Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 10 august 2011

10 Aug 2011, 837 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 10 august 2011

Horoscop - Miercuri, 10 august 2011

BERBEC - Iesi in lume, apropie-te de grupurile mai largi de oameni pentru ca azi conteaza cel mai mult cooperarea intr-un sens comun. Fie ca e vorba de o actiune colectiva din care ai si tu ceva de castigat sau doar unirea fortelor tuturor pentru un scop nobil (cum ar fi o actiune umanitara), te vei simti foarte bine atunci cand vei duce acest scop la bun sfarsit si vei culege roadele. Te simti bine in medii cat mai populate unde ai ocazia sa afli lucruri noi si sa legi prietenii interesante.

TAUR - Ai ocazia sa apelezi la vechi informatii acumulate in ani de studiu, informatii la care nu ai mai umblat de multa vreme. Trebuie sa arati lumii ce ai invatat inainte, in ce domeniu te-ai pregatit temeinic si chiar sa te lauzi cu fostele tale realizari intelectuale. Lasa modestia la o parte si vorbeste deschis despre tine, despre succesele tale mai vechi, unele din ele poate chiar din timpul liceului, pentru ca abia acum a venit vremea sa le faci publice. Unii vor fi uimiti de ceea ce ai facut in trecut!

GEMENI - Rolul tau este esential in proiectele profesionale in desfasurare, pentru ca tu detii mai multa experienta in domeniul respectiv. Spune ce ai de spus, impartaseste din cunostintele acumulate anterior, pentru ca esti cu un cap deasupra multora. Esti mai invatat, mai intelept, mai documentat pe tema respectiva si ceilalti ar avea numai de castigat daca ti-ar da ascultare si ti-ar urma indrumarile. Poti fi un fel de profesor pentru altii care inca mai invata.

RAC - Daca vezi ca un anumit proiect nu se mai urneste de ceva vreme, ar fi bine sa-l abandonezi aici si sa apelezi la planul de rezerva. Ar fi pacat sa te cramponezi intr-un punct mort si sa incerci sa resuscitezi ceva ce nu mai are sanse de redresare, ca atare spune adio acum acelui proiect si gandeste-te imediat la altceva. Intotdeauna e bine sa ai alternative mai bune la dispozitie ca sa nu bati pasul pe loc in asteptarea unei solutii.

LEU - Ai dubii cu privire la informatia pe care ti-o transmite astazi un coleg. Daca tot nu ai incredere deplina, mai bine mai ceri o confirmare si dintr-o alta sursa, astfel incat sa poti extrage o concluzie corecta. Dar ce te faci daca, din doua directii diferite, primesti informatii care se bat cap in cap? Atunci va trebui sa-ti pui logica in functiune pentru a verifica informatia pe cont propriu. La urma urmei, doar tu poti intelege cel mai bine o situatie cu atatea directii de interpretare.

FECIOARA - Uneori, si tu te indoiesti de propriile vise, dar esti influentat negativ de cei din jurul tau.

Unii rad de planurile tale, care li se par puerile sau imposibile, dar aici nu conteaza ce spune lumea, ci cat de bine pregatit te simti tu sa depasesti aceste criticile. Arata-le ca visele tale sunt realizabile, pentru ca numai tu iti cunosti puterile, nu ei! Asteapta-te le comentarii acide cu privire la intentiile tale cele mai serioase, dar le poti demonstra ca tot tu ai dreptate daca nu pleci urechea la rautatile lor.

BALANTA - Astazi se vorbeste despre lege intr-un ton mult mai serios, fie ca e vorba de sanctiuni la care chiar tu esti supus, fie ca tu esti cel care trebuie sa amendeze o greseala. Trebuie sa fii cat se poate de corect in judecata ta, pentru a nu arunca asupra unora vini pe care nu le merita. In schimb, daca te simti cu musca pe caciula in anumite privinte, grabeste-te sa repari sau macar sa recunosti unde ai gresit, pentru ca legea e gata sa amendeze aspru tot ce nu gaseste in regula.

SCORPION - Inima ta plange in surdina si nu ai curajul sa arati celui care te-a ranit tot ceea ce a generat in sufletul tau sensibil. Poate a mizat pe faptul ca tu treci peste orice impas cu capul sus, dar totusi nu esti de piatra. Un suflet ai si tu si poti fi oricand afectat de vorbe dure, de judecati aspre sau de gesturi incorecte. Daca e vorba de iubire, esti dispus sa treci si de data aceasta cu vederea ceea ce nu iti convine si sa faci alte si alte sacrificii de dragul celuilalt, dar pana cand?

SAGETATOR - Fii extrem de prudent astazi. Daca presimti ca pe undeva s-a infiltrat o neregula, mai bine nu te bagi decat sa intri in bucluc. Intuitia atrage atentia asupra celor mai periculosi factori de risc, dar numai de tine depinde daca incerci totusi marea cu degetul. E recomandat sa stai pe margine, sa astepti sa treaca acest val primejdios si abia dupa aceea sa intervii si tu, azi ai impresia ca peste tot te paste ghinionul, dar daca dai piept cu nesansa de la prima incercare, mai bine te opresti imediat.

CAPRICORN - Pregateste-te pentru adevarate lupte de principii, pentru ca nimeresti in fata unor persoane incapatanate din fire care o tin numai pe a lor. Tu vii cu exemple de toleranta sau de argumentare logica, dar ei au impresia ca pot iesi invingatori din orice disputa doar cu ton ridicat si cu nervozitate. Ramai asa cum esti, calm si rabdator, pentru ca tot asa vei reusi sa dezamorsezi conflictul. Cel nervos doar va agita spiritele, dar nu inseamna ca rezolva ceva cu agresivitate!

VARSATOR - Esti nemultumit de felul in care evolueaza un proiect la care iti aduci contributia si daca incepi sa-ti pierzi interesul, e semn ca te cam apropii de sfarsit. Ai avea nevoie de o cat de mica motivatie pentru a-ti aduna fortele ca sa duci mai departe ce ai inceput, dar nu ai de ce te agata, deocamdata, dimpotriva, apar tot felul de vesti contradictorii care agraveaza si mai mult starea ta de spirit incat esti gata sa spui stop, fara sa mai incerci nimic.

PESTI - Lucrurile ar fi trebuit sa mearga struna astazi, dar, de unde nici nu te astepti, se iveste un obstacol. Ajungi mai greu la scopul promis, dar nu trebuie sa te opresti ci sa insisti, pentru ca nimic nu ti se ofera pe tava. Asadar, marile succese ale acestei zile apar numai in urma unor eforturi sustinute, dar cu cat sunt mai grele piedicile de pe parcurs, ci atat mai mare satisfactia finala ca le-ai depasit cu brio. Nu renunta la primul obstacol, ci continua sa lupti!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »