Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 2 august 2011

02 Aug 2011, 784 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 2 august 2011

Horoscop - Marti, 2 august 2011

BERBEC - Nu te poti detasa inca de niste probleme nerezolvate la serviciu dar, in loc sa gasesti solutii, apar din ce in ce mai multe intrebari despre acel subiect. Nici vorba de odihna sau relaxare, de parca stresul se acutizeaza si mai mult, pentru ca mintea ta nu poate sta locului ci zgandareste tot mai adanc problema cu pricina. Daca ai avea cu cine discuta, poate ai primi niste sfaturi bune in acest sens., dar nu gasesti nici un prieten dispus sa te asculte. Refuzul lor agraveaza si mai mult starea ta psihica precara.

TAUR - Ai mare noroc de interlocutorii care iti apar azi in cale, pentru ca unul dintre ei se va dovedi a fi exact prietenul cel mai bun intr-un moment dificil pentru tine. E langa tine cu adevarat, te sustine si iti impartaseste din experienta sa de viata. Tine minte sfaturile pe care le primesti astazi, pentru ca le vei putea pune in aplicare si altadata, ba chiar le vei transmite si tu altora, la randul tau, la nevoie. Dialogul e constructiv, pentru ca afli o multime de informatii interesante si foarte utile pentru problema care te framanta.

GEMENI - Nu stii cu cine sa faci echipa astazi, pentru ca esti tras intre doua directii. Parca s-ar lupta inima si ratiunea, dorinta si datoria, osciland intre doua extreme pe care nu le poti impaca intre ele. Deoarece este imposibil sa le aduni la un loc pentru a conlucra, inseamna ca trebuie sa ii dai prioritate doar uneia dintre ele. Azi asculti ce-ti transmite mintea, de exemplu, lasand sufletul sa decida in alte ocazii mai adecvate mesajelor strict emotionale. Vei fi multumit de concluzia la care vei ajunge.

RAC - Daca reusesti sa aduni alaturi de tine un grup mai larg de persoane manate de aceleasi interese, proiectul care s-a nascut acum in mintea ta va prinde contur foarte repede. Singur iti va fi mai greu sa ajungi la capat, de aceea cel mai mare efort trebuie sa-l depui in lupta de convingere a cat mai multor oameni ca e un scop care merita obtinut prin orice mijloace. Abia dupa ce aduni in jurul tau macar inca doua persoane, te poti gandi sa pornesti spre tinta propusa.

LEU - Trebuie sa opresti brusc o activitate pentru a te concentra de urgenta asupra uneia noi aparute din senin. Nu suporta amanare, deci trebuie sa lasi orice la o parte pentru a-i da prioritate. Abia dupa ce vei duce la indeplinire acest nou plan te vei putea intoarce la ceea ce ai abandonat initial, dar e posibil ca, odata oprit din avant, sa nu te mai intereseze acel lucru si sa renunti definitiv, atras de altceva mai nou.



FECIOARA - Ai ajuns intr-un punct critic din care deja intrevezi finalul unei etape, nicidecum vreo directie noua. Daca ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce faceai doar din cauza unui impas trecator, e semn ca iti trebuie o motivatie care sa te readuca din nou in circuit. Cat timp te simti blocat in acel punct mort, nu vezi nicio scanteie de speranta la orizont iar pesimismul pune stapanire pe tine, greu de crezut ca, la un psihic atat de impovarat de griji si ganduri negre, mai poti intrezari ceva bun care sa te scoata de aici.

BALANTA - Ai adunat o suma de bani pentru un scop foarte important si iata ca acel moment mult asteptat soseste acum. E vremea unei raite prin magazine pentru a gasi acel obiect de care ai nevoie si pentru care ai facut atatea eforturi de a acumula suma necesara. Te simti excelent acum, cand esti deja in posesia acelui lucru mult visat si simti nevoia sa te lauzi la toata lumea cu noua achizitie. Nu pare sa fie un capriciu, ci chiar un lucru folositor si de maxima necesitate. Nu-ti permiti decat strictul necesar.

SCORPION - Ai tot felul de motive de dezamagire care iti ingreuiaza sufletul incat te lasi coplesit de ganduri negative. Parca nu gasesti nimic bun in jurul tau de care sa-ti agati sperantele si dai piept cu tot felul de piedici neplacute. Te simti singur in lupta cu problemele vietii care, cel putin azi, ti se par mai grave ca oricand. Daca psihicul tau ar fi fost intr-o forma mai buna, nu te-ai fi cramponat de orice fleac, dar azi parca nimic nu-ti convine incat e normal sa vezi doar jumatatea goala a paharului.

SAGETATOR - Ti se face o oferta care nu poate fi acceptabila intru totul, dar pentru ca totusi ceva-ceva tot iti convine, va trebui sa o accepti asa cum este, cu sacrificiul de rigoare. Uneori nu le poti avea pe toate si, daca in propunerea facuta, exista totusi o samanta care ti-e pe plac, va trebui sa o accepti la pachet cu alte conditii defavorabile. Intr-un final vei fi multumit de rezultate, chiar daca ele nu vin in forma ideala la care ai visat.

CAPRICORN - Ca sa poti duce la indeplinire o anumita actiune, va trebui sa-ti unesti fortele cu un colaborator care pune in joc alte calitati decat tine. Fiecare are anumite cunostinte si talente pe care, daca le combina cu ale celuilalt, vor duce la un rezultat din care amandoi veti avea de castigat. Esti multumit de aceasta asociere, este o echipa bine inchegata in care nu apar nici orgolii, nici competitii inutile, pentru ca interesul este al amandurora de a ajunge la succes cat mai repede.

VARSATOR - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti de care depinde linistea ta sufleteasca si atat timp cat nu apare, esti mereu stresat si nervos. Vestea mult dorita poata sa apara chiar azi, ceea ce va fi ca un balsam pentru un suflet agitat ca al tau, pentru ca totul revine la normal si la o binefacatoare pace interioara. De unde se vede ca nu avea rost sa te stresezi atata, de vreme ce toate probleme au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu.

PESTI - Noroc ca apare o persoana mai organizata din fire pentru ca te ajuta sa-ti faci ordine in idei si sa dai randament in activitati mai dificile. Te trage de maneca, nu te lasa sa te aventurezi in directii nepotrivite, si desi, la prima vedere, pare ca-ti taie elanul si-ti pune bete in roate, mai tarziu vei aprecia faptul ca ti-a domolit pasiunea inainte de a face vreo greseala. Uneori ai nevoie de cineva care sa te opreasca la timp, pentru a nu te arunca asa, in gura lupului.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »