Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 14 august 2011

14 Aug 2011, 755 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 14 august 2011

Horoscop - Duminica, 14 august 2011

BERBEC - Incearca sa nu te lasi atras in conflicte inutile azi, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, intotdeauna exista si o a doua viziune asupra evenimentelor. Degeaba insisti ca a ta este cea mai buna, pentru ca se va gasi o alta persoana care sa sustina ca el are dreptate. E posibil ca adevarul sa fie undeva la mijloc, dar numai de tine depinde sa ajungi la un consens cu celalalt. Nu are rost sa va ciondaniti de la chestiuni care oricum vor avea doua directii diferite de interpretare.

TAUR - Faci o cunostinta noua si ai convingerea ca din acest moment incepe o frumoasa prietenie. Aveti multe de povestit, multe puncte in comun si conversatia merge extrem de usor, incat poti spune ca ai gasit in sfarsit un om cu care te simti pe aceeasi lungime de unda. Nu simti niciun efort in discutii, ci totul vine de la sine. Daca mai sunt si unele sentimente la mijloc, cu atat esti mai norocos, pentru ca da, exista si o astfel de sansa: de a te indragosti.

GEMENI - Iubirea ta ajunge la un nivel care inspira stabilitate si seriozitate. Ati depasit faza incipienta a fluturasilor din stomac si deja vorbiti despre viitor. Pentru unii, poate fi ziua cununiei sau a unei cereri in casatorie. Pentru cuplurile deja bine inchegate este momentul unor planuri de perspectiva care arata ca fiecare din voi sunteti gata sa va asumati responsabilitati mature. Nu mai e doar o joaca a sentimentelor, ci chiar o relatie serioasa!

RAC - Nu te simti deloc in largul tau in compania in care te afli. Ai mereu impresia ca cineva are ceva cu tine, ca ti se pun doar bete in roate si ca tu esti cel defavorizat. E o senzatie subiectiva, pentru ca, daca ai intreba si pe cel din tabara adversa, iti va spune exact acelasi lucru: ca se sacrifica doar el, ca duce tot greul doar pe umerii sai si ca lumea nu-l apreciaza. Daca fiecare considera la fel, inseamna ca la mijloc este o problema de comunicare si ar trebui sa stati serios de vorba.

LEU - Legea nu te lasa sa te misti in voie, ci ai mereu senzatia ca exista cineva mai puternic deasupra ta care iti interzice anumite gesturi. Nu poti trece peste aceste reguli, sunt dictate de sus, de un for suprem care abia asteapta sa te prinda in ofsaid si sa te sanctioneze, ca atare ar fi mai bine sa te supui. Cu legea nu e de glumit, nu poti negocia conditiile, ci tot ce se poate face in acest moment e sa faci cum ti se spune.

FECIOARA - Trebuie sa pleci la drum, pentru ca e nevoie de tine undeva in alta localitate pentru a rezolva de urgenta o problema.

Nu o poti repara de la distanta, prin mijloacele de comunicatie disponibile, ci trebuie sa ajungi la fata locului. Altfel vei intelege situatia de acolo, fata in fata cu problema, ca atare lasa orice activitate deoparte sa ajungi mai repede la destinatie. Odata totul rezolvat, te vei putea intoarce acasa linistit si satisfacut ca ai mai scapat de o grija.

BALANTA - Chiar si cele mai banale lucruri pot ascunde pe undeva un pericol, ca atare nu subestima situatiile cu un cat de mic factor de risc. Daca tratezi totul ca fiind floare la ureche, te poti trezi in fata unei erori greu de reparat. Ceva ce pare extrem de simplu la prima vedere poate fi de fapt o mare provocare pentru tine, deci nu trebuie sa o tratezi superficial. Primejdia cea mai mare a acestei zile apare in cel mai banal aspect, pe care ai fi tentat sa-l treci cu vederea, tocmai pentru ca ti se pare neimportant.

SCORPION - Ai planuri marete in plan personal si incepi sa visezi frumos pornind de la familia ta pana la cele mai indraznete detalii legate de locuinta. Cu o atitudine optimista si pozitiva, totul poate deveni realitate, ca atare pastreaza-ti acest tonus viu pana la capat. Nu te crampona de fleacuri si implica-i in visele tale si pe cei dragi, pentru ca va puteti uni fortele pentru un succes care sa va multumeasca pe toti. Ai adepti care viseaza si ei la fel de furmos ca si tine!

SAGETATOR - Ti-e gandul in continuare la munca, incat nu te poti detasa nici azi de sarcinile pe care le-ai lasat nerezolvate la serviciu. Tocmai pentru ca nu apare nimic altceva care sa-ti distraga atentia, poti gasi o mltime de solutii si de idei practice care vor rezolva cu brio diversele probleme si dileme profesionale. Pune pe hartie tot ceea ce descoperi azi, pentru ca maine s-ar putea sa uiti unele detalii care azi ti se par esentiale. Concentreaza-te la aspectele concrete care te preocupa, pentru ca le poti aseza mai bine in ordine.

CAPRICORN - Nu pune la suflet cuvintele pripite pe care ti le adreseaza un amic care nici macar nu-si da seama ce spune. Sunt replici taioase, spuse la primul impuls, pe care le-a uitat in clipa urmatoare, dar pe tine te afecteaza profund. E doar o neglijenta, lipsa de control asupra propriilor reactii pe care nici macar nu ar trebui sa le remarci, deoarece peste o ora cel care le-a spus nu mai gandeste la fel. Unii sunt mai agresivi in comunicare acum si spun ce au pe limba, dar nu o fac din rautate, asa cum ai senzatia.

VARSATOR - Ai ocazia sa treci printr-un loc de care te leaga amintiri foarte placute si de care iti era dor. Poate e o calatorie peste hotare spre care te indrepti si care repeta practic un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat meeu sa-l refaci candva. Nu te atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localitati in care se afla oameni dragi tie sau care ti-au generat cu mult timp in urma emotii si trairi unice pe care doresti sa le reinvii cu aceasta ocazie. Trecutul revine din nou in atentie.

PESTI - Grijile devin exagerat de mari, probabil din cauza influentelor nefaste din anturaj. Discuti cu prietenii despre diverse probleme dar, in loc sa te incurajeze si sa te scoata la liman, mai mult te impovareaza. Daca stii ca astfel de argumente nu te ajuta, mai bine nu mai discuta cu nimeni, ci lupti sa le rezolvi de unul singur. La sensibilitatea de care dai dovada azi, orice cuvant devine motiv de stres si de ingrijorare, de aceea ar fi bine sa privesti totul logic, cu o atitudine rationala, fara sa lasi frica sa conduca.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »