Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 20 iulie 2011

20 Jul 2011, 760 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 20 iulie 2011

Horoscop - Miercuri, 20 iulie 2011

BERBEC - Chiar daca mai apar conflicte in grupul in care lucrezi, contradictiile se vor dovedi a fi in final constructive, pentru ca va obliga pe toti sa scoateti ce aveti mai bun in voi. Daca toata lumea ar fi de acord cu ceilalti, ati scapa din vedere o multime de idei geniale care ies la iveala doar atunci cand intr-un mediu intervin competitia si rivalitatea sau orgoliile intre personalitati puternice. De data aceasta altul va avea ultimul cuvant, deci, fie ca-ti place sau nu, va trebui sa-i dai intaietate, iti vei lua revansa altadata.

TAUR - Nu trebuie sa stai si sa-ti plangi in pumni cand lucrurile nu merg asa cum ai dorit, pentru ca surprizele frumoase pot aparea cand nici nu te astepti. Desi totul parea pierdut si aproape ca iti acceptai infrangerea, apare la orizont o speranta ce te ajuta sa-ti revii si sa mergi mai departe cu un dram de incredere. Nu te lasa coplesit sau influentat de necazurile altora, pentru ca tu nu ai ce cauta printre cei suparati si loviti de soarta. Azi, cel putin, ai o aripa protectoare deasupra ta!

GEMENI - Daca nu te-a mai vizitat demult iubirea, fii pregatit sa o primesti chiar azi asa cum se cuvine. Poate aparea cineva in calea ta cu care te intelegi dintr-o privire, iar emotiile pe care le schimbati reciproc va fac pe amandoi extrem de fericiti. Orice clipa petrecuta in compania celui care ti-a furat inima este foarte pretioasa si nu vrei sa te gandesti la nimic altceva decat la amor. Poate fi o zi superba in compania cuiva care te-a cucerit cu totul, iar dovezile de iubire sunt la fel de intense si de la tine, si de la el.

RAC - Trebuie sa pleci la drum, pentru ca e nevoie de tine undeva in alta localitate pentru a rezolva o problema. Nu se poate rezolva de la distanta, prin telefon, ci la fata locului intelegi altfel situatia si oferi cele mai bune solutii. Te intorci multumit acasa, ca atare nu trebuie sa ratezi sansa de a calatori. Pe langa scopul pur profesional pe care ti-l vei atinge, exista si o latura placuta a acestei deplasari, pentru ca ai sansa de a cunoaste oameni si de a afla informatii folositoare.

LEU - Uneori, prietenii nu inteleg foarte clar ceea ce le spui si pot interpreta gresit opiniile tale. Pot considera o remarca de-a ta drept o critica si se pot supara fara motiv, de aceea trebuie sa fii foarte atent la tonul pe care-l folosesti, mai ales fata de cei pe care ii stii deja mai sensibili sau mai carcotasi. Degeaba vei incerca tu, dupa aceea, sa dregi busuiocul, pentru ca vor fi greu de impacat. Nu tine cont de naturile lor ci exprima-te liber, fara sa te gandesti ce reactie ar avea cei care te auzi. Libertatea de exprimare iti apartine.



FECIOARA - Ai muncit mult la un proiect care a ajuns acum pe ultima suta de metri si deja incepi sa culegi roadele pe care ti le-ai propus. A fost o actiune colectiva, pentru ca ai jucat un rol alaturi de un grup mai larg de persoane. Impreuna ati pus umarul, iar acum tot impreuna sarbatoriti reusita. Aveti numai motive de mandrie si de satisfactie, deoarece nivelul la care ati ajuns este demn de toata lauda. Totusi, rezultatele de acum te obliga pe mai departe, ca sa mentii ceea ce ai obtinut.

BALANTA - Nu te apuca de activitati de lunga durata, pentru ca azi nu te poti concentra eficient la sarcini dificile. Adu-ti aminte de sarcinile marunte pe care le-ai tot amanat si incearca sa scapi de ele. Daca reusesti sa stergi de pe lista de sarcini restante o serie intreaga de lucruri marunte, dupa aceea ti se va parea brusc ca ai tot timpul din lume. Ca sa te poti implica intr-un plan maret si dificil, ar fi bine sa te eliberezi mai intai de maruntisuri.

SCORPION - Uneori mai apar si neintelegeri in cuplu, dar nu trebuie sa torni gaz pe foc de la o banala diferenta de gusturi. Tu vrei una, partenerul vrea alta, dar intotdeauna exista o cale de mijloc. Nu agresivitatea si nici reactiile violente sunt solutia in acest caz, ci trebuie sa apelezi la toleranta si la duhul blandetii, chiar daca nu prea stii tu ce sunt acestea. Fa un efort sa te calmezi inainte de a-i da replica partenerului, pentru ca, daca amandoi sunteti la fel de nervosi si iritati, poate iesi cu scandal.

SAGETATOR - Nu esti deloc sigur pe tine si, intr-o astfel de situatie, ai avea mare nevoie de sustinatori. Daca ai avea un grup de suport alaturi, ai trece peste toate fara probleme, pentru ca nu esti singur la greu. Cu aceasta ocazie poti numara cati prieteni adevarati ai alaturi, pentru ca cei care tin la tine vor sari imediat in ajutorul tau, numai sa le ceri. Vei depasi acest moment sensibil mult mai usor datorita stimulentelor sincere care vin de la amicii tai, pentru ca si tu ai face la fel pentru ei, la nevoie.

CAPRICORN - Nu pune la suflet glumele deplasate ale amicilor tai, pentru ca unii nici nu-si dau seama ce spun. Superficialitatea lor te deranjeaza, desi nu ar merita nici cea mai mica atentie. Fa-te ca nu auzi replicile absurde, ca nu vezi reactiile infantile, chiar daca esti un om mult mai serios ca sa le poti ignora, dar in astfel de situatie ti-ai strica inutil ziua din cauza poantelor nesarate ale celor prea slobozi la gura. Nu te supara degeaba, pentru ca vorbele lor nu ascund intentii rautacioase!

VARSATOR - Te simti bine in compania unei persoane dinamice, a unei personalitati puternice care te stimuleaza foarte bine la nivel intelectual. Chiar daca se mai nasc unele neintelegeri intre voi, acestea au rolul de a stimula discutiile si de a va pune mai bune unul pe altul in valoare. Iti plac discutiile in contradictoriu, pentru ca te obliga sa apelezi la cunostintele acumulate anterior, sa iti organizezi mai bine discursul pentru a fi mai convingator. Orice competitie intelectuala te poate pune foarte bine in valoare, pentru ca te exprimi cu talent.

PESTI - Iti place postura de simplu executant, asteptand ordine de la altii. Le recunosti superioritatea si capacitatea de a-i conduce pe altii, de aceea stai in banca ta, docil, facand totul precum ti se spune. Nu ai initiativa, nici orgolii imense, ci poti impresiona prin calmul cu care accepti conducerea altora, fara a avea nimic de comentat. Sefii ar putea fi multumiti de un subaltern ca tine, care tace si face, stand in banca lui. De fapt, astepti momentul in care te poti remarca prin ceva care sa uimeasca pe toata lumea, dar pana atunci stai in umbra.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »