Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 1 august 2011

01 Aug 2011, 786 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 1 august 2011

Horoscop - Luni, 1 august 2011

BERBEC - Primesti o veste care are un efect mobilizator asupra ta pentru ca te obliga sa actionezi spontan, fara prea mult timp de gandire. Totusi, chiar daca ti se cere o reactie prompta, nu trebuie sa fii neatent si sa te grabesti la rezultate imdiate, ci sa incerci sa te organizezi mai bine. Poti actiona repede fara sa faci erori din cauza vitezei, deci aici trebuie sa acorzi tu azi cea mai mare atentie, la capacitatea de a face totul perfect chiar daca esti impins de la spate de termene limita.

TAUR - Te afli in preajma unei persoane care impune respect si autoritate, dar in loc sa preiei ceva din exemplul pe care ti-l ofera, te retragi in carapacea ta si te simti eclipsat de acesta. Ii recunosti superioritatea in anumite privine, te si intimideaza prin felul sau de a fi, pentru ca afiseaza o atitudine de invingator pe care tu nu o poti imita. Tu iti vezi prea mult lipsurile si punctele slabe, in timp ce omul din fata ta nici nu considera ca ar avea vreun defect. Asa ar trebui sa faci si tu pentru mai multa incredere in valoarea proprie.

GEMENI - Te apleci asupra unui proiect de anvergura la serviciu, care va inainta greu, dar succeszul final depinde de fiecare pas pe care-l faci acum. Si azi vei repurta o mica victorie care va conta, in final, la reusita spre care te indrepti, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorinta de a nu lasa nimic nerezolvat. Atentia pe care o acorzi fiecarui detaliu isi va arata eficienta atunci cand vei pune punct, dar deocamdata mai e cale lunga pana la rezultatele scontate. Esti pe drumul cel bun.

RAC - Daca e sa mearga ceva foarte bine astazi, pare sa fie vorba de iubire, unde poti avea parte de un succes nesperat. Treci printr-un loc aparent banal de la care nu ai asteptari deosebite, dar exact acolo poate avea loc cea mai placuta surpriza dedicata sufletului tau. Iti place enorm ceea ce se petrece pentru ca inima ta e rasfatata de emotii superbe. Poate intalnesti o persoana cu care vei lega o prietenie frumoasa sau se poate infiripa o idila.

LEU - Greu te mai decurci cu banii iar azi vei resimti chiar unul din cele mai dificile momente in acest sens. Ai mai multe plati de facut si cand vezi ca incepe o alta luna cu alta serie nesfarsita de datorii si facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi in aceasta perioada pentru a nu te implica in cheltuieli pe care nu le poti duce, altfel dezechilibrezi o balanta si asa fragila si nu o vei mai putea redresa curand. Prudenta si simtul masurii te vor scoate din orice neplacere financiara.

FECIOARA - Daca nu se petrece nimic deosebit astazi, nu te va deranja deloc, pentru ca vei profita de lipsa de evenimente noi pentru a te putea ocupa de o serie de lucruri marunte de care nu ai avut timp pana acum.

Azi poti gasi insa solutii originale la chestiuni care pareau sa nu se mai urneasca din loc, de unde se vede ca o perioada de detasare in care nu te-ai mai gandit deloc la ele, a fost de bun augur, oferind acum portite de iesire la care, inainte, nici nu te-ai gandit. Eventual vii din concediu total relaxat, gata de munca.

BALANTA - Vestile care vin de departe te intristeaza profund, chiar daca nu te privesc pe tine personal. Rezonezi la necazurile altora ca si cum ar fi ale tale, dand dovada de multa compasiune fata de cei singuri, bolnavi, saraci sau tristi. Nu prea ai cu ce-i ajuta, nimic mai mult decat o vorba buna si putin sprijin moral, dar esti convins ca si acestea au rolul lor si e suficient sa le arati celor care trec prin situatii dificile ca esti cu adevarat alaturi de ei la nevoie. E felul tau de a le arata ca iti pasa.

SCORPION - O problema de sanatate iti da peste cap toate planurile, pentru ca nu mai esti in cea mai buna forma pentru a munci eficient. Cand stii ca te doare pe ici, pe colo, parca nu ai chef de nimic. Pare sa fie o criza neprevazuta care te ingrijoreaza incat ar fi bine sa iei niste masuri pentru a ameliora situatia urgent. O vizita la medic ar fi recomandata, chiar daca nu ai fi avut chiar azi timp de asa ceva, dar sanatatea nu trebuie neglijata, mai ales cand apar astfel de semnale de alarma.

SAGETATOR - Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii iti ofera startul ideal catre o directie noua. Ai terenul asigurat pentru un succes de toata frumusetea, avand de partea ta si legea, si instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficiala pe care o primesti este stimulativa incat ar fi bine sa pui imediat in practica ideea pe care o ai, pentru ca ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreste din elan, ci sunt intrunite toate conditiile.

CAPRICORN - Ca sa poti trece la etapa urmatoare intr-o actiune promitatoare mai e nevoie si de unele sacrificii pe parcurs. Merita acceptate, oricat de grele ar parea, pentru ca ele iti netezesc calea spre succesul visat. Nu conteaza pretul care si se cere uneori pentru a-ti implini un vis, ci conteaza numai bucuria succesului pe care o vei avea la final. Plateste acest pret fara sa te gandesti la ceea ce renunti acum, pentru ca te vei bucura pe deplin atunci cand vei culege laurii victoriei.

VARSATOR - Nu te uita la cei din anturaj, ci simte-te bine oriunde ai fi. Nu ai parte de colegi prea vorbareti sau cooperanti, ci unii te trateaza cu indiferenta si raceala, gandindu-se numai la problemele lor, dar tu ar trebui sa nu tii cont de atmosfera creata de acestia. Ostilitatea lor nu trebuie sa te afecteze daca tu ai toate motivele sa te simti bine in pielea ta, ca atare aseaza-te numai pe tine in prim plan, fara sa le acorzi atentie celor care se cramponeaza de orice fleac.

PESTI - Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Daca ai fost plecat in concediu, acum la intoarcere vei veni la serviciu cu o serie de solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea totul cu alt tonus.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »