Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 19 iulie 2011

19 Jul 2011, 763 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 19 iulie 2011

Horoscop - Marti, 19 iulie 2011

BERBEC - Norocul e de partea ta in plan sentimental incat ar fi mari sanse sa incepi azi o idila superba care iti va face sufletul sa zambeasca de fericire. Orice promisiune amoroasa, orice declaratie de dragoste, toate clipele petrecute in compania celui care ti-a furat inima au o conotatie speciala, incat poti spune foarte sigur pe tine ca e cel mai frumos lucru pe care il asteptai. Daca intamplarea isi lasa amprenta peste iubire, atunci te poti astepta ca din senin sa se iveasca ceva neprevazut care te va implini sufleteste.

TAUR - Fii extrem de prudent astazi, pentru ca pot aparea situatii bruste care sa strice tot ce ai cladit. Orice tendinta spre impulsivitate sau deciziile pripite nu sunt recomandate pentru azi, deoarece exista riscul sa nu faci cele mai bune alegeri. Fii calm, asa cum esti de obicei, si nu te arunca asa la primul impuls. Chiar daca e vorba de situatii in care e nevoie de reactii prompte, nu prea excelezi in acest domeniu ci poti face lucruri pe care mai apoi le vei regreta. Tu ai avea nevoie de ceva mai mult timp de gandire, nu sa fii impins de la spate!

GEMENI - Toate te supara azi, de la vestile pe care le primesti pana la comportamentul persoanelor cu care te intalnesti, pentru ca nu esti intr-o forma psihica prea buna. Esti mai pesimist si nu reusesti sa te agati de nimic bun din ceea ce se intampla in jur. Multi vor fi si ei nemultumiti de reactiile tale, pentru ca spui nu la orice si refuzi dialogul, ca niciodata. Nu esti tu, cel pe care il stie toata lumea, ci dintr-o data toate te irita si te fac sa devii mai posac si mai carcotas.

RAC - Vestile bune vin din toate partile si le transmiti si tu mai departe la randul tau. Te intalnesti cu oameni veseli, amuzanti, iar buna lor dispozitie te molipseste si pe tine. Esti primit cu bratele deschise in orice mediu, pentru ca te bucuri de popularitate. Socializezi rapid, discuti liber, comunici usor, totul merge ca pe roate si e o placere pentru tine sa fii inconjurat de cat mai multe persoane. E sansa ta de a te alatura unui grup larg de persoane si te adaptezi imediat in acest nou mediu.

LEU - Tot ce spui, este imediat contracarat de unele persoane care parca s-au aliat impotriva ta. Nu te pierde cu firea, ramai calm pana la capat, pentru ca intr-un final iti vor da tot tie dreptate. Daca pici in plasa lor si te enervezi, nu faci altceva decat sa devii unul de-al lor, pentru aceasta este atitudinea pe care o abordeaza si ei atunci cand sunt atacati. Vino cu argumente logice bine documentate, si nu doar cu ton agresiv si autoritar asa cum fac ei.

FECIOARA - Ironia nu este primita usor de unele persoane carora le sare mustarul de la orice.

Ai grija asadar cu cine iti permiti sa faci glume, pentru ca unii nu vor reactiona deloc bine atunci cand se simt luati peste picior. Nu iti plac oamenii nervosi, de aceea gasesti o reala satisfactie in a-i irita cu poante acide, pentru ca asa se vor da singuri de gol ca reactia lor agresiva nu e altceva decat o modalitate de a-si masca nestiinta in unele situatii. Cand nu stiu ceva, ei ridica tonul si o fac pe grozavii, dar tu ii prinzi usor cu mata-n sac.

BALANTA - Te simti ciudat in fata unei persoane a carei superioritate o recunosti. Te intimideaza si te copleseste cu renumele sau, pentru ca pare a fi vorba de o celebritate sau de o persoana cu recunoastere larga si in fata sa te simti mic si insignifiant. Este o persoana demna sa-ti devina exemplu de aceea admiratia ta pentru ea nu trebuie sa se manifeste prin tacere si retragere in anonimat, ci prin incercarea de a-i calca pe urme, dar esti timid si tacut cand se uita la tine.

SCORPION - Abia astepti sa te intalnesti cu persoana iubita si nerabdarea pune stapanire pe tine. Profiti de fiecare moment pe care il petreceti si caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Esti mai tandru, mai tomnatic, mai preocupat de latura sensibila a vietii si pui cel mai mare accent pe tot ceea ce puteti face in doi. Intimitatea in relatia voastra cantareste enorm si nu lasi pe nimeni sa intervina intre voi. Intr-o astfel de atmosfera romantica, declaratiile de amor suna si mai convingator!

SAGETATOR - Esti genul de om care respecta intocmai rigorile legii, dar e normal sa te revolti atunci cand legea ti se opune. Azi nu ai voie sa te misti in voie, asa cum isi place, ci trebuie sa faci cum ti se spune, dar nu esti deloc de acord cu aceste porunci. Sunt impotriva principiilor tale, ba chiar le consideri inechitabile, injuste, pentru ca tu imediat simti cand cineva apeleaza la lucruri incorecte. De data aceasta nu ai incotro, ci trebuie sa te supui fara sa comentezi si fara sa te ridici pentru drepturile tale, dar iti astepti revansa, atunci cand ti se va oferi ocazia.

CAPRICORN - Muncesti mult, preocupat de mersul proiectului inceput, dar ajungi intr-un punct in care nu mai stii ce sa alegi. Esti la o rascruce de drumuri si ambele directii ti se par la fel de atractive. Daca nu stii ce sa alegi, mai bine mai astepti cateva zile sa se mai adune cateva informatii si apoi vei lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Momentan nu detii toate detaliile in acest sens, dar poate aparea cineva care sa te lamureasca mai bine.

VARSATOR - Se apropie un moment decisiv in cariera ta, dar nu te simti in cea mai buna forma pentru a-i face fata cu brio. Ti-e frica de esec, de critici, de competitie si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti acest impas cu bine, te lasi coplesit de pesimism. Iti gasesti numai defecte si spui imposibil la orice provocare, si cu asemenea atitudine e si normal ca ceilalti sa spuna despre tine ca nu esti persoana potrivita pentru un succes. Unde e firea ta optimista in orice imprejurare?

PESTI - Nu ajunge doar sa visezi frumos si sa faci planuri marete pentru perioada urmatoare, ci sa te ambitionezi sa le si pui in practica. Totusi, descoperi ca ai nevoie si de sustinatori ca sa duci la indeplinire ce ti-ai propus, de aceea te bucuri imediat ce apar si altii care vor sa ti se alature. Familia este cea mai potrivita pentru a va uni cu totii fortele intr-un sens comun, dar nu te baza numai pe eforturile lor. E nevoie si de totala ta implicare pentru a-ti vedea visul implinit, pentru ca nu ti se ofera nimic pe tava.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »