Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 12 august 2011

12 Aug 2011, 762 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 12 august 2011

Horoscop - Vineri, 12 august 2011

BERBEC - Ai mai multe motive de dezamagire pe parcursul zilei, desi nu te-ai trezit de dimineata in toane prea bune. E normal ca, adunate, sa creeze o atmosfera sumbra care sa devina la un moment dat apasatoare. Nu ai de ce te agata pentru a alunga aceasta stare nefasta, ci te lasi incet coplesit de trairi intense dintre cele mai neplacute. Nici vestile nu sunt prea bune, nici relatia cu ceilalti nu se desfasoara pe un teren mai pozitiv, ca atare se poate vorbi de o zi cam complicata.

TAUR - Te poti remarca usor prin inteligenta si comunicativitate, pentru ca reusesti sa te faci bine inteles printr-o argumentare concisa si matura., nu spui nimic la voia intamplarii, ci doar aspecte pe care le-ai verificat, pe care le-ai invatat in ani de experienta, ca atare poate fi chiar o sansa excelenta de a te remarca in ochii sefilor sau ai unor eventuali angajatori. Orice eveniment de natura profesionala unde trebuie sa iti folosesti calitatile intelectuale te poate desemna usor printre fruntasi.

GEMENI - Nu poti accepta ceea ce iti propune astazi un amic, dar de dragul lui si pentru a nu-l dezamagi, iti calci pe orgolii si spui da, desi ai fi spus fara ezitare nu! Mai sunt si astfel de momente cand ti se cer sacrificii in beneficiul altora, din care tu nu ai nimic altceva de castigat decat faptul ca i-ai facut celuilalt pe plac si i-ai cucerit admiratia si simpatia. Nu te mai gandi la greutatea acestei decizii, ci joaca asa cum ti se canta. Nu ai incotro!

RAC - A venit momentul sa treci in revista niste succese mai vechi de-ale tale, despre care poate nu ai mai vorbit nimanui. Daca vrei ca lumea sa te cunoasca la justa valoare, e bine, din cand in cand, sa le vorbesti despre tine, despre realizarile tale de demult despre care acestia nu aveau de unde sa afle. Lasa modestia la o parte si spune tuturor care sunt cele mai mari succese din ultimii ani, pentru ca unele din ele mai pot avea ecouri si acum.

LEU - Nu te grabi sa judeci ceea ce se petrece azi in jurul tau, pentru ca exista riscul sa scapi din vedere unele aspecte care te-ar putea determina sa extragi concluzii pripite. Mai lasa un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai inteles. Nici tie nu ti-ar placea sa fii criticat pornind doar de la niste fapte partiale, inainte de a fi ajuns la final, pentru ca mai pot aparea diverse detalii care sa modifice lucrurile pe parcurs. Mai aduna informatii inainte de a lua o decizie.



FECIOARA - Nu iti place deloc ceea ce trebuie sa faci astazi, dar cum nu ai incotro, trebuie sa renunti la propriile principii si sa faci precum ti se cere. E frustrant sa te ocupi de actiuni cu care nu esti de acord sau pe care nu le stapanesti inca foarte bine, de aceea le tratezi ca pe o corvoada obligatorie pe care incerci sa o duci cat mai repede la capat. Nu te astepta la prea multe succese, singura reusita fiind doar aceea ca mai stergi de pe lista de sarcini o activitate neplacuta.

BALANTA - Te simti singur si neinteles si, chiar daca ai pe cineva drag alaturi, comunicarea e defectuoasa si nu il simti cu adevarat pe aceeasi lungime de unda. Ai tu o suferinta doar a ta, dar preferi sa o pastrezi deocamdata doar pentru tine. E un sacrificiu prin care ii arati celuilalt ca nu vrei sa il impovarezi cu problemele tale, sperand ca va intelege ce se intampla cu tine si-ti va oferi sprijinul de care ai nevoie. Daca relatia voastra e veche si bine fundamentata, vei primi ajutorul sau neconditionat.

SCORPION - Trebuie sa pleci la drum pentru a rezolva o chestiune profesionala care nu sufera amanare. Totusi, desi pornesti foarte montat in directia unui succes deplin, nu sunt intrunite toate conditiile unei reusite, dar nu din vina ta, ci a celor cu care interactionezi pe parcurs. Nu gasesti toate persoanele care joaca un rol in aceasta actiune, ceea ce scade major randamentul. Trebuie sa ai rabdare, ba mai mult, sa mai vii si peste cateva zile.

SAGETATOR - Duci cu brio la capat o sarcina care ti-a consumat toata vlaga in ultimele zile si simti acest final ca pe o eliberare de stres. Ce a fost mai greu a trecut, acum te poti ocupa si de alte aspecte, ceva mai placute. Extragi o concluzie din etapele tocmai parcurse, o decizie care te va ajuta cu alte ocazii sa nu mai treci prin aceleasi situatii neplacute. Intotdeauna experienta acumulata sta la baza celor mai bune actiuni viitoare, deci de acum inainte vei sti mai bine ce ai de facut.

CAPRICORN - Unii vor comenta malitios planurile tale, dar nu pune la suflet energia negativa pe care o investesc in criticile lor. Tu crezi mai departe in visele tale si lupta sa le transformi cat mai curand in realitate. Doar asa le vei demonstra ca sunt realizabile si nu sunt simple utopii, asa cum le considera acestia. Singura cale de a dovedi lumii de ce esti in stare sunt faptele concrete, ca atare pune mana sa construiesti ceea ce speri sa obtii.

VARSATOR - Ai grija spre ce iti canalizezi energia si entuziasmul, pentru ca e posibil sa le investesti intr-un singur scop care, deocamdata, nu poate fi atins. Practic, e ca si cum ti-ai da toti banii intr-o afacere deocamdata blocata, ca atare fii mai atent spre ce directii pornesti. Alege-le cu mai multa precautie si cu mai putin entuziasm, pentru ca, stii si tu, ai uneori tendinta de a te aprinde prea tare in directii nu tocmai rentabile.

PESTI - Fericirea uneori poate fi si cumparata, ca atare azi vei cheltui o suma de bani pentru o stare de bine. Ca e o masa la restaurant sau o plimbare mai costisitoare cu prietenii, nu conteaza absolut deloc cat costa, ci doar senzatia de bucurie pe care ti-o confera. E o investitie care-si merita toti banii de vreme ce efectul acesteia e unul dintre cele mai bune. Practic, iti recapeti tonusul pozitiv si optimist si cu ajutorul unei oarecare sume de bani. Ca-i dai sau ca-i primesti, placerea e aceeasi!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »