Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 11 august 2011

11 Aug 2011, 754 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 11 august 2011

Horoscop - Joi, 11 august 2011

BERBEC - Ai asteptat mult timp sa pornesti o anumita actiune, dar iata ca asteptarea ta a meritat, pentru ca acum te afli chiar la linia de start. Nu spera totusi rezultate foarte rapide, pentru ca e o actiune de lunga durata care te va solicita la maximum din punct de vedere fizic, dar tinta spre care iti canalizezi acum toata energia merita efortul! Este o directie promitatoare, profitabila, din care ai multe de castigat si care deschide un teren pe care te vei mentine dupa aceea multa vreme.

TAUR - Timiditatea nu te lasa sa te manifesti in voie ci te retragi in carapacea ta asteptand o sansa. Fara sa te zbati, nimeni nu-ti va oferi nimic pe tava, ca atare lupta cu aceste stari negative in care iti gasesti tot felul de defecte. Ai mai multa incredere in valoarea ta, in plan profesional, si in calitatile tale in plan emotional, altfel ai putea lasa cateva ocazii bune sa treaca pe langa tine fara a le valorifica. Spune mai ferm ce simti sau ce-ti doresti!

GEMENI - Fara un sprijin adecvat, e greu de crezut ca vei trece astazi peste hopurile care apar in cale. Cand te uiti in jur, descoperi ca nu prea ai pe cine te baza. Nici macar prietenii carora si tu le-ai oferit de atatea ori ajutorul nu sunt disponibili, gasind tot felul de scuze ca sa scape de raspundere. Nu te afli in mediul potrivit pentru a duce la capat ce ai inceput, deci ori te descurci singur, ori te multumesti cu putin, pentru ca nu ai parte de colaboratori la nivelul asteptarilor tale.

RAC - Este o zi norocoasa in plan sentimental, cand ai putea cuceri inima celui care te atrage. Te pui intr-o lumina favorabila, reusesti sa arati ce simti, cine esti si ce anume astepti de la celalalt, iar acesta va sti sa-ti ofere pe tava sentimentele sale. Daca nu exista inca cineva in inima ta, azi ai putea descoperi senzatii noi care ti se cuibaresc in suflet, cu sansa ca de aici sa se nasca o idila. Evident, daca si tu faci tot posibilul sa-i atragi atentia celuilalt.

LEU - Nu te sperii tu nici de competitie, nici de argumentele violente care se vehiculeaza in jurul tau, dimpotriva, cu cat e mai acerba confruntarea, cu atat mai mult creste ambitia ta. Nu te lasi doborat nici de ton ridicat, nici de personalitati puternice, pentru ca iti stii valoarea si faci tot posibilul sa o demonstrezi prin faptele tale. Poate fi o zi de succes, cand ai putea da la o parte orice rival din calea ta, asezandu-te confortabil in pozitia fruntasa.

FECIOARA - Desi te afli intr-un grup placut, totusi se mai nasc si aici dispute aprinse, fara insa a le transforma in motive de conflict.

E normal sa aiba fiecare opinii si preferinte atat de diferite, cand se aduna la un loc personalitati diverse, totul e sa gasiti punctul comun care sa adune la un loc toate fortele intr-un scop pozitiv. Nu te mania daca prietenii tai te contrazic si nici nu insista sa ai tu ultimul cuvant, pentru ca se poate ajunge la un numitor comun prin toleranta si intelegere.

BALANTA - Asteptai ceva cu totul deosebit de la aceasta zi, pentru ca se apropie apogeul unui eveniment in care ai investit multa energie pozitiva, dar succesul mult asteptat se amana inca. Profita de auspiciile bune ale acestei zile pentru a mai da la o parte o serie de obstacole care intarzie succesul mult dorit. Reusita depinde mult de ambitie, de rabdare si mai ales de gandirea pozitiva, ca atare canalizeaza-le pe toate in sensul obtinerii succesului visat.

SCORPION - Descoperi gestul incorect al unei persoane in care ai avut incredere si e normal sa fii dezamagit. Cel mai mult esti suparat pe tine insuti, pentru ca ai presimtit tu ceva cu privire la adevaratele sale intentii, dar ai continuat sa-i acorzi incredere. Mai ai inca multe de invatat despre caracterul uman, descoperind cu aceasta ocazie ca in spatele unor bune intentii se pot ascunde ipocrizia, minciuna, linguseala si alte trasaturi urate, dar numai de tine depinde sa le demasti si sa nu te lasi prins in capcana lor.

SAGETATOR - Iubirea isi face loc in sufletul tau, dar deocamdata preferi sa pastrezi totul doar pentru tine. Ti-e teama sa faci destainuiri, ca nu cumva sentimentele tale cele mai secrete sa fie interpretate drept slabiciuni. Apare sansa unei iubiri, dar momentan ramane la stadiu platonic, incipient, iluzoriu, in care apar mai ales indoielile, intrebarile si imaginatia, care au acum o putere mai mare decat realitatea. Visezi frumos, dar in taina.

CAPRICORN - Certurile mai vechi, disputele aprinse pe marginea unor principii in care fiecare credeau ca tarie pot fi azi mult mai usor aplanate. De fapt, te abtii sa comentezi agresiv ceea ce nu-ti convine si esti de parere ca si cele mai aprinse conflicte se pot stinge daca fiecare mai lasa de la el. Orgoliile dispar si se instaleaza buna intelegere. Daca erai certat cu cineva din cauza unor opinii diametral opuse, azi poate fi ziua impacarii voastre, gasind o cale de mijloc care stinge conflictul. Nu turna gaz pe foc, ci mai treci si tu cu vederea!

VARSATOR - Ai niste bani la dispozitie, dar te afli intr-o mare cumpana ce sa faci cu ei. Ar fi mai multe plati de facut in acelasi timp si nu esti inca decis care e mai importanta, dar trebuie sa cantaresti atent prioritatile, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Gandeste-te la cele mai urgente plati, la facturile care nu sufera amanare sau la datoriile care apasa cel mai greu pe umerii tai. Daca scapi de acestea, dupa aceea te vei putea gandi si la aspectele mai placute in care poti investi bani.

PESTI - Grijile devin din ce in ce mai apasatoare pentru ca te afli intr-un punct in care nu stii ce sa faci. Parerile sunt impartite si nu te simti in stare sa extragi o concluzie pe seama acestor opinii si de aici confuzia ta creste. Parca ai fi la o rascruce de drumuri, dar nu te atrage niciuna din directiile pe care le ai la dispozitie. Totusi, din doua rele, va trebui sa-l alegi pe cel mai mic, fiind sacrificiul care se cere facut acum pentru a trece mai departe, la etapele urmatoare.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »