Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 31 iulie 2011

31 Jul 2011, 716 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 31 iulie 2011

Horoscop - Duminica, 31 iulie 2011

BERBEC - Inima ta bate mai tare atrasa de o pasiune noua. Ca e sansa unei noi iubiri sau doar ocazia de a repurta o victorie in fata unui inamic, te simti bine in pielea ta si orgoliul tau este magulit. Relatia cu copiii este un pic tensionata din cauza unor incapatanari inutile, dar trebuie sa dai dovada de mai multa intelepciune pentru a ghida dialogul intr-o directie constructiva, care sa nu amplifice si mai mult tensiunea. Esti mai cheltuitor si esti furat de tot felul de lucruri frumoase la prima vedere, dar totusi sunt simple capricii.

TAUR - Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara. Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata d e deciuziile parternerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca. Fa un efort sa-ti cotrolezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi de duminica ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.

GEMENI - Dialogul este un pic cam agitat astazi, pentru ca ai tinut in tine mult timp o serie de aspecte bine pazite carora le-a venit acum randul sa fie exprimate. E vremea destainuirilor, a adevarurilor spuse pe sleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni sa nu fie unul prea placut, ci pot genera tensiuni si mai mari. Daca ai continua sa taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relatia ta cu anumite persoane, pentru ca nu oricine apreciaza sinceritatea si dezvaluirile transante.

RAC - Faci tot felul de calcule cu privire la sumele de bani pe care le poti obtine dintr-o afacere pe care vrei sa o incepi, dar nu ies rezultate prea optimiste. Te tot gandesti ce sa faci sa obtii venituri suplimentare punand mai mult in valoare o serie de talente native cu care esti inzestrat. Daca stii sa faci ceva anume, cauta calea de a valorifica acea pricepere intr-o indelentinicire generatoare de bani, dar fara a-ti face iluzii prea mari cu privire la directia in care mergi. Fa pasi marunti, lenti, fara pretentii imense.

LEU - Ceea ce se petrece azi in jurul tau te pune pe tine in valoare, dar nu neaparat in cea mai buna forma posibila. Tot ce spui, tot ce faci, iese in evidenta intr-un fel aparte, pentru ca nu poti sta cuminte fara un gest cat de cat socant despre care lumea sa vorbeasca, dar nu sunt gesturi cu care te poti mandri intru totul. Unii ar putea sa te denigreze, sa te barfeasca, sa te puna intr-o lumina defavorabila, ceea ce te obliga sa vorbesti si mai mult de tine, dar nu toata lumea te apreciaza. Nu poti multumi pe toata lumea.

FECIOARA - Iti trec tot felul de idei prin minte, dar nu vrei sa le exprimi public, pentru ca ai impresia ca nu sunt principii care te reprezinta.

Ai putea afla o serie de informatii care te ingrijoreaza, dar te si ambitioneaza sa rezolvi cumva situatia fara sa lasi sa iasa la iveala punctele sensibile. Uneori e de preferat sa tii totul pentru tine, sa nu spui tuturor ceea ce gandesti, pentru ca sunt pareri personale cu care unii nu sunt de acord. Nici calatoriile nu sunt prea norocoase azi, incat ar fi mult mai bine pentru tine sa ramai acasa.

BALANTA - Nu te bucura prea tare daca e plin de lume in anturajul tau, pentru ca numarul mare nu e si o garantie a calitatii prietenilor care te inconjoara. Presimti ca unii dintre acesti amici nu te plac prea tare si fac tot felul de gesturi pe la spate, deci ar fi bine sa fii extrem de prudent in preajma lor. Unii o fac pe grozavii si te privesc de sus, altii au personalitati extrem de puternice si vor sa-i domine sau sa-i conduca pe ceilalti, altii nu te plac, desi afiseaza un zambet de complezenta, deci mai bine ai tine la distanta astfel de amici falsi.

SCORPION - Discutiile pe care le ai azi cu partenerul graviteaza in jurul unor probleme profesionale de care esti obsedat, dar dialogul nu-ti ofera nici solutiile dorite, nici starea de liniste pe care sperai sa o gasesti la jumatatea ta. Criticile sale scot in evidenta erorile pe care le-ai comis si se vede ca nu este de acord cu tine, ceea ce scoate la iveala latura ta orgolioasa si razbunatoare. Coboara tonul si asculta totusi ce are celalalt de spus, pentru ca are o alta viziune asupra lucrurilor decit tine si merita sa tii cont de el.

SAGETATOR - Unele probleme de sanatate te obliga sa amani calatoriile indepartate si nu-ti convine deloc acest fapt. Visai deja la clipa cand vei ajunge la destinatie si te vei simti bine departe de toti, dar iata ca mai apar si situatii neprevazute care schimba programul. Trebuie sa te multumesti cu rutina de duminica in mediul deja bine cunoscut, fara a schimba decorul. Tot ce poti face e sa citesti o carte si sa butonezi televizorul, pentru ca si acestea ti-ar putea satisface nevoia de cunoastere pe care o calatorie ar fi oferit-o din plin.

CAPRICORN - Il banuiesti pe cel drag de tot felul de gesturi pe care le-ar fi facut, dar e posibil sa gresesti. La mijloc e o problema de comunicare, pentru ca celalalt nu spune tot ce ar trebui, ceea ce naste dubii si scenarii fanteziste cu tenta negativa la adresa intentiilor sale. Se poate declansa o lupta de orgolii intre voi care poate denatura intr-un razboi psihologic profund, din care va iesi invingator cel care reuseste sa-si tina cel mai bine sub control emotiile. Cel mai intelept va trebui sa cedeze, deci de ce nu ai fi tu acela?

VARSATOR - Greu se ajunge la un consens in cuplu, la baza neintelegerilor casnice fiind o serie de opinii diferite cu privire la felul in care trebuie cheltuita o anumita suma de bani. Fiecare pune pret pe alte prioritati, dar banii sunt limitati si va trebui sa va decideti totusi incotro sa-i dati. Se pare ca femeia din cuplul din care faci parte are dreptate si ar trebui ascultata, dar partenerul oricum va considera ca ceea ce doreste aceasta sa cumpere e un capriciu devorator de bani si se va opune cu vehementa. Barbatul nu recunoaste spiritul practic al femeii de langa el.

PESTI - Toate banalitatile cotidiene genereaza discutii inutile care pot ajunge la un punct sensibil daca nu te opresti la timp. Se stie ca tu esti genul de om care se sacrifica mereu de dragul linistii si armoniei, dar azi numai de armonie nu poate fi vorba. Orice fleac sta la baza celor mai complicate discutii pentru ca fiecare o tine pe a lui cu incapatanare, aducand tot felul de argumente solide in favoarea propriei sale pozitii. Va castiga cel cu mai mult tupeu care va apela la tehnica pumnului in masa, dar nu vei fi tu acela.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »