Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 24 iulie 2011

24 Jul 2011, 743 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 24 iulie 2011

Horoscop - Duminica, 24 iulie 2011

BERBEC - Ti-e gandul deja la o calatorie programata candva in perioada urmatoare si profiti de o zi libera de alte sarcini pentru a pune la punct deplasarea. Nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii,d e aceea esti atent la cele mai marunte aspecte, constient ca daca scapi din vedere vreun aspect aparent minor, ti-ai putea strica placerea vacantei. Spiritul prevazator de acum se va dovedi a fi de bun augur pentru ca atunci cand vei pleca la drum, toate vor merge ca unse. Abia astepti startul!

TAUR - Discutiile despre bani se refera la disponibilitatea ta sau a interlocutorilor tai de a participa cu diverse sume de bani in afacerile altora. Poate e vorba de imprumuturi, de sprijin financiar in momente dificile, dar si de sfaturi legate de preturi mai bune, afaceri rentabile sau alte chestiuni legate de bani. Din schimbul de pareri se vor naste cele mai intelepte solutii cu privire la bugetul fiecaruia si tii cont de sfaturile celor cu mai multa experienta in afaceri sau investitii, pentru ca ei stiu mai bine.

GEMENI - Cele mai intense discutii le ai cu cei de varsta ta cu care nu reusesti deloc sa ajungi la o intelegere. Fiecare are propriile pareri pe care le sustine sus si tare, iar incapatanarea isi va lasa amprenta pe modul de comunicare. Cat timp niciunul nu asculta parerea celuilalt ci incearca doar sa-ti impuna propria vointa cu orice pret, nu se poate vorbi nici de prietenie, nici de colaborare, ca atare azi te poti astepta la adevarate conflicte de principii si opinii, in care personalitatea fiecaruia va iesi mai mult in evidenta.

RAC - Nu poti comunica eficient cu o persoana mai timida sau mai critica din fire care se supara la tot ceea ce ai tu de spus. Cand stii ca va spune nu la tot ce propui, e si normal sa eviti practic orice discutie cu un astfel de om. Replicile sale sunt monosilabice si nu poti intelege de pe chipul sau ce parere are. Daca nu ai incredere in acest om si banuiesti ca are ceva de ascuns, ar fi mai bine sa limitezi la minimum orice contacte cu acesta, pentru ca intuitia ta stie ce stie!

LEU - Viata de familie se aseaza pe un teren pasnic, armonios, fara conflicte si fara galagie inutila. Poate fi chiar una din acele zile perfecte pentru o distractie in familie, intr-un decor in care sa nu va gandesti la nimic. Pentru fericirea familiei tale investesti tot ce ai mai de pret: bani, energie, timp si buna dispozitie, iar ceea ce iti ofera cei dragi in schimb te incanta si te implineste sufleteste.

FECIOARA - Cand ai de a face numai cu oameni incapatanati care resping orice parere care nu seamana cu a lor, e si normal sa nu ajungi la nicio intelegere.

Pregateste-te pentru un conflict de principii in care va castiga doar cel care apeleaza la argumente logice, nicidecum la agresivitate fizica sau verbala. Ai rabdare, asteapta-ti randul pentru a da replica cea mai convingatoare, fara sa te enervezi din cauza atator atacuri.

BALANTA - Presimtirile tale cresc in intensitate cu fiecare zi care te apropie mai mult de un eveniment caruia ii acorzi o semnificatie speciala. Esti emotionat profund de ceea ce urmeaza sa se intample si nu mai ai rabdare pana ce acel eveniment promis sa devina mai repede realitate. daca ar fi dupa tine, ai sari peste unele etape care prelungesc prea mult asteptarea, dar nu trebuie sa te grabesti. Toate episoadele pe care le ai de parcurs au rostul lor, pe care al vei intelege abia la final.

SCORPION - Nu poti ajunge de unul singur la rezultatele pe care le visezi,d e aceea ar fi bine sa te gandesti la o asociere. Daca v-ati aduna mai multi fortele la un loc pentru acelasi scop, ritmul de inaintare al acelui proiect va creste. Nu e usor sa gasesti oameni cu aceleasi interese si cu acelasi stil de lucru, dar din discutiile pe care le ai astazi cu oricine iti iese in cale, ai putea primi o multime de sfaturi si idei pe care sa le pui mai apoi in aplicare. Nu te chinui pe cont propriu cand exista suficienti potentiali colaboratori prin preajma.

SAGETATOR - Nu prea iti place cand partenerul iti critica parerile, dar din dragoste pentru el, vei trece cu vederea si aceste aspecte. Nu respinge opiniile sale, pentru ca iti vrea binele si tot ceea ce iti spune se va dovedi a fi in final in avantajul tau. Adevarata iubire nu inseamna doar sa ti se dea intotdeauna dreptate, ci sa primesti si sfaturi cat se poate de sincere care sa te ajute sa intelegi mai bine unele aspecte. Daca persoana iubita vine cu critici, nu inseamna ca nu te iubeste!

CAPRICORN - Este o zi de-a dreptul capricioasa, in care treci de la agonie la extaz pe neasteptate. Ceea ce ar fi trebuit sa fie un mare motiv de bucurie se poate schimba peste noapte in cel mai mare ghinion al acestei perioade. Te-ai bucurat inainte de vreme si ti-ai facut planuri prea mari, furat de iluzii imense care acum se destrama brusc. Niciodata nu trebuie sa fii sigur de un lucru pana ce nu pui punct final, pentru ca nici nu stii cum apare ceva neprevazut care sa strice tot ceea ce parea sa mearga bine.

VARSATOR - Esti cautat de multa lume pentru a le da un sfat autorizat in domeniu si astfel ti se recunoaste valoarea si superioritatea. Tu detii raspunsul la intrebarile multor amici, deci sa nu te mire ca unii vor uita ca e zi libera si pentru tine si te vor sufoca intruna cu tot felul de intrebari care-i privesc personal. Fii pregatit sa te dedici acestora, caci telefoanele ar putea zbarnai toata ziua cu tot felul de solicitari care iti vor pune mintea la contributie. Sfaturi, pareri, solutii - toate pleaca de la tine!

PESTI - Vestile rele pot aparea de unde nu te astepti, dar nu trebuie sa le pui la suflet pentru ca nu te privesc personal. Sunt problemele altor persoane, dar rezonezi la necazurile lor si cauti o cale de a-i sprijini moral, daca altfel nu-ti sta in putinta. Nu te lasa influentat de stirile nefaste din viata altora, pentru ca nu depinde de tine sa le rezolvi lor problemele. Pastreaza-ti tonusul viu si moralul ridicat, pentru ca asa le poti fi si lor de folos, fara a plange alaturi de ei.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »