de un dram de optimism.

LEU - Nimic nu merge asa cum doreai si depresia este gata_gata sa te copleseasca. Unde e atitudinea ta sigura si increzatoare? Te lasi influentat prea usor de un anturaj nefast, coplesit de griji si necazuri, or tu nu ai ce cauta printre astfel de oameni. De obicei, tu reusesti sa vezi si jumatatea plina a paharului in orice situatie, pe cand companionii tai de azi nu stiu altceva decat sa se planga intruna de tot ce e mai rau.

Fugi de ei, pentru ca tu nu ai nevoie de astfel de tovarasi de discutie care te trag inapoi.

FECIOARA - Daca erai in cautarea unui specialist care sa te indrume inspre rezolvarea unei probleme care te preocupa major in acest moment, ai toate sansele sa il gasesti chiar azi. Discutia pe care o porti cu acesta clarifica o serie de nelamuriri care te obsedau si pleci de la el cu multe probleme ordonate mai bine in minte. Joaca rol de profesor pentru tine, deoarece accepti ca iti este superior si ca ai ce invata de la el. Ceea ce afli astazi de la o astfel de persoana se va vedea in rezultatele spre care te indrepti.

BALANTA - Ai parte de evenimente placute pe parcursul zilei ce iti inspira un puternic sentiment de fericire si, mai ales, de incredere in tine. Ai o parere mai buna despre tine si despre oameni datorita acestui eveniment pozitiv si simti nevoia sa spui tuturor ceea ce se petrece bun in viata ta. Planul sentimental este favorizat azi de momente cu totul speciale, printre care si sansa deosebita de a fi remarcat de o persoana noua cu care ai putea lega o relatie de succes de acum inainte. Iesi in lume si pune-ti in valoare sarmul personal.

SCORPION - Vestile care vin azi au un efect eliberator pentru sufletul tau, deoarece aseaza pe un fagas normal o stare de lucruri care parea cam bulversata. Iti recapeti optimismul si te mai relaxezi si tu dupa o perioada in care ai stat ca pe ghimpi, nesigur de cursul lucrurilor. Consideri ca ti se face dreptate, ca obtii ceea ce doreai si e normal sa te simti din nou bine in pielea ta in asemenea conditii. Vezi din nou totul intr-o lumina pozitiva, pentru ca reusesti sa te detasezi de griji si resentimente.

SAGETATOR - Timpul se scurge foarte lent si nu esti o fire rabdatoare de felul tau. Doresti rezultate mai rapide, incat acest curs extrem de lent in care evolueaza unele lucruri te face sa iti cam pierzi interesul pentru ceea ce te asteapta la final. Incearca sa iti educi rabdarea pentru ca merita sa astepti ceea ce se prefigureaza la orizont. Fii sigur ca ceea ce se cladeste greu dureaza mai mult si mai bine!

CAPRICORN - Apelezi la ajutorul unui prieten care are un atu in fata ta: e mai dinamic si mai curajos decat tine. Daca il ai aproape, esti convins ca vei ajunge la rezultatele dorite, ca atare cauta sa te aliezi cu astfel de persoane. Tu ai alte atu-uri in aceasta cooperare si daca va uniti fortele intr-o directie comuna, va veti bucura amandoi de rezultate. Te poti baza pe ajutorul tovarasului tau de lucru, pentru ca el intra in aceasta echipa cu alte resurse decat tine.

VARSATOR - Presentimentele tale sunt bune cu privire la viitorul unui proiect la care iti aduci contributia, dar preferi sa nu le faci publice. Putina discretie nu strica, pentru a mai astepta un pic pana se aseaza toate pe un fagas normal. Cand lucrurile se vor fi sedimentat deja, vei putea incepe sa povestesti si la altii la ce nivel ai ajuns, dar deocamdata e bine sa nu faci prea mult tam-tam pe seama intentiilor tale. Cand vei fi ajuns acolo, atunci da, poti povesti la toata lumea.

PESTI - Planurile tale se destrama pe neasteptate si te iau prin surprindere, pentru ca ramai fara directie. Pe moment, totul pare pierdut si nu stii ce sa faci sa mai salvezi ce se mai poate, dar e mai bine sa lasi lucrurile sa se aseze inainte de a lua vreo decizie. Sub imperiul emotiilor negative de acum ai putea face alegeri gresite, deci ia o pauza ca sa intelegi mai bine unde te afli. Schimbi macazul si iei totul de la zero.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »